Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

As ir Karpenko paciente, tai teko ir man jos vaistukus pagert, tai geriau Thybon, nors skydliaukes hormonai buvo normoj ir Metformin, policistiniu net polinkio nera, ir tik kai pamatai II bruksniukus- imunoglobulinas. Uzteko 1,5men sito pagert ir II bruksniukai jau buvo matomi thumbup.gif Nors zinojau, kad Thybon nelabai geras, bet geriau ir man tik tiek ir te reikejo matyt, kad pastot. ir imunoglobulinas zinoma iki 12sav, nes pirmas nestumas buvo nesivystantis. Ai, man dar pries ovuliacija liepe leistis imunoglobulino viena ampule, tai va ta menesi tai padarius ir viska geriant-pastojau sekmingai per 1men. Nors Karpenko isties labai idomi moteriske.
Dar laukiantis teko pas Ziobakiene apsilankyti, tai ir ji pripazino, kad Karpenko su savo vaistukais ne ka labiau atsilieka sekmingais rezultatais nei jie su dirbtiniais budais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 11 vasario 2015 - 23:15
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 11, 23:04)
Dexam... iskart po vaiduoklio uzmatymo, bet irgi nesivargino paasikinti nei kaip nei kiek gerti  doh.gif
Keista moteris, ne kitaip  tongue.gif  Bet is esmes, tokia teigiama

O Pelargonija, dar lankaisi pas ja?

p.s. kiek jus mergaites pas ja mokate, as snd palikau  55 eurus (190 lt), skaitau daug tik uz konsultacija ir ranku paziurejima  tongue.gif

Dėl Dexam, tai turėtų paaiškinti po kiek biggrin.gif
Aš tik pirmą kartą daugiau sumokėjau už konsultaciją, ir dar jeigu būna echo, bet paprastai būdavo apie 40-50 Lt.
Aš ne tik lankausi, bet ir visas paskutines viltis į ją dedu... ir manau, kad būč ją susitikus prieš 20 metų, gal viskas kitaip būtų buvę.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2015 02 12, 00:06)
As ir Karpenko paciente, tai teko ir man jos vaistukus pagert, tai geriau Thybon, nors skydliaukes hormonai buvo normoj ir Metformin, policistiniu net polinkio nera, ir tik kai pamatai II bruksniukus- imunoglobulinas. Uzteko 1,5men sito pagert ir II bruksniukai jau buvo matomi  thumbup.gif Nors zinojau, kad Thybon nelabai geras, bet geriau ir man tik tiek ir te reikejo matyt, kad pastot. ir imunoglobulinas zinoma iki 12sav, nes pirmas nestumas buvo nesivystantis. Ai, man dar pries ovuliacija liepe leistis imunoglobulino viena ampule, tai va ta menesi tai padarius ir viska geriant-pastojau sekmingai per 1men. Nors Karpenko isties labai idomi moteriske.
Dar laukiantis teko pas Ziobakiene apsilankyti, tai ir ji pripazino, kad Karpenko su savo vaistukais ne ka labiau atsilieka sekmingais rezultatais nei jie su dirbtiniais budais..

Dziugu labai del jusu, aukit sveiki ir grazus 4u.gif
Labai ikvepia laimingai pasibaige gydymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 12, 00:04)

As vaikstau pas Krasauskiene ji atrdo tokia visai protinga, bet thybon niekada man nesiule. Nors pamacius antra juostele iskart lekiau pas ja, ji nedidino tyroksino dozes, nes anot jos, sirdele supyks ir greiciau tas persileidimas ivyks, nei nuo auksto TTH. Na nezinau, bijau ir as to thybon, kad nepridarytu dar kokiu bedu, idomu butu Ingbri nuomone cia.
Ai, dar Karp atkreipe demesi i mano PRG, atseit per geras jis pas mane  doh.gif  sake irgi blogai. Niu blyn, mazas blogai, didelis blogai.

Krasauskiene gera gydytoja, tik ji Tau ne iki galo paaiskino,is kart pastojus TTH pakyla ir po kokiu 3-5 d. krenta, vartojancioms tiroksina tenka ji laikinai ir nutraukti (priklausomai nuo tyrimu, bet tai buna apie 70 proc.), nes issivysto i hiper. Tad labai svarbu sekti tyrimu dinamika. O del tybono, kaip ir kazkada rasiau, jis gali bui skiriamas tik padarius tam tikrus tyrimus pvz. SBHG pagal ju tyrimu atsakymus, kitu atveju jis gali netgi pakenkti. Tad jo skirimui "is lempos" as nepritariu. Pagal medicinines indikacijas jis skiriamas labai retai.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 11, 16:28)
Dėl gydymo, viską sunku prisiminti. Spirulinas, ryklio kremzlės, čiavanprašas, kolagenas, amino rūgštys, kalcis, vitaminas D3, Q10, kalcigranas, Wobenzymas, cinkas, selenas, cikloferonas, bromelainas. Arbatos: saldymečio, gauromečio, kiaulpienių, ziuzniko, brovaja matka. Leidžiamos stimuliuojančios ampules (Ubihinone, Ovarium, Coenzyme) iš Vokiečių vaistinės (2 rūšių).
Žinoma, ne viskas vienu metu, čia per 3 metus  biggrin.gif 

O kaip gyd. K. paaiskina wobenzymo ir bromelaino skirima vienu kartu?????? g.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 02 11, 19:08)
Tai blyn, gal mano kiaušialąstes tos geležies trūkumas ir įtakoja doh.gif o niekas man feritino iki šiol netyrė verysad.gif
O gal žinai, kodėl geležies atsargos nesikaupia? Nes įdomu kodėl geležies mažai, nes rodos tikrai gerai maitinuosi, mėnesinės negausios, iš niekur nekraujuoju...
Labai ačiū tau 4u.gif  wub.gif

Daznai taip buna, kad organizmui reikia daugiau gelezies nei mes gaunam su maistu. smile.gif Dar rekomenduociau kartu pavartoti ir chlorofila, vartojant man ji po gimdymo labai greit atsistate hemoglobinas. O ir siaip jis labai naudingas organizmui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 02 12, 11:54)
O kaip gyd. K. paaiskina wobenzymo ir bromelaino skirima vienu kartu?????? g.gif

Ne vienu, gi rašiau, kad čia trijų metų "meniu". Sudarydavo planą - porą mėnesiu geriu vieną kompleksą, paskui kitą, paskui trečią, to negerti su tuo, o to su anuo.
Beje, tada po pusmečio pastojau natūr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 12 vasario 2015 - 12:09
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 11, 23:04)
p.s. kiek jus mergaites pas ja mokate, as snd palikau  55 eurus (190 lt), skaitau daug tik uz konsultacija ir ranku paziurejima  tongue.gif

uz pasnekejima ir ranku paziurejima sumokejau 20 euru
Atsakyti
[quote=Ingbri,2015 02 12, 12:54]
Krasauskiene gera gydytoja, tik ji Tau ne iki galo paaiskino,is kart pastojus TTH pakyla ir po kokiu 3-5 d. krenta, vartojancioms tiroksina tenka ji laikinai ir nutraukti (priklausomai nuo tyrimu, bet tai buna apie 70 proc.), nes issivysto i hiper. Tad labai svarbu sekti tyrimu dinamika. O del tybono, kaip ir kazkada rasiau, jis gali bui skiriamas tik padarius tam tikrus tyrimus pvz. SBHG pagal ju tyrimu atsakymus, kitu atveju jis gali netgi pakenkti. Tad jo skirimui "is lempos" as nepritariu. Pagal medicinines indikacijas jis skiriamas labai retai.
Papildyta:

Tai vat as ir bijau gerti ta thybon, be jokiu tyrimu issamesniu. Kaip as paskui Krasauskienei i akis paziuresiu, ji man galva nuraus uz tokius zygdarbius unsure.gif
Na kol dar neskambina is vaistines, tol svarstau visus uz ir pries.

Siandien buvome su MB pas genetike. Niu kosmaras tos KMUK tongue.gif pralaukem registraturoj 50 min, paskui atkekem prie kabineto ir dar uz duru pralaukem 1 val. Zmoniu nebuvo, bet ten studentai konsiliuma surenge sedejo. O jau pikta mums su vyru nesvietiskai buvo doh.gif mes kai mokinukai uz duru laukiam, is darbu skambina, telefonai netyla, o ten blyn juokas is uz duru sklinda doh.gif

Niu bet sulaukem, paklausinejo ir skyre mums ta kariptipa ir krysmines dermes tyrima pasidaryt. Tiesa to dermes nenorejo skirt, bet paskui isikiso kita gyd ir abi nusprende, kad padarys, ka jau cia su mumis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 12, 13:49)
uz pasnekejima ir ranku paziurejima sumokejau 20 euru

Na va g.gif cia jau logiska kainyte.
Man tik paskui toptelejo i galva paklausti, uz kokias paslaugas as cia moku, ir paprasyti kainininko unsure.gif

Na bet gyveni ir mokaisi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 02 12, 12:54)
Daznai taip buna, kad organizmui reikia daugiau gelezies nei mes gaunam su maistu.  smile.gif Dar rekomenduociau kartu pavartoti ir chlorofila, vartojant man ji po gimdymo labai greit atsistate hemoglobinas. O ir siaip jis labai naudingas organizmui.  4u.gif

Ačiū tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif ,prasau pasidalinkit kontaktais is kur perkat \ pirkot ar zinot kur gauti imunoglobulino. Viena kontakta turiu bet pas ji labai brangu. Pasidalinkit kiek jus mokejot ar mokat...

As irgi K paciente. Man ji irgi neikyriai uzsimine apie Transfer fakrorius irgi. Ji jo pati neplatina, pati susiradau platintoja . Kaip K minejo , bent jau mano atveju startuoti su imunoglobulinu iki 11-12 savaites tada galima ivesti ir TF po 1- 3 tabl dienoje. Ir globulinas ir TF veikia imuna, tik skirtingais budais, Tf per dvylikapirsteje zarnoje esancias bakterijas. Minejo , kad kartu naudojant galima mazint globulino doze, bet as nerizikuociau....nebent darant kraujo tyrimus ir stebint imuno atsaka... Bet po tokio persileidimu kiekio badyciau subine del sventos ramybes... doh.gif

Kiek vizitu turejau - jokiu burimu is rankos ax.gif g.gif

Paskutinius kelis kartus uz konsultacija ir echo mokedavau po 40 euru.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 14 vasario 2015 - 12:19
Sveikutes 4u.gif as jau is Bykovos. Dar karta didziausias aciu Pelargonijai 4u.gif padare daug tyrimu, penktadieni turetu but ats. Del kileriu, tai liepe LT pasdaryt, arba Vilniuj santariskese arba Kaune, kiek supratau kanto g kraujo donarystei? Ar gali taip but? Dar nores padayt kitam kartui testa po sueities, ir dar nores spermograma kartot pas save, nesupratau kodel, nes ji gera g.gif
Atsakyti
Gal kokią labai išsamią spermogramą daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 17, 19:55)
Gal kokią labai išsamią spermogramą daro  g.gif

Turbut. Tai visai bereikalo SB dvi dienas kankinau doh.gif lotuliukas.gif
Sake 100 procentu, kad kazka ras. Kitaip ir but negali! Nu ir aciu D, tegu tik isgydo smile.gif nors jei po sueities testo neras spermiuku, sake vienintelis kelias LIT ir IVF. Tai realiai isgydyti kaip ir negalima? g.gif
Tik sunervino del to limfocitu subpopuliacijos tyrimo, nerandu kas daro Kaune. Niekas tokio negirdejo unsure.gif
Galejo pas save pasidaryt, bet kiek supratau ji butina atlikt iki 12val, o mums paskyre mazdaug 12.15val. Kazi ar tos kelios minutes kazka keistu g.gif
Atsakyti