Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Ingbri @ 2015 02 11, 13:32)
Rosita, o koks pas Tave feritinas? Nes pagal RBC, HGB ir HCT tyrimus itarciau anemija. Ir kokie tyrimu atsakymai yra MCV ir MCH? Folio rugsties taip pat B12 ir B6 vitaminu normu padidejimas budingas homocisteino sumazejimui, taip pat ir esant skydliaukes hipertireozei, tai vienas is pirmuju pozymiu.

4u.gif šiaip nesu paliegus, atvirkščiai ax.gif , tai iš kur ta anemija g.gif
šiaip hemoglobinas visad norma būdavo.
RBC kiek tiriuosi dažnai būna žemiau normos...
Feritinas mažiau normos-8,5 kai normos 15-150, nors geležis norma -10.4 (norma 5-30.4). Dar transferino saturacija žemiau-12, kai norma 15-45; o transferinas 3.33 , kai norma 2.02-3.36, tai ant ribos. Kalis padidėjęs.
MCV 89.5 kai norma 82-98, o MCH 30, kai norma 26-31.
B12 (darytas kartu su feritinu) -246, kai norma 127-517.
Nežinau kodėl, bet gal Kell antigenas kraujyje susijęs su tuo g.gif

jei paaiškinsi ką nors būsiu dėkinga wub.gif nes pas hematologę toli dar. O norisi prieš IVF "apsitvarkyt"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 vasario 2015 - 13:07
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 22:01)
mano irgi matyt pasiklydo  biggrin.gif
nes kiek bureju sake, kad va va turi turi buti  blink.gif
o Karp nebuvo labai tvirta. sakau - turiu 3 tureti  lotuliukas.gif , o ji, " 3 nematau, bet 2 rodo. labai idomiai pas tave"  g.gif

o ka koki gydyma ji tau skyre?

Matai, Tavo klaidžioja 2 , o mano bent 1, sakė, gal ir du lotuliukas.gif
Dėl gydymo, viską sunku prisiminti. Spirulinas, ryklio kremzlės, čiavanprašas, kolagenas, amino rūgštys, kalcis, vitaminas D3, Q10, kalcigranas, Wobenzymas, cinkas, selenas, cikloferonas, bromelainas. Arbatos: saldymečio, gauromečio, kiaulpienių, ziuzniko, brovaja matka. Leidžiamos stimuliuojančios ampules (Ubihinone, Ovarium, Coenzyme) iš Vokiečių vaistinės (2 rūšių).
Žinoma, ne viskas vienu metu, čia per 3 metus biggrin.gif
Maistas: soja, ananasai, varškė, avokadas, dar visokie sveiki dalykai.
Vyrui - bebro liauka, ir dar kartais kokių papildų.
Tik tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl gydymo, viską sunku prisiminti. Spirulinas, ryklio kremzlės, čiavanprašas, kolagenas, amino rūgštys, kalcis, vitaminas D3, Q10, kalcigranas, Wobenzymas, cinkas, selenas, cikloferonas, bromelainas. Arbatos: saldymečio, gauromečio, kiaulpienių, ziuzniko, brovaja matka. Leidžiamos stimuliuojančios ampules (Ubihinone, Ovarium, Coenzyme) iš Vokiečių vaistinės (2 rūšių).
Žinoma, ne viskas vienu metu, čia per 3 metus biggrin.gif

ojojoj doh.gif
ananasa ir man labai minejo.
o gali primitni, kokia tavo nevaisingumo priezastis?
as turbut darysiuos po truputi tuos CD tyrimus, homocisteina, kaip Ingibrisiulo ir ziuresiu.
o kovo 10d varau pas genetikus i santariskes - ten jau kariotipo tyrima prasysiuos.
o vyrui butinai darytis? ar uztenka, kad tik man padarys?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 11, 13:59)
4u.gif  šiaip nesu paliegus, atvirkščiai ax.gif , tai iš kur ta anemija g.gif
šiaip hemoglobinas visad norma būdavo.
RBC kiek tiriuosi dažnai būna žemiau normos...
Feritinas mažiau normos-8,5 kai normos 15-150, nors geležis norma -10.4 (norma 5-30.4). Dar transferino saturacija žemiau-12, kai norma  15-45; o transferinas 3.33 , kai norma 2.02-3.36, tai ant ribos. Kalis padidėjęs.
MCV 89.5 kai norma 82-98, o MCH 30, kai norma 26-31.
B12 (darytas kartu su feritinu) -246, kai norma 127-517.
Nežinau kodėl, bet gal Kell antigenas kraujyje susijęs su tuo g.gif

jei paaiškinsi ką nors būsiu dėkinga wub.gif nes pas hematologę toli dar. O norisi prieš IVF "apsitvarkyt"

Na, is esamu tyrimu man vistiek panasu i anemija. Feritinas rodo organizmo gelezies atsargas, tai pats tiksliausias tyrimas diagnozuojant anemija. Siuo atveju, kai gelezis yra normoje,o feritinas mazas rodo gelezies deficito latentine bukle (transferinas ant padidejimo ribos 3.33,transferino saturacija maziau normos, MCV norma, feritinas mazas, RBC ir Hgb sumazeje). Pagal siuos tyrimus, itarciau uzslepta anemija.
P.S feritino rodiklis svarbus nevaisingume, man paciai jis buvo mazas (12), tai vartojau tecnofer (geriausiai ir greiciausiai gelezies atsargas papildantis vaistas), gal ir tai leme, kad po puses metu pastojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 11 vasario 2015 - 16:18
QUOTE(RositaK @ 2015 02 11, 12:59)
4u.gif  šiaip nesu paliegus, atvirkščiai ax.gif , tai iš kur ta anemija g.gif

Mačiau neseniai, žydinti žavinga moteriškė good.gif
Papildyta:
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 11, 15:47)
o gali primitni, kokia tavo nevaisingumo priezastis?
as turbut darysiuos po truputi tuos CD tyrimus, homocisteina, kaip Ingibrisiulo ir ziuresiu.
o kovo 10d varau pas genetikus i santariskes - ten jau kariotipo tyrima prasysiuos.
o vyrui butinai darytis? ar uztenka, kad tik man padarys?

Visas smulkias priežastis išnaikino, liko tik suversti nesėkmes imunitetui.
Kariotipą genetikai daro abiems.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 02 11, 17:15)
P.S feritino rodiklis svarbus nevaisingume, man paciai jis buvo mazas (12), tai vartojau tecnofer (geriausiai ir greiciausiai gelezies atsargas papildantis vaistas), gal ir tai leme, kad po puses metu pastojau.

Tai blyn, gal mano kiaušialąstes tos geležies trūkumas ir įtakoja doh.gif o niekas man feritino iki šiol netyrė verysad.gif
O gal žinai, kodėl geležies atsargos nesikaupia? Nes įdomu kodėl geležies mažai, nes rodos tikrai gerai maitinuosi, mėnesinės negausios, iš niekur nekraujuoju...
Labai ačiū tau 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 11, 17:42)
Mačiau neseniai, žydinti žavinga moteriškė  good.gif

bis.gif gal anemija mane puošia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 11, 16:28)
Matai, Tavo klaidžioja 2 , o mano bent 1, sakė, gal ir du  lotuliukas.gif

Tik tiek  rolleyes.gif

Oiii o kodėl manęs kazi nebure! Ot! Buciau neatsisakius lotuliukas.gif

Soja tai tikrai nėra sveikas ir geras maistas moteriai....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 11, 19:52)
Oiii o kodėl manęs kazi nebure!  Ot!  Buciau neatsisakius  lotuliukas.gif

Man irgi būrė kažkada lotuliukas.gif neryškius du "matė" bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na va ka tik is Karpenko gryzau, tai skubu pasidalinti svieziais ispudziais, kol dar neisblanko biggrin.gif
Tiesa pasakius nelabai ji man patiko, jei nebutu didelio reikalo, tai mielai pas ja daugiau nevaziuociau. Na bet siaip iklause mano bedas, ir iskart paskyre gydyma g.gif man atseit nereikia jokio aspirino gerti (ji buvo paskyres Abraitis, profilaktiskai). Paklause, ar as turtinga, tai sakiau kad ne, bet vistiek traukiau uz liezuvio, ka nori tuo pasakyti. Tai anot jos man reikia butinai gerti Transfer-Factor papildus/imuniteto suzadintojus ar kazkaip panasiai. Surase, kaip ir kiek man ju pirktis ir gert saujom. Ar jums ka nors tokio siule?? Nes radau inete apie juos, tai vos ne panaceja mol blink.gif Man tai pasipinigavimu kvepia.... Na nezinau. Ir paskui aisku, kai tik parodys testo juostele vaiduokli pradet leistis imunoglobulina, iskart ir nieko nelaukt. Paskui dar thybon israse, tai jau uzsisakiau vaistinej, tik keista, kad mano endokrinologei nekilo mintis jo israsyti, nors akivaizdziai matosi, kad kai kabinasi nestumas TTH sokteli i virsu, bet ji net dozes tyroksino nedidina, nesuprasi zodziu.

Na pati gyd tai tokia savotiska ax.gif kiekviena zodi traukiau per jega, atrodo nera nekalbi, bet labaiu sau sneka, nei man. Ir aisku garsusis burimas tongue.gif paime rankas, pavarte, pagloste ir numojus ranka nuejo. Sakau, ka matot, sako, ai viskas cia pas tave gerai bus, neieskok tu bedu doh.gif

P.S. dabar man tikrai reikia nusipirkti ir tureti to imunoglobulino, tai mergaites prasau, jei kas turite ar kas zinote koki kontakta, lb prasau pasidalinti info smile.gif nes as pati neisivaizduoju is kur jo man istraukt unsure.gif

Ir iskart gert ir Dexametazon, kas cia dar do daiktas?
(Mano vyras pasibaisejo nuo tu visu medikamentu gausos, kai papasakojau, sako, o tai ar lialiai nieko nebus, jei tu cia viska vartosi g.gif Man ir paciai neramu, kazkaip padrikos mintis siandien, tuoj mesiu viska velniop ir gyvensiu ramiai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 11, 19:59)
Man irgi būrė  kažkada lotuliukas.gif neryškius du "matė" bigsmile.gif

jie jau pakeliui tikrai tikiu kad si karta jums pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 11, 22:14)
Sveikos,

Na va ka tik is Karpenko gryzau, tai skubu pasidalinti svieziais ispudziais, kol dar neisblanko  biggrin.gif
......... Paklause, ar as turtinga, tai sakiau kad ne, bet vistiek traukiau uz liezuvio, ka nori tuo pasakyti. Tai anot jos man reikia butinai gerti Transfer-Factor papildus/imuniteto suzadintojus ar kazkaip panasiai. ............, kai tik parodys testo juostele vaiduokli pradet leistis imunoglobulina, iskart ir nieko nelaukt.  Paskui dar thybon israse, tai jau uzsisakiau vaistinej, tik keista, kad mano endokrinologei nekilo mintis jo israsyti, nors akivaizdziai matosi, kad kai kabinasi nestumas TTH sokteli i virsu, bet ji net dozes tyroksino nedidina, nesuprasi zodziu.
Na pati gyd tai tokia savotiska  .............
Ir iskart gert ir Dexametazon, kas cia dar do daiktas?

Na biški Tave subalamūtijo. Aš kai ilgokai pas ją pavaikščiojus, tai taip čiūdnai nebeatrodo biggrin.gif
Transfer-Factor papildai yra brangūs, tik dėl to ir klausė apie Tavo turtingumą. Nebijok, ne su mintim iš Tavęs daugiau išmelžti. Tuo labiau, kad ne pati jais prekiauja.
Man juos skyrė Bykova, ir išgėrus tfu-tfu-tfu nebepuolė rudeniniai-pavasariniai peršalimai. Pirkau pas agentę.

Šneka ji visaip, kada atrodo pati sau, kada tau smile.gif

O pas kokią endokrinologę vaikštai? Maniškė yra prieš Tyboną, kad jo pašaliniai poveikiai dar nėra iki galo ištirti. Bet kad vos pamačius antrą juostelę būtina kontroliuoti skydliaukę (ir dar prolaktiną) - būtinai pabrėžia.

Dexametazonas - iškart po ko? Ar jau dabar? Iškart po užnėštėjimo tai tikrai skiriamas....
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 11, 23:47)
Na biški Tave subalamūtijo. Aš kai ilgokai pas ją pavaikščiojus, tai taip čiūdnai nebeatrodo  biggrin.gif
Transfer-Factor papildai yra brangūs, tik dėl to ir klausė apie Tavo turtingumą. Nebijok, ne su mintim iš Tavęs daugiau išmelžti. Tuo labiau, kad ne pati jais prekiauja.
Man juos skyrė Bykova, ir išgėrus tfu-tfu-tfu nebepuolė rudeniniai-pavasariniai peršalimai. Pirkau pas agentę.

Šneka ji visaip, kada atrodo pati sau, kada tau smile.gif

O pas kokią endokrinologę vaikštai? Maniškė yra prieš Tyboną, kad jo pašaliniai poveikiai dar nėra iki galo ištirti. Bet kad vos pamačius antrą juostelę būtina kontroliuoti skydliaukę (ir dar prolaktiną) - būtinai pabrėžia.

Dexametazonas - iškart po ko? Ar jau dabar? Iškart po užnėštėjimo tai tikrai skiriamas....

Tai jau tikrai subalamutijo tongue.gif juolab kad taip skubejau per pati pika Vilniuj, jo gerai nepazystu, bet kazkokios mistikos deka radau as ta ofisa smile.gif Tai ilekiau paknupstom, veluojanti.
Na dabar skaitau apie tuos papildus, siaip nenaudojam mes jokiu papildu ir galvu nesukam su vyru. As sergu labai retai, praktiskai niekad, neskaitant herpes ax.gif tai dabar giliam apmastyme, ar man juos pirkti.
As vaikstau pas Krasauskiene ji atrdo tokia visai protinga, bet thybon niekada man nesiule. Nors pamacius antra juostele iskart lekiau pas ja, ji nedidino tyroksino dozes, nes anot jos, sirdele supyks ir greiciau tas persileidimas ivyks, nei nuo auksto TTH. Na nezinau, bijau ir as to thybon, kad nepridarytu dar kokiu bedu, idomu butu Ingbri nuomone cia.
Ai, dar Karp atkreipe demesi i mano PRG, atseit per geras jis pas mane doh.gif sake irgi blogai. Niu blyn, mazas blogai, didelis blogai.
Dexam... iskart po vaiduoklio uzmatymo, bet irgi nesivargino paasikinti nei kaip nei kiek gerti doh.gif
Keista moteris, ne kitaip tongue.gif Bet is esmes, tokia teigiama

O Pelargonija, dar lankaisi pas ja?

p.s. kiek jus mergaites pas ja mokate, as snd palikau 55 eurus (190 lt), skaitau daug tik uz konsultacija ir ranku paziurejima tongue.gif
Atsakyti