Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 11:14)
Sveikos,
gal galit patarti, kas uzsirasinejo i santariskes del antifosfolipidino sindromo nustatymo ir del visu galimu autoimuniniu nevaisingumo  - tai registruotis pas hematologa ar pas alergologa-imunologa?

Pas gydytoja patarciau jau eiti su tyrimu atsakymais, taip sutaupysit laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 02 10, 10:40)
Pas gydytoja patarciau jau eiti su tyrimu atsakymais, taip sutaupysit laiko.  smile.gif

aciu smile.gif
tai taip. bet uzsirasiau pas genetike ir pasimeciau pas ka dar reikia uzsirasyti: ar pas alergoloaga - imunologa ar pas hematologa.
vakar buvau pas Karpenko. tai sake, kad pas genetika ir hematologa. bet kad pas hematologo specializacijos - venu tromboze, piktybiniai kraujo liga... tai tikrai pas juos?
Ingbri, pas ka tu buvai?
o vakar pas Karpenko labai idomiai pasibuvau - vos ne is ranko pabure lotuliukas.gif ir sake, kad is esmes man nereikia darytis jokiu tyrimu, nes pastosiu ir taip. kad jos zodziai D i ausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 11:54)
aciu smile.gif
tai taip. bet uzsirasiau pas genetike ir pasimeciau pas ka dar reikia uzsirasyti: ar pas alergoloaga - imunologa ar pas hematologa.
vakar buvau pas Karpenko. tai sake, kad pas genetika ir hematologa. bet kad pas hematologo specializacijos - venu tromboze, piktybiniai kraujo liga... tai tikrai pas juos?
Ingbri, pas ka tu buvai?
o vakar pas Karpenko labai idomiai pasibuvau - vos ne is ranko pabure  lotuliukas.gif  ir sake, kad is esmes man nereikia darytis jokiu tyrimu, nes pastosiu ir taip. kad jos zodziai D i ausi  rolleyes.gif

As irgi buvau pas Karpenko, man tada ji padare tuos imuninius tyrimus pries spermatozoidus, kiausialaste. Dar skyre imunoglobulina. O Tau neskyre jo?
Pas hematologa patarciau eiti, jei pasidarius antifosfolipinius tyrimus rasi nukrypima, ir tai tik pas tuos, kurie specializuojasi sioje srityje, pvz gyd. Abraitis KMUK. Pas genetikus irgi rekomenduociau nueiti,padarys kariotipa, kryzmines dermes tyrima. Pas imunologa irgi eik pasidarius imuninius tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 10:54)
o vakar pas Karpenko labai idomiai pasibuvau - vos ne is ranko pabure  lotuliukas.gif  ir sake, kad is esmes man nereikia darytis jokiu tyrimu, nes pastosiu ir taip. kad jos zodziai D i ausi  rolleyes.gif

Man irgi būrė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 10, 12:05)
Man irgi būrė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ir ka tau isbure? bigsmile.gif

tyrimu man dabar nedare, nes sake, kad dar vaistai po IVF gali iskreipti rezultata, reikia daryti po mm. bet irgi siule tyrimus pries spermatozoidus, kiausialaste.
klausiau del CD3+4+8+... , tai ju sake, kad man kaip ir nereikia. sake, nemesk pinigu. bet pasiule,jeigu santariskes padarys nemokamai, tai pasidaryti.
del homocisteino tyrimo - irgi po abejone, sake nelabai reiksmingas.
pas genetikus siule pasidaryti kariotipa, bet irgi su abejone.
klausiau apie imunoglobina ar man jinai duotu.
tai sake, kad ne. man ji siulo kazkoki varianta su rusiskais vaistais - menesi geri - pasikeicia visos mano lasteles. per ta men. pastoti negaliu, bet kita men - jau pastoti galima.
ar kam taip dare? kas tai per gydimas? susiduret kuri? ax.gif
ka man dabar leido vartoti - tai tik folio rugsti ir webonzym. o apie iui ir ivf - irgi sake - nedaryk ju daugiau g.gif
tai va kaip pas ja man sekesi blink.gif

tai dabar po abejonem truputi, kaip elgtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 13:54)
lotuliukas.gif 
ir ka tau isbure?  bigsmile.gif
tyrimu man dabar nedare, nes sake, kad dar vaistai po IVF gali iskreipti rezultata, reikia daryti po mm. bet irgi siule tyrimus pries spermatozoidus, kiausialaste.
klausiau del CD3+4+8+... , tai ju sake, kad man kaip ir nereikia. sake, nemesk pinigu. bet pasiule,jeigu santariskes padarys nemokamai, tai pasidaryti.
tai sake, kad ne. man ji siulo kazkoki varianta su rusiskais vaistais - menesi geri - pasikeicia visos mano lasteles. per ta men. pastoti negaliu, bet kita men - jau pastoti galima.
ar kam taip dare? kas tai per gydimas? susiduret kuri?  ax.gif
ka man dabar leido vartoti - tai tik folio rugsti ir webonzym. o apie iui ir ivf - irgi sake - nedaryk ju daugiau  g.gif
tai va kaip pas ja man sekesi  blink.gif
tai dabar po abejonem truputi, kaip elgtis.  g.gif

Na as jos nuomonei nepritarciau. Kaip tik siulyciau pasidaryti tuos Cd..., o ne antikunius pries spermatozoidus ir t.t nes juos, kad ir gausi teigiamus, niekas nezino net koks gydymas! As pati naturaaliai pastojau su antikuniais pries spermatozoidus.
Homocisteinas svarbus pastojimui, tad rekomenduoju pasidaryti.
Man ji jokio gydymo nesiule, tai negaliu atsakyti.
Reziume: perskaicius ka ji patare - tai susidariau nuomone, gal ji tada pervargus buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 02 10, 11:29)
Kaip tavo atsakymai?  4u.gif

Ant žemiausios normos B limfocitai (CD19+/CD45+), nežinau ką tai reiškia g.gif pas Karpenko tik kovo viduryje doh.gif ir žemiau normos kraujo RBC, HGB ir HCT unsure.gif

Ingbri, jei folatų tyrimas yra aukščiau normos, kiek skaičiau tai reiškia jog homocisteinas mažas? T.y. trūksta folio r.?

Gerai sakot, reik gal pačiai pasidaryt AFS rodiklius, tai nuvažiuočiau pas hematologą jau su ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 13:54)
lotuliukas.gif 
ar kam taip dare? kas tai per gydimas? susiduret kuri?  ax.gif
ka man dabar leido vartoti - tai tik folio rugsti ir webonzym. o apie iui ir ivf - irgi sake - nedaryk ju daugiau  g.gif
tai va kaip pas ja man sekesi  blink.gif
tai dabar po abejonem truputi, kaip elgtis.  g.gif

wobenzym galeciau perleisti, nes man ji israse gert, bet pasireiske salutiniai pozymiai, tai sake nutraukt
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 12:54)
lotuliukas.gif 

Sakė, pagal delno linijas turėčiau turėti vaikų, tik neaišku, kur jie pasiklydo.
Dar klausė, gal aš nenorėjau ilgą laiką. ne, sakau, visada norėjau, dar studentė buvau įsitikinusi, kad turėsiu šviesiaplaukę mergaitę ir buvau vardą išrinkusi. Tai sakė, kad tikrai kažkur paklydo ir vis neateina. Kad tikrai turi kažkada ateiti.
Bet pavaikščiojus pas Karp trejus metus, matosi, jos optimizmas mano atžvilgiu jau išblėsęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 10, 21:53)
Sakė, pagal delno linijas turėčiau turėti vaikų, tik neaišku, kur jie pasiklydo.
Dar klausė, gal aš nenorėjau ilgą laiką. ne, sakau, visada norėjau, dar studentė buvau įsitikinusi, kad turėsiu šviesiaplaukę mergaitę ir buvau vardą išrinkusi. Tai sakė, kad tikrai kažkur paklydo ir vis neateina. Kad tikrai turi kažkada ateiti.
Bet pavaikščiojus pas Karp trejus metus, matosi, jos optimizmas mano atžvilgiu jau išblėsęs  g.gif

mano irgi matyt pasiklydo biggrin.gif
nes kiek bureju sake, kad va va turi turi buti blink.gif
o Karp nebuvo labai tvirta. sakau - turiu 3 tureti lotuliukas.gif , o ji, " 3 nematau, bet 2 rodo. labai idomiai pas tave" g.gif

o ka koki gydyma ji tau skyre?
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 02 10, 23:01)
mano irgi matyt pasiklydo  biggrin.gif
nes kiek bureju sake, kad va va turi turi buti  blink.gif
o Karp nebuvo labai tvirta. sakau - turiu 3 tureti  lotuliukas.gif , o ji, " 3 nematau, bet 2 rodo. labai idomiai pas tave"  g.gif

o ka koki gydyma ji tau skyre?

Sveikos smile.gif

Na siandien ir as pas Karpenko vakare vaziuoju, reiks iskart atkist delnus jai, tegul paburia biggrin.gif Dar niekas nebure, tai gales buti pirma.
Idomu, ka mano atveju ji skirs issitirt, noreciau jau iskart ir gydyma koki apciuopiama gauti g.gif

O kas tas homocisteinas ??
Kaip ji istirti ir ka su juo daryti, jei jis negeras g.gif

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 10, 19:18)
Ant žemiausios normos B limfocitai (CD19+/CD45+), nežinau ką tai reiškia g.gif pas Karpenko tik kovo viduryje doh.gif ir žemiau normos kraujo RBC, HGB ir HCT unsure.gif

Ingbri, jei folatų tyrimas yra aukščiau normos, kiek skaičiau tai reiškia jog homocisteinas mažas? T.y. trūksta folio r.?

Gerai sakot, reik gal pačiai pasidaryt AFS rodiklius, tai nuvažiuočiau pas hematologą jau su ats. 4u.gif

Rosita, o koks pas Tave feritinas? Nes pagal RBC, HGB ir HCT tyrimus itarciau anemija. Ir kokie tyrimu atsakymai yra MCV ir MCH? Folio rugsties taip pat B12 ir B6 vitaminu normu padidejimas budingas homocisteino sumazejimui, taip pat ir esant skydliaukes hipertireozei, tai vienas is pirmuju pozymiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 11 vasario 2015 - 12:36