QUOTE(RositaK @ 2015 02 01, 21:39)
Pifiene, labai užjaučiu dėl netekčių
Kažkas čia bus su imunologija, gal trombofilija, gal tas kraujas kiša koją...Siūlyčiau nueiti pas Serapiną į KMUK, jis protingas medikas
Kažkas čia bus su imunologija, gal trombofilija, gal tas kraujas kiša koją...Siūlyčiau nueiti pas Serapiną į KMUK, jis protingas medikas
Jau sulaukiau mmm neverkiu sykart (na tik truputi pasislepus)o uoliai ieskau info. Esu kryzkelej tarp apsiprendimo viska mesti velniop arba dar kazko paieskoti. Labai skauda sirdi...
Perskaiciau visa jusu temuke, daug abrakadabra jus cia rasote, beveik ne lietuviu kalba Tik zinau viena, apie Londona mums tik pasvajot, finansai neleidzia. Bet galvoju pas Serapina tai butinai uzsiregistruosiu ir nuvyksiu artimiausiu metu, dar pas Karpenko galvoju verta pabandyti. Nes pas giniu eiti nera prasmes, padaryti mane nescia jis gali pagelbeti, bet vat issaugoti ta nestuma jau jam misija neimanoma.
Po sunaus gimimo man leido tikriausiai gamaglobulina (atsiprasu, jei ne taip parasiau, nezinau tiksliai). Nes sunutis buvo +, o as -. Bet paskui po persileidimu ankstyvu niekas nieko neleido, nes realiai as niekur ir nesikreipiau, gi jie nutikdavo labai anskti, kaip kad ir dabar, sulaukiau mmm ir psio. Net pas giniu nespejau.
As geriu aspirina profilaktiskai, Abraitis sake kad mano kresejimo tyrimai geri.
Aciu jums mergytes, kad atsakete
Idomu, kad butent vyksta 5-6 sav?? Koks konkreciai procesas? Skaiciau apie citomegalijos virusa ar net infekcija, baisu labai. Bet as turiu stipru herpes virusa mieganti ir labai daznai islendanti, butent ir sykart si padla islindo po O kokia 10 d. Gal ir tai susije Nes kai sunuti gimdziau, 3 sav ankciau nubego vandenys irgi del tos zarazos, islindo nakti ir nubego vandenys, gimdziau su kauke ant veido, kad neuzkresciau