Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(RositaK @ 2015 02 01, 21:39)
Pifiene, labai užjaučiu dėl netekčių verysad.gif
Kažkas čia bus su imunologija, gal trombofilija, gal tas kraujas kiša koją...Siūlyčiau nueiti pas Serapiną į KMUK, jis protingas medikas 4u.gif

Jau sulaukiau mmm verysad.gif neverkiu sykart (na tik truputi pasislepus)o uoliai ieskau info. Esu kryzkelej tarp apsiprendimo viska mesti velniop arba dar kazko paieskoti. Labai skauda sirdi...

Perskaiciau visa jusu temuke, daug abrakadabra jus cia rasote, beveik ne lietuviu kalba blink.gif Tik zinau viena, apie Londona mums tik pasvajot, finansai neleidzia. Bet galvoju pas Serapina tai butinai uzsiregistruosiu ir nuvyksiu artimiausiu metu, dar pas Karpenko galvoju verta pabandyti. Nes pas giniu eiti nera prasmes, padaryti mane nescia jis gali pagelbeti, bet vat issaugoti ta nestuma jau jam misija neimanoma.

Po sunaus gimimo man leido tikriausiai gamaglobulina (atsiprasu, jei ne taip parasiau, nezinau tiksliai). Nes sunutis buvo +, o as -. Bet paskui po persileidimu ankstyvu niekas nieko neleido, nes realiai as niekur ir nesikreipiau, gi jie nutikdavo labai anskti, kaip kad ir dabar, sulaukiau mmm ir psio. Net pas giniu nespejau.
As geriu aspirina profilaktiskai, Abraitis sake kad mano kresejimo tyrimai geri.

Aciu jums mergytes, kad atsakete

Idomu, kad butent vyksta 5-6 sav?? Koks konkreciai procesas? Skaiciau apie citomegalijos virusa ar net infekcija, baisu labai. Bet as turiu stipru herpes virusa mieganti ir labai daznai islendanti, butent ir sykart si padla islindo po O kokia 10 d. Gal ir tai susije g.gif Nes kai sunuti gimdziau, 3 sav ankciau nubego vandenys irgi del tos zarazos, islindo nakti ir nubego vandenys, gimdziau su kauke ant veido, kad neuzkresciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 01, 22:02)
Po sunaus gimimo man leido tikriausiai gamaglobulina (atsiprasu, jei ne taip parasiau, nezinau tiksliai). Nes sunutis buvo +, o as -. Bet paskui po persileidimu ankstyvu niekas nieko neleido, nes realiai as niekur ir nesikreipiau, gi jie nutikdavo labai anskti, kaip kad ir dabar, sulaukiau mmm ir psio. Net pas giniu nespejau.
As geriu aspirina profilaktiskai, Abraitis sake kad mano kresejimo tyrimai geri.

Gal ir po persileidimų reikia leisti kažkurį xxxglobuliną?... Kažką apie tai skaičiau, kai aiškinausi, ką daro imunoglobulinas.
Man atrodo, Maidenanai taip pat buvo, n ankstyvų persileidimų nežinia dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 01, 21:37)
O kokių vaistų gavai po gimdymo dėl rezuso?
Aš skaičiau, kad imunoglobulinas labiausiai ir naudojamas tokiu atveju, kad po rezus +/- sekantis nėštumas nenutrūktų. Gal vis dėlto pas tave liko tie rezusiniai antikūniai?
Čia mano paviršutiniški samprotavimai, aš ne medikė.... o negalima patikrinti tų antikūnių? Arba gal imunoglobulinas padėtų, vos tik prasidėjus nėštumui?
Papildyta:

Nepamačiau klausimo laiku smile.gif Taip, vienintelis jos siūlomas dalykas - imunoglobulinas.

Zinoki tiksliai nezinau ka as ten gavau i sikniuka po gimdymo, tik atejo ir suleido, nes paaiskejo, kad sunus +. Bet paskui po persileidimu niekada netikrinau ar yra tu antikunu pas mane ar ne. Kazkur siandien skaiciau kazkokios gyd pastabas, kad nera tikslo tyrti moters del tu antikuniu kai nera nestumo, tai taip ir nesupratau as cia. Nors kiek esu visiems medikams, nevaisingumo spec minejus, kad as -, o vyras +, niekam nebuvo tai argumentas nevaisingumui ar persileidimui, visi kaip susitare kartojo, kad nera tai indikacija g.gif Nieko nesuprantu, tai negi negalima istirti kazkaip? ar bent jau profilaktiskai skirti ta ....globulina ?

p.s. tik atsimenu, kad to vaisto tada LT nebuvo, ir man leidusi sesute sake, kad man pasiseke, jog klinikos turi uzsipirkusios atsargu g.gif ir pabreze, kad tos ampulytes kaina ~ 300 lt (cia pries 6 metus), ot pagyrune sesele unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 01, 23:09)
Gal ir po persileidimų reikia leisti kažkurį xxxglobuliną?... Kažką apie tai skaičiau, kai aiškinausi, ką daro imunoglobulinas.
Man atrodo, Maidenanai taip pat buvo, n ankstyvų persileidimų nežinia dėl ko.

As irgi skaiciau, kad po persileidimu dabar taikoma praktika leisti ta ....globulina issivysciusiose salyse, bet atseit nera irodyta, kad nuo to gimstamumas padidejo. Na zodziu LT tikrai to netaiko kolkas, visgi pinigeliai. Bet nors pasiulytu, gi susimoketume verysad.gif
Atsakyti
O pas mus nepatvirtintas vaistas. Matyt, vaistų prekiautojams per mažas biznis g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Pifiene, labai uzjauciu del tiek netekciu console.gif Mano pacios tokia pati patirtis: sunus ir 4 labai ankstyvi persileidimai nutruke 5-6sav verysad.gif As gyvenu UK. Siuo metu vis dar laukiam AFS ir hormonu tyrimu atsakymu (galjau sia arba kita savaite gausiu). Kariotipas geras abieju su vyru. Deja musu ligonine nedaro imunologiniu tyrimu. Prasysiu dar savo gydytojos siuntimo pas kita gydytoja i kita ligonine (kuri tiria imuniteta). Jeigu negausiu siuntimo, tada privaciai keliausim.
Kiek info perskaiciau, didziausia tikimybe del persileidimu yra imunitetas.

Labai aciu T.P.Keberioks uz info apie prof. L.Regan 4u.gif Prasysiu savo gydytojos siuntimo pas ja. Taip pat ieskojau ir privataus gydytojo dirbancio su pasikartojanciais persileidimais ir imunologija, tik kad butu kaina prieinamesne nei pas Gorgy. Radau Londone Dr Hassan Shehata. Bandysim laimes ieskoti pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 02 02, 18:21)
Sveikos, merginos.

Pifiene, labai uzjauciu del tiek netekciu console.gif Mano pacios tokia pati patirtis: sunus ir 4 labai ankstyvi persileidimai nutruke 5-6sav verysad.gif As gyvenu UK. Siuo metu vis dar laukiam AFS ir hormonu tyrimu atsakymu (galjau sia arba kita savaite gausiu). Kariotipas geras abieju su vyru. Deja musu ligonine nedaro imunologiniu tyrimu. Prasysiu dar savo gydytojos siuntimo pas kita gydytoja i kita ligonine (kuri tiria imuniteta). Jeigu negausiu siuntimo, tada privaciai keliausim.
Kiek info perskaiciau, didziausia tikimybe del persileidimu yra imunitetas.

Labai aciu T.P.Keberioks uz info apie prof. L.Regan 4u.gif Prasysiu savo gydytojos siuntimo pas ja. Taip pat ieskojau ir privataus gydytojo dirbancio su pasikartojanciais persileidimais ir imunologija, tik kad butu kaina prieinamesne nei pas Gorgy. Radau Londone Dr Hassan Shehata. Bandysim laimes ieskoti pas ji smile.gif

As irgi noriu mergaitems padekoti uz pagalba. Jau uzsiregistravau kitai savaitej pas Karpenko, iki Londono mums finansai neleidzia nuvykt.
Bet va pasiskaitau, ka mergaites daro, atranda ir as kazkaip LT bandysiu ieskoti.
O jusu Hazell koks kraujo rezus? Ai hormonu dar neturi, butinai parasyki, kai turesi ats smile.gif smalsu ir man.

p.s. o kaip daznai pas jus nestumai budavo? ar greitai pastodavote?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2015 02 02, 18:59)
O jusu Hazell koks kraujo rezus? Ai hormonu dar neturi, butinai parasyki, kai turesi ats  smile.gif  smalsu ir man.
p.s. o kaip daznai pas jus nestumai budavo? ar greitai pastodavote?

Mano pliusas, o vyro minusas. Rezus pas mane neturi itakos.

Man pernai metais geguze patvirtino PKS. Bet as itariau PKS nuo pat mmm atsiradimo pradzios. Tik mano PKS nera tradicinis. Mano kiausides be cistu, ovuliacija vyksta visada. Tik va testosteronas buvo siek tiek virs normos ir del jo ciklai nereguliarus. Pradejus gerti vaistus susitvarke testosteronas, ciklai reguliarus patapo. Bet kol geriau vaistus, vis tiek pora nestumu baigesi persileidimu. O sekmingo nestumo atveju dar nebuvo patvirtintas PKS, pavyko ir lengvai pastoti, ir nesiojau be rimtesniu problemu, ir jokiu vaistu del PKS negeriau.

Nors ir nustatytas man PKS, bet pastoti galiu lengvai. Buvo pora netyciuku ir ilgiausiai planavom 3 menesius. Pirmas nestumas baigesi persileidimu. Tada sunus gime praejus beveik 8metams nuo pirmojo nestumo. O po sunaus seke 3 persileidimai (nuo 2013 lapkricio iki 2014 spalio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 02 vasario 2015 - 21:17
QUOTE(RositaK @ 2015 02 01, 21:39)
Pifiene, labai užjaučiu dėl netekčių verysad.gif
Kažkas čia bus su imunologija, gal trombofilija, gal tas kraujas kiša koją...Siūlyčiau nueiti pas Serapiną į KMUK, jis protingas medikas 4u.gif

Nebedirba jis ten. Lyg i Vilniu persikele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 02 02, 22:42)
Nebedirba jis ten. Lyg i Vilniu persikele 4u.gif

Tikrai? blink.gif dar prieš naujus mąsčiau pas jį užsirašyti KMUK, dar dirbo.

Merginos, dar persileidimus labai gali įtakoti žemas progesteronas, ypač jri yra polinkis į PKS. Siūlyčiau jį išsitirti iškart pastojus ir papildomai naudoti, kad mažiukas turėtų iš ko augti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 02, 22:51)
Tikrai? blink.gif dar prieš naujus mąsčiau pas jį užsirašyti KMUK, dar dirbo.

Merginos, dar persileidimus labai gali įtakoti žemas progesteronas, ypač jri yra polinkis į PKS. Siūlyčiau jį išsitirti iškart pastojus ir papildomai naudoti, kad mažiukas turėtų iš ko augti 4u.gif

Tikrai 4u.gif siandien po nesekmes pas Kilda norejau uzsirasyt pas Serapina, paskambinau, sako jis nebedirba. Pagooglinau, rase kad Vilniuj dirba. Tai ryt registruojames pas Bykova.
Noriu pries IVF buti tikra, kad issityriau viska ka galejau.
Atsakyti
Sveikos,

Aha ir as zvejojau talona pas Serapina, bet siandien pasake, kad nebedirba. Na eisim pas kita genetike, moteri KMUK. Gal nebus labai neapsisvietus g.gif
Del progesterono tai jus teisios, bet mano atveju tai ne beda, tik pastojus nulekiau pasidaryt, tai buvo 110 blink.gif
Ir siaip jis prie aukstesniu buna po O apie 60 - 80.

19891010 - sekmes pas Bykova
Atsakyti
Turejau minti ir as, kad gal PRG mazas. Bet gydytoja paskutiniji nestuma padare ir PRG tyrima tuo paciu kai HCG ziurejo. Tai 12-14DPO PRG buvo 120nmol/L, o HCG 101. O ir liuteinine faze visada 14DPO budavo, ir BT aiskios dvi fazes su pakankamu skirtumu tarp dvieju faziu.

Atsakyti