QUOTE(siaures meskute @ 2014 12 30, 23:30)
Gal jei nesunku papasakokit smulkiau . Labai įdomu. Na o jeo negaluoja skrandis tai ji gydo ji ir tada? labai įdomu kaip ten kas..
Tiesą sakant, tos, kurios nuėjo ilgesnį kelią, žino, kad neįmanoma visko surašyti į vieną puslapį. Kada nors, kai pavyks pasiekti tikslą (labai to tikiuosi), reikės viską surašyti išsamiai. Pagrindinė mano negalavimų priežastis jau nuo vaikystės buvo skrandis. Taigi nuo to ir pradėjo gydytoja. Taip pat kiekvieną mėnesį matuoju temperatūrą ir stebiu gleives. Kai kurie vaisingumo gydytojai, kuriems užsiminiau, jog turiu ne vienerių metų grafikus, tik išsišaipė iš jų, bet iš tikrųjų jie yra labai informatyvūs: gydytoja Anna iš jų mato viską kokie hormonai blogi, kada jaučiuosi gerai, kada blogai, kada suvalgiau ar išgėriau ko nors neleistino
ir t. t. Aš visada maniau, kad jeigu vaisingomis dienomis jaučiuosi labai šlapia, tai yra super gerai. Pasirodo, ne. Jeigu gleivės kaip vanduo, o ne kaip kiaušinio baltymas, jos išplauna spermiukus ir jie mano terpėje neišsilaiko ir tuo labiau neišgyvena ilgesnį laiką. Taigi visko kaltininkas mano skrandis. Mane dažnai pykindavo, nevirškindavo, turėjau gastritą, žaizdelių... Po metų stebėjimo ir gydymo buvo rasta pagrindinė priežastis glitimo netoleravimas (apie tai nieko nebuvau girdėjusi, beje, dėl jo organizmas gamina antikūnius ir dėl to vystosi visokie negeri dariniai) ir mano sveikata apsivertė aukštyn kojomis
Tiksliau baigėsi visos su virškinimu susijusios problemos. Tuo metu gydžiausi ir kitą mano gleivinę nualinusią 8 metų problemą pienligę. Ir, galiu pasakyti, organizmas pradėjo atsigauti tik pastarąjį pusmetį. Pradėjo augti svoris (tai buvo sunkiausia mano užduotis, nes visada buvau labai liesa ir priaugti bent 100 g man buvo neįmanoma, kai kurie gydytojai sakė, kad kol nepriaugsiu svorio, tol nepastosiu). Taigi nuo 49 kg (ūgis 173 cm) jau priaugau 9 kg ir esu panaši į moterį, o ne mergaičiukę
(tuo labai džiaugiasi mano vyras
), dingo pienligė.
Taigi gydytoja man taiko panašius į NAPRO technologijos metodus (apie tai buvau užsiminusi temoje apie netradicinius gydymo metodus, bet niekas nieko neatrašė, gaila, kad ji nebėra tokia aktyvi kaip anksčiau), tiesiog bando atkurti vaisingumą natūraliais metodais: skiria vitaminus, papildus, daržoves, vaisius, pasako, ką valgyti ar gerti vienoje ciklo pusėje, ką kitoje. Pvz., saldumynai ir alkoholis labai išreguliuoja hormonus, raudonėlis reguliuoja progesterono lygį ir t. t.
Tiesa, abu su vyru dar planuojam nuvažiuoti į Lenkiją, NAPRO kliniką gal jie atras, kodėl mums nepavyksta. Anna sako, kad organizmas ir hormonai jau sutvarkyti, viskas lyg ir gerai, ir tikriausiai koja kiša kažkoks imuninis atsakas.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2014 12 31, 00:01)
Bykova bent jau žiūri, kad nebūtų aktyvi skrandžio infekciją helicobacter pylori
Taip, geriau, kad šitos bakterijos nebūtų.