Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Žirniukė @ 2014 10 17, 20:01)
Taip, Cikaga daug ka tiria, bet daugumai tik svajonese pasiekiama. Takata, bandyk konsultuotis su Karpenko-ji tikrai uz mus visas daugiau ismano. Merginos dar mini Santariskiu imunologus g.gif .
Papildyta:

Sveika!
Gelena Karpenko
Adresas Gedvydžių g. 25, LT-06311 Vilnius
Telefonas 852302235
Darbo laikas I-V 09.00-19.00
As nesiausi visus tyrimus, kuriuos turejau (ir vyro), o ji jau atsirinko, kas jai svarbu.
Sekmes rolleyes.gif

Tai ta as kuo puikiausiai suprantu.Tik noriu paaiskinti,kad kai truksta dideles grandies tai labai sunku kazka ir pasakyti.O visa kita yra bandymai "o gal pavyks?".Tiesa,kai kam tik to ir truksta.
Atsakyti
ačiū T. Keberiokšt ir Žirniukei wub.gif wub.gif
Taip, iki Čikagos tyrimų man kaip iki dangaus doh.gif
Supratau, kad "lietuviški" tyrimai visko neparodo... na bet pradžiai, bet jau pasižiūrėt tą vaizdą gal išsitirsiu plačiau blush2.gif
Kiek skaičiau (į angliškus forumus bandžiau gilintis) imuniteto subalansavimui labai svarbi žarnyno funkcija, virškinimas, reiktų gal nuo to pradėt g.gif o kaip ti su tuo turiu problemų.. doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Buvau pas gyd.Karpenko.... Kažin, čia man vienai ji tokia labai savotiška pasirodė?..... blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Allium @ 2014 11 04, 00:47)
Labas vakaras  4u.gif

Buvau pas gyd.Karpenko.... Kažin, čia man vienai ji tokia labai savotiška pasirodė?.....  blush2.gif

Labukas, galima smulkiau blush2.gif ax.gif kiek palikai pinigu?
Atsakyti
QUOTE(Allium @ 2014 11 03, 23:47)
Labas vakaras  4u.gif

Buvau pas gyd.Karpenko.... Kažin, čia man vienai ji tokia labai savotiška pasirodė?.....  blush2.gif

Allium, man ji pirma karta irgi tokia savotiska pasirode... Bet kaip prisimenu Bykova doh.gif , tai ji man biggrin.gif Taip, Karpenko atrodo truputi issiblaskiusi, truputi abejojanti. Kadangi as i ja kreipiausi jau tvirtai zinodama, kad noriu bandyti laime su imunoglobulinu, tai mes kaip ir abi tardavomes, o ne taip, kad ji man kazka liepdavo ir taskas, be jokiu mano pastabu. Na jos reikia daug klausti, uzduoti tikslius klausimus, viska issiaiskinti iki smulkmenu. Ji daug pasako, tik reikia ja kalbinti. As asmeniskai pas ja tikrai nedaug palikdavau pinigeliu uz konsultacijas. Imunoglobulinas pas ja brangus, bet net ir ji ne visada jo turi. Bendravome su ja ir darbiniu jos telefonu per sesute, nes gyvenu ne Vilniuje. Viena labai nemaloni sesute (tamsi, vyresne), kuri nieko nepadedavo schmoll.gif , o kita labai faina, tokia jaunesne, sugebedavo net Karpenko pagauti iseinancia, ar ne darbe.
Parasyk butinai kas konkreciai tau keisto pasirode, ka isgirdai apie savo sveikata, koki gydyma rekomendavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2014 11 04, 11:33)
Allium, man ji pirma karta irgi tokia savotiska pasirode... Bet kaip prisimenu Bykova  doh.gif , tai ji man  biggrin.gif Taip, Karpenko atrodo truputi issiblaskiusi, truputi abejojanti. Kadangi as i ja kreipiausi jau tvirtai zinodama, kad noriu bandyti laime su imunoglobulinu, tai mes kaip ir abi tardavomes, o ne taip, kad ji man kazka liepdavo ir taskas, be jokiu mano pastabu. Na jos reikia daug klausti, uzduoti tikslius klausimus, viska issiaiskinti iki smulkmenu. Ji daug pasako, tik reikia ja kalbinti. As asmeniskai pas ja tikrai nedaug palikdavau pinigeliu uz konsultacijas. Imunoglobulinas pas ja brangus, bet net ir ji ne visada jo turi. Bendravome su ja ir darbiniu jos telefonu per sesute, nes gyvenu ne Vilniuje. Viena labai nemaloni sesute (tamsi, vyresne), kuri nieko nepadedavo schmoll.gif , o kita labai faina, tokia jaunesne, sugebedavo net Karpenko pagauti iseinancia, ar ne darbe.
Parasyk butinai kas konkreciai tau keisto pasirode, ka isgirdai apie savo sveikata, koki gydyma rekomendavo? 4u.gif

tu pas karpenko ir gi del persileidimu ėjai? mus isvys tuoj is sitos temos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Karpenko tikrai iš pradžių atrodo truputį keistoka. Man pradėjo nuo delno linijų biggrin.gif
Bet ji į viską žiūri kitaip. ne vien kaip ginekologė, bet žiūri į organizmo visumą.

Tamsi sesutė man visai normali.... rolleyes.gif

O Bykova paskutiniu metu visai paplaukus atrodo... lyg jai pačiai kas nors negerai su sveikata būtų.
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 11 04, 11:25)
tu pas karpenko ir gi del persileidimu ėjai? mus isvys tuoj is sitos temos  doh.gif  biggrin.gif

Taip, del besikartojanciu nesivystanciu nestumu. O kodel isvys is temos? Taigi cia i tema-imunines bedos, kuriu pasekoje nesivysto nestumai arba is viso nepastojama. O Karpenko imuniniu bedu neatmeta, kaip daugelis Lietuvoje dirbanciu nevaisingumo 'specu'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirniukė: 04 lapkričio 2014 - 20:59

Kiek skaičiau (į angliškus forumus bandžiau gilintis) imuniteto subalansavimui labai svarbi žarnyno funkcija, virškinimas, reiktų gal nuo to pradėt g.gif o kaip ti su tuo turiu problemų.. doh.gif
[/quote]
Taip, Pelargonija teisingai raso, jog Karpenko ziuri i visa organizma, ne veltui akcentuoja ir virskinima, zarnyno veikla.
Atsakyti
Tamsi sesutė man visai normali.... rolleyes.gif

Tu matai, gal as jai kazkuo nepatikau, nes su manim tookia nemaloni budavo (telefonu), net galvojau pastaba Karpenko pasakyti apie sia darbuotoja. Budavo su Karpenko sutariame, girdint siai jos sesutei, kad as tada ir tada paskambinsiu, o ji per sesute pakomentuos mano tyrimu atsakymus ir nurodys tolesni vaistu vartojima. Tai ji paskambinus atsiliepia, vis kartoja kad gydytoja dabar uzimta, gydytoja dabar uzimta, o galiausiai pasako, kad gydytoja jau isejo namo... doh.gif Ir taip kelis kartus doh.gif Bet kaip viena karta Karpenko pati ja prie mano akiu gerokai paauklejo (ne del mano reikalu), tai jau nieko nebesakiau.

O Bykova paskutiniu metu visai paplaukus atrodo... lyg jai pačiai kas nors negerai su sveikata būtų.

O man Bykova ir pries 2-3 metus paplaukus atrode. Metu jai jau tikrai nemazai ir sveikatos problemu turbut vis daugiau atsiranda g.gif .
Tiesa, man Karpenko dar patiko del to, kad viska tiesiai sviesiai sakydavo, be pagrazinimu, taip pat nezadejo jokiu stebuklu, tiesiog sako: bandom, ziuresim, gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirniukė: 04 lapkričio 2014 - 21:39
Kiek kainuojaa konsultacija pas Karpenko?
Atsakyti

Po gydymosi liko utrogest, wobenzym, mega tribulus extract. Jei reikia, rasykite i az smile.gif
Atsakyti