Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(taitiek @ 2013 11 14, 21:34)
Sveikos merginos,truputi pasidalinsiu ziniomis,pas kurias aukstos  TH1/TH2 CYTOKINE RATIOS testas,kaip zinom jas numusa humira,kuri nelabai sveika ir kaina gerokai auksta,tai va viena daktare ir dar paskui uzsienio forume skaiciau,kad pavartojus omega 3 didelem dozem,tai yra  keturis kartus i diena sumazina tas kileres,tik reikia vartoti 3 men. maziausiai.
uzsienyje yra firmos MOREPA platinum high OMEGA-3  1100mg. Rekomenduoja  butent sita,kaina apie 40 eur. 4u.gif

TAITIEK,negaliu tau parasyti kazkodel, gal pasto dezute pilna prasitrink mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovanoju Imunoglobulino apie 20 ampoliu, rasykit az.
Atsakyti

Merginos, gal kuri žinote, ar pati Karpenko atlieka doplerometriją (gimdos, placentos, vaisiaus kraujotakos tyrimas echoskopu)? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 12 09, 21:39)
Merginos, gal kuri žinote, ar pati Karpenko atlieka doplerometriją (gimdos, placentos, vaisiaus kraujotakos tyrimas echoskopu)? Ačiū

bigsmile.gif nepykit ne i tema rasau, bet tau pavyko pastoti? wub.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuri nors turėtumėte parduoti imunoglobulino, kur po 1,5 ml ampulėse, parašykite man į AŽ. Ačiū!
Atsakyti
Mergaites,

sveikinimai visoms sulaukusioms Kaledinio stebuklo, o kitoms linkiu vilties ir stiprybes! 4u.gif

Norejau paklausti, gal kuriai reikia Intralipidu? pirkau sau, bet vaistine pardavineja tik po 10 pakuotese. tad turiu pakankamai atliekamo. pirkau su nuolaida tai su ja galeciau ir jums parduoti.

Taip pat siandien gaunu IVIG. nuo man paskirtos dozes atliks 5mg. gavau taip pat su nuolaida, tai galeciau tuos 5 mg parduoti.

Jeigu gyvenat ne LT, o Londone-galeciau atvezti, nes sausio 06 diena busiu Londone pas daktara Gorgy.

Jeigu kam reikia -rasykite i az.
Atsakyti
Zuzyy,vaisingu nauju metu 4u.gif As tau virusiuka pas Gorgy ant sofkutes palikau mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis kiek mokejai uz ivig?Pigiau nei UK?Tiesiog smalsu smile.gif

O as turiu clexane 40 mg,jei kam pigiau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 12 29, 16:46)
Zuzyy,vaisingu nauju metu  4u.gif As tau virusiuka pas Gorgy ant sofkutes palikau  mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis kiek mokejai uz ivig?Pigiau nei UK?Tiesiog smalsu smile.gif

O as turiu clexane 40 mg,jei kam pigiau reikia  ax.gif

Isdykus tu Keberiokst wink.gif pasiemiau virusiuka -buvau pirmadieni apsiforminti lit'ais smile.gif
LT imunoglobulinas brangus -apie 5000lt. kazkada veziausi is Londono - buvo pigiau parsivezti nei LT pirkti. be to LT jo nera. ji veza tai is estijos, tai is briuselio..zodziu zvejoti reikia. dabar mastau, kad gal galima parsisiusti per DHL is Gorgy klinikos -nereiketu tiek vargti su tais ivig cia, LT. ir gal net pigiau butu? juk londone IVIG man rodos 4200lt tekainuoja...
o po kiek tu clexane pirkai? turbut londone jis brangiau bus nei LT?
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 13:54)
Isdykus tu Keberiokst wink.gif pasiemiau virusiuka -buvau pirmadieni apsiforminti lit'ais smile.gif
LT imunoglobulinas brangus -apie 5000lt. kazkada veziausi is Londono - buvo pigiau parsivezti nei LT pirkti. be to LT jo nera. ji veza tai is estijos, tai is briuselio..zodziu zvejoti reikia. dabar mastau, kad gal galima parsisiusti per DHL is Gorgy klinikos -nereiketu tiek vargti su tais ivig cia, LT. ir gal net pigiau butu? juk londone IVIG man rodos 4200lt tekainuoja...
o po kiek tu clexane pirkai? turbut londone jis brangiau bus nei LT?

As DHL kazkada dirbau...nebus taip paprasta,vien del to,kad ivig yra kraujo preparatas ir reiks dokumentu,kad neuzkresta kuom ir t.t. Nors is kitos puses,gal kaip vaistas jau ir ateina is gamintojo su kokiu dokumentu?Bandyk pasiaiskint... 4u.gif
As uz 25 mokejau 1650 svaru (6500 lt grubiai),bet tau gal maziau reikia?
As kazkur 45 mokedavau,bet kartu su kitais vaistais,tai net nezinau kiek issiskaiciuoja.Jie uz visa recepta bendrai ima,o atskirai kazkaip neklausdavau,tik primeciau,kad tiek.As uz 120 lt atiduociau ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
jei kam reikia leidžiamo PROGESTERONO, turiu likučių (virusuotų mirksiukas.gif ). Rasykit i a.z...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Užėjau pasiskaityti, pasidomėti šiais tyrimais ir susigaudyti nuo ko pradėti... bet kol kas man čia "žalias miškas".... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allium: 09 balandžio 2014 - 10:40
Sveikos
Pasidariau Santariskese tyrimus. Dabar net nezinau pas koki daktara cia kreiptis pagalbos

CD3+CD4+(T helperiai/induktoriai) (%) 50 38-46
CD3+CD4+(T helperiai/induktoriai) (mm3) 1408 700-1100
CD3+CD8+(T citoksiniai/supresiniai) (%) 33 31-48
CD3+CD8+(T citoksiniai/supresiniai) (mm3) 929 500-900
CD4/CD8 1,52 1-2
CD16/CD56+(natūralūs kileriai) (%) 18 10-19
CD16/CD56+(natūralūs kileriai) (mm3) 507 200-400
CD19+(B limfocitai) (%) 11 11-16
CD19+(B limfocitai) (mm3) 310 200-400

Gal gali kas pakomentuot
Aciu labai

Atsakyti