Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(RositaK @ 2013 08 07, 16:04)
perskaiciau  ax.gif
nu bet neraso, kad ZP parodo embriono implantavimosi problemas kaip kad rasei blush2.gif

Jo, nerašo, ką aš žinau, man Adas taip aiškino. Liepė visus pasidaryt ir būtent šitą man įtarė, sakė, tai svarbu pirmomis dienomis po įsodinimo. Tiek ir žinau blush2.gif
Papildyta:
Gal jis ne visai tiksliai išsireiškė ar gal ne visai tiksliai viską žino, nu bet principas panašus:

Using an indirect immunofluorescence assay with porcine ova, 11 of 69 (15.9%) women with infertility and 13
of 46 (28.3%) women with recurrent spontaneous abortion of
undetermined etiology had anti-zona pellucida antibody
titers of 1:4 or greater. In contrast, none of 56 control
individuals had positive anti-zona pellucida titers.
Forty-two infertility patients undergoing ro
fertilization were fertilized for levels of circulating
anti-zona pellucida antibodies. Six of 42 patients
(14.3%) had circulating antibody titers of 1:4 or greater.
In 16 of these patients, paired serum and follicular fluid
antibody titers were compared. Of these, five had positive serum titers (1:4 or greater). Of these five, four
were found to also have antibody in the follicular fluid
at a titer of 1:2 or greater. Of the remaining 11 samples
that were negative for serum antibody, 5 of the corresponding follicular fluids were also negative and 6 were
positive at undiluted only. These results demonstrate
that antibodies against the zona pellucida can pass from
the serum into the follicular fluid, and suggest that
there is a relationship between the presence of serum and
intrafollicular autoantibodies against the zona pellucida.

Antibodies produced against the zona pellucida (ZP)
of mammalian eggs have been implicated as a cause of
reproductive failure by either prevention of fertilization
or inhibition of implantation of the ovum.
Papildyta:
We, therefore, investigated the relationship between serum titers
and the success of in vitro fertilization. Those patients
with lower serum titers (1:4) were found to be treatable
by __ fertilization, while the patient with the
highest serum titer (1:16) and a follicular fluid titer of
1:4 was not fertilizable by her husband's or unrelated
donor's sperm. Although the small sample size limits the
interpretation of this observation, it may suggest that
low anti-zona pellucida titers can be successfully treated
by fertilization, whereas higher titers cannot.
This may be due to the washing procedures that are
utilized during the IVF procedure before the oocytes are
incubated with sperm. Such rinsing may be able to remove
enough antibody to allow sperm attachment and penetration.
The actual removal of the oocyte from the antibody containing follicular fluid may also decrease the amount of
antibody coating the oocyte at the time of fertilization.
At this time it is not possible to determine whether IgG
is still present on the surface of the ovum at the time of
the IVF procedure. Although the oocytes from patients with low titers of antibody were successfully fertilized
with this procedure, there is still the potential that
anti-zona pellucida antibody may prevent implantation,
since none of these women became pregnant. A much larger
patient population in addition to a greater percentage of
successful implantations and pregnancies is needed before
it can be determined whether anti-zona pellucida antibodies can interfere with the implantation step of the IVF
procedure.
In summary, we have observed that circulating antizona pellucida antibodies are specifically associated with
infertility and spontaneous recurrent abortion of unexplained etiology. These antibodies can also be found in
follicular fluid. Infertility in conjunction with low
titers of anti-zona pellucida antibody is treatable by in
vitro fertilization, but higher titers of antibody may
preclude successful treatment.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 07 rugpjūčio 2013 - 17:27
Pas mane rasti antikuniai pries zona pellucida.dariausi is kart po sausi tureto nesivystancio nestumo. Gydytoja man aiskino, kad tiesiog spermiukai turetu buti stipruoliai, kad prasibrautu pro kiausalastes apvalkala, o ivf tai is vis isprendzia..bet pastojau is pirmo karto kai tik leido gydytoja po atliktos abrazijos. Siuo metu laukiuosi ir tfu tfu lyg viskas gerai. Taip , kad net nezinau, kaip vertinti siuos antikunius ZP, man jie nekenke pastoti naturaliai ir gana greit.kiti tie visi antikuniai pas mane neigiami.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 08 08, 11:12)
Pas mane rasti antikuniai pries zona pellucida.dariausi is kart po sausi tureto nesivystancio nestumo. Gydytoja man aiskino, kad tiesiog spermiukai turetu buti stipruoliai, kad prasibrautu pro kiausalastes apvalkala, o ivf tai is vis isprendzia..bet pastojau is pirmo karto kai tik leido gydytoja po atliktos abrazijos. Siuo metu laukiuosi ir tfu tfu lyg viskas gerai. Taip , kad net nezinau, kaip vertinti siuos antikunius ZP, man jie nekenke pastoti naturaliai ir gana greit.kiti tie visi antikuniai pas mane neigiami.

Tikriausiai vyro sperma gera? man susidaro toks įspūdis, kad kai nėra vyriškų problemų, tai tada daug kitų problemų išsisprendžia savaime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 08 08, 11:12)

O sveikinimai wub.gif Na tikrai, kartais nesuprasi,kartais atrodo kad nėštuma neįmanomas.. o ima ir pastoja nestuke.gif matyt vaikai ateina, kada jiems to reikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 08 08, 11:51)
  matyt vaikai ateina, kada jiems to reikia... smile.gif

bet šita frazė, manau, labai skaudi toms, pas kurias taip ir neateina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 08, 12:02)
bet šita frazė, manau, labai skaudi toms, pas kurias taip ir neateina  unsure.gif

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Kadangi sakiau kad Latvijoje dariausi imuninius kai kuriuos tyrimus,tai manes prase Classique surasyti kokius man dare-nusprendziau ideti cia,nes gal idomu bus kitoms mergaitems,o atsakyti nebegalesiu nes isvykstu ir grysiu tik rugpjucio gale.
Ar mano tyrimai geri,ka jie rodo ir t.t. nezinau,nes kaip ir minejau Bykova i juos net neziurejo,buvo nepatenkinta kam pasidariau ir pasake kad tik ismeciau veltui pinigus.Sekmes visoms mergaitems 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 08, 13:20)

Ačiū Afrodite69 wub.gif drinks_cheers.gif
Tai va skauda ir man verysad.gif bet yra kaip yra... Atsiprašau, jei ką įskaudinau savo žodžiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 08 08, 13:28)
Ačiū Afrodite69  wub.gif  drinks_cheers.gif 
Tai va skauda ir man verysad.gif bet yra kaip yra... Atsiprašau, jei ką įskaudinau savo žodžiais  4u.gif

Visos suprantame, nė vienai čia nėra lengva, bandom guostis, kaip išeina, tiesiog gal dažniau žmonės iš šalies skaudina, kai lepteli: tai gal tavo tokia misija, gal tau ne vaikus reikia auginti, gal tau neduota, vaikai pasirenka, pas ką nori gimti.. Galvoju, dėl to, kad tu iš pirmo karto pastojai, jautiesi "palaiminta", kad tau vat duota, tai tavo misija, tave pasirinko, o manęs ne? ai..tiesiog..

O čia tai viskas aišku, kaip sugebam, taip ir guodžiamės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 08, 10:31)
Tikriausiai vyro sperma gera? man susidaro toks įspūdis, kad kai nėra vyriškų problemų, tai tada daug kitų problemų išsisprendžia savaime g.gif

Na jo sperma kaip ir prie geruju, kiekis ir judrumas tikrai nemazi, bet va morfologija prasta.geru tik 7%
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 08, 13:20)
Kadangi sakiau kad Latvijoje dariausi imuninius kai kuriuos tyrimus,tai manes prase Classique surasyti kokius man dare-nusprendziau ideti cia,nes gal idomu bus kitoms mergaitems,o atsakyti nebegalesiu nes isvykstu ir grysiu tik rugpjucio gale.

Afrodite, o kas tau pakomentuos šiuos tyrimus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 08 rugpjūčio 2013 - 14:24
QUOTE(Aivė @ 2013 08 08, 15:07)
Afrodite, o kas tau pakomentuos šiuos tyrimus? g.gif

As siuos tyrimus dariausi kazkur pries du metus.Galvojau kad pasidarysiu,parodysiu Bykovai juk ji imunologe ir man ji pasakys kas negerai.O ji net nepaziurejo verysad.gif Man niekas tu tyrimu net nekomentavo ir nesake verysad.gif Bet kiek girdejau paskutinias duomenimis tai Bykova jau dabar uz tokius tyrimus,nes kai kuriom mergaitem net sake kad Santariskese galima juos pasidaryti.
Na,su metais matyt ir ji labiau dometis pradejo.Nes ir man ji paskire intralipidus lasintis kaip suprantu paciai pirmai.Nes ji net nezinojo nei kaip lasintis,nei kur gauti ir t.t.cia man padejo mergaites kurios pas Georgy gydesi ax.gif
Kaip karsta,vaikstau ratais ir kaip trenkta slapiu maisu doh.gif o dar kiek daiktu reikia susideti doh.gif
Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
aciu Kity ir Afrodite 4u.gif
pasidariau siandien sorpe antikunius, ziuresiu ka parodys ats smile.gif
nors niekas niekad man apie juos nesake, nerekomendavo g.gif
Atsakyti