Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Classique @ 2013 08 05, 09:11)
ačiū  4u.gif matai man reiktų būtent CD19 /CD5, nes Lietuvoje tokius , kad darytų nerandu. O CD16/CD56+(natūralūs kileriai) daro ir Santariškėse. Reikia, gal tada as Bykova registruotis... O merginos gal pasakysit kiek panašiai gaunasi pinigėlių vien tik tyrimams be konsultacijos ?  ax.gif  4u.gif

Tikrai, bandyk pasiteirauti, gal Rygoje galima pasidaryti tuos CD19 /CD5. Na, Bykova be konsultacijos manau tyrimų nedarys (nebent kažkas per metus pasikeitė) - ji norės daugiau apie jus sužinoti (abu), kad numatytų, kokie tyrimai jums reikalingi. O tyrimų ji skiria tikrai nemažai (kraujo, hormonų, imunologinių). Mus ABU tyrė. Pati konsultacija kainuodavo apie 10 latų, ar kiek daugiau, bet po kiekvienos, nors ir trumpos konsultacijos reikėdavo darytis vis kokius tyrimus, ar juos kartoti, ir tas kainuoja nemažai-kartais nuo 50 iki 100 latų palikdavom, o jei dar LIT leidžia-tai be 120-130 latų neišsisukdavom (LIT kaina 85 latai).
Classique, gal gali patikslinti ar priminti, ką tie tyrimai CD19 /CD5 parodo?
Atsakyti
antikunius pries hormonus,berods...pvz pries progesterona .
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 08 05, 13:19)
antikunius pries hormonus,berods...pvz pries progesterona .

skaičiau kad tai gali būti priešlaikinio kiaušidžių išsekimo priežastimi net 60 - 70 proc. Ta vat neaišku, jei daryčiausi du donorine kiaušialąste ar jai nekenktų g.gif
Atsakyti
Tai va,šiokia tokia informacija: susisiekiau su Santariškėmis, daro nemažai jie tų imuninių tyrimų, o dėl
CD 5 sako padarytų jei labai reikia thumbup.gif

Gal kas esat tyręsi antikūnus prieš zona pellucida ? Gal galit apšviesti kas čia per tyrimas ? Kiek jis turi įtakos?
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 08 06, 13:40)

Gal kas esat tyręsi antikūnus prieš zona pellucida ? Gal galit apšviesti kas čia per tyrimas ? Kiek jis turi įtakos?

Labas, įsiterpsiu:) aš dariausi, tai yra antikūnai, dėl kurių organizmas gali atmesti embrioniuką pirmom dienom po įsodinimo. Man imunologas patarė pasidaryti, kai idealios blastukės ir embrionai visai nekibo. Atsakymas neigiamas.

Jei skaitai angliškai:

http://en.wikipedia..../Zona_pellucida

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 14:20)
Labas, įsiterpsiu:) aš dariausi, tai yra antikūnai, dėl kurių organizmas gali atmesti embrioniuką pirmom dienom po įsodinimo. Man imunologas patarė pasidaryti, kai idealios blastukės ir embrionai visai nekibo. Atsakymas neigiamas.

Jei skaitai angliškai:

http://en.wikipedia..../Zona_pellucida

mmm, aišku, ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 14:20)

o kur dareisi? ax.gif man irgi gal reiktu pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 08 07, 12:19)
o kur dareisi?  ax.gif  man irgi gal reiktu pasidaryti  g.gif

Juos daro sorpo 4u.gif
http://www.sorpo.lt/...a_autoantikunai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Classique: 07 rugpjūčio 2013 - 12:48
QUOTE(Classique @ 2013 08 07, 13:47)

aciu 4u.gif
o tai kuris cia tas zona pellucida? nes yra keli:pries spermatozoidus, kiausides ir placenta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 07 rugpjūčio 2013 - 12:52
Rosita, tik pavadinimą perskaitei, skaityk toliau, antra mėlyna eilutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 07, 14:35)
Rosita, tik pavadinimą perskaitei, skaityk toliau, antra mėlyna eilutė 4u.gif

perskaiciau ax.gif
nu bet neraso, kad ZP parodo embriono implantavimosi problemas kaip kad rasei blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 07 rugpjūčio 2013 - 15:05
QUOTE(RositaK @ 2013 08 07, 13:49)
aciu  4u.gif
o tai kuris cia tas zona pellucida? nes yra keli:pries spermatozoidus, kiausides ir placenta? g.gif

Mes daremes visus AK;vyrui ir man.Viskas ok. As kaip suvokiu tai sis gali paaiskinti implantacijos nesekmes galimybe ax.gif
Antikūnai prieš steroidinius hormonus gaminančias ląsteles: Theca (kiausidėje), Leydig'o (seklidėje), sincitiotrofoblastą (placentoje).

Šie antikūnai susiję su Adisono liga. AK prieš gonadas ar placentą reaguoja ir su antinksčių zieve ir yra Adisono ligos rizikos veiksnys. Ir atvirkščiai, sergant Adisono liga AK didina gonadų nepakankamumo riziką. Antikūnai prieš sincitiotrofoblastą (AK prieš placentą), gaminantį hCG, reikalingą nėštumo palaikymui, gali lemti savaiminius persileidimus. AK prieš trofoblastą, kuris dalyvauja motina-vaikas atpažinimo procese, gali lemti savaiminius persileidimus ir vystymosi sutrikimus. Šie antikūnai gali sukelti imunologinį placentos pažeidimą, sutrikdyti implantaciją ir tokiu būdu sukelti vaisiaus atmetimą.

O pries kelis metus imunologinius tyrimus dariausi cia;
http://www.egl.lv/ru...p?lapa=analizes
Ten ir kileres,supresoriai ir aibe visokiu kitokiu.Atsiunte pastu man.
Atsakyti