Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(Ellein @ 2013 04 01, 17:42)
Aš eisiu į registro skyrių, į normalų nenešiau net dokumentų, mačiau kokie konkurai ten vyksta, žmonių virš šimto... Padaviiau į B7, egzaminas po pietų, O jūs?

Irgi ten pat. Vadinasi dalyvausim kartu smile.gif Jei as ateisiu, nes gali buti, kad neturesiu kam vaiko palikt. Kaip sekasi ruostis? Man tai sunkus tie istatymai, sunkesni nei i pasalpu ir kontroles skyriu doh.gif Be to, galiu mokytis tik kai vaikas miega.
Jauciu reikejo i B6 rasyti, butu mazesne konkurencija smile.gif gal zinote kiek zmoniu dalyvaus?
O i normalius konkursus, tai jooo doh.gif Kai nesiau dokumentus, sake apie 80 zm jau yra padavusiu, o tarp ju ir nemazai pakaitiniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinke: 01 balandžio 2013 - 19:08
QUOTE(blondinke @ 2013 04 01, 20:08)
Irgi ten pat. Vadinasi dalyvausim kartu smile.gif Jei as ateisiu, nes gali buti, kad neturesiu kam vaiko palikt. Kaip sekasi ruostis? Man tai sunkus tie istatymai, sunkesni nei i pasalpu ir kontroles skyriu  doh.gif  Be to, galiu mokytis tik kai vaikas miega.
Jauciu reikejo i B6 rasyti, butu mazesne konkurencija smile.gif gal zinote kiek zmoniu dalyvaus?
O i normalius konkursus, tai jooo  doh.gif  Kai nesiau dokumentus, sake apie 80 zm jau yra padavusiu, o tarp ju ir nemazai pakaitiniu  smile.gif

Sakė į visas kategorijas padavė panašus skaičius pretendentų, 4 - 6 žmonės. Atlyginimas juokingas, nesiplėšysiu su mokslais smile.gif Ar žinote kokia tvarka ten vyksta konkursas? Užduoda kiekvienas po 1 klausimą?
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 04 01, 21:10)
Sakė į visas kategorijas padavė panašus skaičius pretendentų, 4 - 6 žmonės. Atlyginimas juokingas, nesiplėšysiu su mokslais smile.gif Ar žinote kokia tvarka ten vyksta konkursas? Užduoda kiekvienas po 1 klausimą?

Aciu, supratau del zmoniu skaiciaus smile.gif .
O, atlyginimas tikrai juokingas, o darbo kruvis labai didelis. Kai buvau normaliam konkurse, tai klausimus uzdavinejo (skaite) pirmininke. Kiti tiesiog sedejo ir klausesi.
Viena pazistama laimejo atranka i pakaitinius, tik i kita skyriu, tai sake, jog buvo 12 klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2013 04 01, 19:51)
Laba diena,
o is kur mokotes testus, juk yra pasikeitusiu klausimu, gal yra kur yra su visais pakeitimais testu? Dekui uz atsakymus!

Jei ir yra kokiu pakeitimu, jie neskelbiami nuo 2011 metu. Daugelis atsiliepia, kad senieji klausimai vis dar kartojasi. Man atrodo geriau spresti nekeistus senus klausimus www.valstybestarnyba.com , www.teisesgidas.lt svetainese, nei ieskotis kokiu nors ne VTD naujai sukurtu ar savaip pataisytu, nes ju net nebus egzamine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 02 balandžio 2013 - 11:54
QUOTE(bigsmile @ 2013 04 02, 11:52)
Jei ir yra kokiu pakeitimu, jie neskelbiami nuo 2011 metu. Daugelis atsiliepia, kad senieji klausimai vis dar kartojasi. Man atrodo geriau spresti nekeistus senus klausimus www.valstybestarnyba.com , www.teisesgidas.lt svetainese, nei ieskotis kokiu nors ne VTD naujai sukurtu ar savaip pataisytu, nes ju net nebus egzamine.

O kuria svetaine gieriau naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2013 04 02, 12:52)
Daugelis atsiliepia, kad senieji klausimai vis dar kartojasi.

Taip, praėjusį 3dienį teste nebuvo nei vieno nematyto klausimo. Sprendžiu valstybestarnyba.com.

Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2013 04 02, 21:00)
Taip, praėjusį 3dienį teste nebuvo nei vieno nematyto klausimo. Sprendžiu valstybestarnyba.com.

Sprendziau www.valstybinis.lt ir teste klausimai visi buvo tokie patys. Taciau siame tinklapyje reikia susimoketi, kad galetum spresti
Atsakyti
QUOTE(Vaisara @ 2013 04 03, 21:58)
Sprendziau www.valstybinis.lt ir teste klausimai visi buvo tokie patys. Taciau siame tinklapyje reikia susimoketi, kad galetum spresti

O kiek laiko sprendetes ir kiek klausimu atsakete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 04 balandžio 2013 - 10:41
QUOTE(bigsmile @ 2013 04 04, 10:33)
O kiek laiko sprendetes ir kiek klausimu atsakete?

Sprendziau savaite iki konkurso
Atsakyti
Sveikos, ruošiuosi dalyvauti konkurse į savivaldybės administracijos centralizuotą buhalterijos skyrių. Kadangi dalyvauju pirmą kartą iškilo tokie techniniai klausimai dėl dokumentų, kam adresuojate prašymą? Kaip manote mano atveju administracijos direktoriui manau? blush2.gif kaip suprantu, kad formą prašymui nėra griežyai apibrėžta, tai tinka tikriausiai bet kuris pavyzdys iš interneto? Ar prašyme prirašote pridedamų dokumentų sąrašą? Nes kai kuriuose prašymuose žiūriu prirašo, prie kitų - ne g.gif Ačiū už patarimus. rolleyes.gif sėkmės visoms dalyvaujančioms 4u.gif
Atsakyti
O kaip jus irodote kalbos lygi? uzpildote Europas?
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 26, 23:00)
čia ir esmė,kad norint laimėti, reikia ypatingai stipriai pasiruošti  smile.gif

pastebėjau, kad tie konkursai, kaip kokie egzaminai, ir daug ruoštis ir streso nemažai sukelia...žodžiu ir laiko ir pastangų reikia nemažai...teko viename dalyvauti, laimėjo tos įstaigos darbuotoja, nes tikrai tikiu, ji dirbanti jau daug ką ir iš praktikos moka ir žino...dalyvavimas gal ir gera patirtis, bet tiek laiko jaum ruoštis nėra kada, skaitydavau įstatymus naktim, sumigus šeimynai...žodžiu, kažkaip nuvylė... smile.gif dar kartais erzina, kai atitinki atrodo visus reikalavimus, bet įterpta, kad reikalinga darbinė patirtis, pvz 6mėnėsių doh.gif lotuliukas.gif , kaip tyčia...(nes aš tokios neturiu), arba dabar radau konkursą, atrodo, atitinku, bet kur tau: anglų, prancūzų ir vokiečių kalbų mokėjimas A2 lygiu doh.gif , na ir viskas-stop...
Atsakyti