Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(Skorpe @ 2013 03 27, 11:46)
ejome pagal pavardes.....kabancias ant duru, kituose konkursuose sifras paviesinamas buvo tik po paskutines dalies;)

va čia tai jau įdomiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 27 kovo 2013 - 12:00

QUOTE(Apuokas @ 2013 03 27, 12:58)
va čia tai jau įdomiai  unsure.gif

aš galvojau čia normalu taip paviešint po pirmos dalies dalyvių pavardes. Aš pati vieną kartą dalyvavau konkurse, po testo į žodinę dalį kvietė pavardėm žmones.
Aišku tada irgi pakaitinės po 20 balų surinko. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš ketinu dalyvauti VT konkurse pirmąjį kartą, nes pagaliau atsilaisvino vieta mano svajonių pareigybėse. Turiu tokį klausimuką - ar prašymui dalyvauti konkurse yra nustatyta kokia nors speciali forma, ar jis teikiamas laisva forma? Ačiū ir visoms kantrybės mokantis! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_Agota: 27 kovo 2013 - 13:08
Gal yra dalyvavusiu VMi, kaune, konkursuose? kokie klausimai buna? baisiai idomu;)
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 27, 11:29)
dar vienas mitas  doh.gif labai dažnai ir darbdaviui valstybinėje būna staigmena, kai kažkas staiga išeina. tad pusmetį konkursų niekas neplanuoja, nebent būtų kažkoks taupymas ir yra vieta, kurią vėl nusprendžia užpildyti. neklaidinkit žmonių. tiesiog ten dirbantys spec. teisės aktus gerai išmoksta, o atėję tos sistemos gerai nežino ir ne taip pasiruošia

hihihi.gif be komentarų.......

QUOTE(Lašiaaalis @ 2013 03 27, 12:12)
Jeigu parašiau tai žinau ką sakau  rolleyes.gif

beprasmiška su kai kuriomis.... doh.gif esi nepasiruošus, toli gražu iki konkursų laimėtojų lygio ir t.t. lotuliukas.gif čia kai kurių komentatorių žodžiais tariant...
Atsakyti
QUOTE(Julija_Agota @ 2013 03 27, 14:08)
Sveikos  smile.gif  Aš ketinu dalyvauti VT konkurse pirmąjį kartą, nes pagaliau atsilaisvino vieta mano svajonių pareigybėse. Turiu tokį klausimuką - ar prašymui dalyvauti konkurse yra nustatyta kokia nors speciali forma, ar jis teikiamas laisva forma?  Ačiū ir visoms kantrybės mokantis! wink.gif

Jokios privalomos formos nera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 03 27, 13:10)
puikiam pasirodymui trukdo esamas darbas, nes nugi mesti darba del konkursu negali, o kai namuose du mazi vaikai.....

drinks_cheers.gif
------
Šnd buvau į B7 pareigybę, mūsų buvo 17 doh.gif bet laimėtoja beveik visur surinko maximum (bendrai 19,3) bet minčių tikrai nekilo, kad viską žinojo, nors po konkurso kalbų kaip ir visur buvo rolleyes.gif
Paklausius kiek žmonės jau kartų dalyvavo doh.gif doh.gif tai neprarandu vilties biggrin.gif
nors šeip įv neaiškumų buvo doh.gif komisija balus apvalino sveikais skaičiais, tik paskui išreikalavo dalyviai, kad po kablelio turi būti doh.gif
įdomiai su testais, ne visi surašė į lentelę g.gif ar tokius galima šeip užskaityti ? g.gif
Atsakyti
Gal kas ruošiatės konkursui Sodroje į pakaitines?
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 03 27, 20:20)
drinks_cheers.gif
------
Šnd buvau į B7 pareigybę, mūsų buvo 17  doh.gif bet laimėtoja beveik visur surinko maximum (bendrai 19,3) bet minčių tikrai nekilo, kad viską žinojo, nors po konkurso kalbų kaip ir visur buvo  rolleyes.gif
Paklausius kiek žmonės jau kartų dalyvavo  doh.gif  doh.gif tai neprarandu vilties biggrin.gif
nors šeip įv neaiškumų buvo  doh.gif komisija balus apvalino sveikais skaičiais, tik paskui išreikalavo dalyviai, kad po kablelio turi būti  doh.gif
įdomiai su testais, ne visi surašė į lentelę  g.gif ar tokius galima šeip užskaityti ?  g.gif

skųskit, bus disciplinos smile.gif
Atsakyti
Dėl tos lentelės- vakar dalyvavau, tai pabrėžė, kad į lentelę rašyti NEREIKIA, ir nei vienas nerašėme į ją. Reiškiasi, griežto reikalavimo nėra, čia tik galimybė susirašyti į tą lentelę, jeigu komisijai taip patogiau.
Atsakyti
moterys, ruoskites, tikrai pavyks laimeti 4u.gif stai as tikrai nuosirdziai ruosiausi ir laimejau konkursa is antro karto thumbup.gif tikrai jauciuosi ivertinta thumbup.gif jausmas neapsakomas, nors dar sunku patiketi... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 03 28, 11:55)
moterys, ruoskites, tikrai pavyks laimeti  4u.gif  stai as tikrai nuosirdziai ruosiausi ir laimejau konkursa is antro karto  thumbup.gif  tikrai jauciuosi ivertinta  thumbup.gif  jausmas neapsakomas, nors dar sunku patiketi... g.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu, kiek buvo dalyvavusiu ir su kokiu balu laimejote?
Atsakyti