Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(milagra797 @ 2013 03 26, 22:00)
čia ir esmė,kad norint laimėti, reikia ypatingai stipriai pasiruošti  smile.gif

Tai zinoma,kad reikia ruostis,tureti supratima kur ir kuo dirbsi ir pan., tik is viso to norejau pasakyti,kad buna atveju nepriklausanciu nuo viso tavo pasiruosimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 03 26, 22:00)
Tai zinoma,kad reikia ruostis,tureti supratima kur ir kuo dirbsi ir pan., tik is viso to norejau pasakyti,kad buna atveju nepriklausanciu nuo viso tavo pasiruosimo  smile.gif

būna, bet lieku prie pozicijos, kad retai smile.gif tose vietose, kurios politizuotos šiti dalykai dedasi
Atsakyti
Kažkada buvo pasakota kaip dalyvė nunešė neužpildytą testą, va tokiu atveju tikrai įtarčiau savų prastūminėjimą. Bet dėl to, kad kažkas gavo didesnį balą, ( tuo labiau, kad atsakinejama po vieną) aš kaltinu biggrin.gif tik save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 27 kovo 2013 - 08:41
QUOTE(Kite @ 2013 03 26, 22:25)
sakykit, o isidarbinus valstybes tarnyboj galioja taip vadinami "tevadieniai"?  ax.gif

Valstybes tarnyboje galioja visos socialines garantijos - sergi su biuleteniu be problemu, atostogos forminamos iki penktadienio (ne iki sekmadienio), papildomos poilsio dienos uz vaikus, viskas, ko privaciam darbe nesitiketi thumbup.gif
Atsakyti
Galiu tik vieną pasakyti, paprasti piliečiai apie konkursą sužino likus iki jo pradžios mėnesiui, o jau dirbantys pakaitiniai ir pan apie jį sužino prieš pusmetį, tai kur tau jie nebus geriau pasiruošę...
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2013 03 27, 09:50)
Galiu tik vieną pasakyti, paprasti piliečiai apie konkursą sužino likus iki jo pradžios mėnesiui

Bet juk galima ruoštis tam tikrom pareigom ir nežinant apie konkursą. Juk ateis laikas ir jis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2013 03 27, 09:29)
Valstybes tarnyboje galioja visos socialines garantijos - sergi su biuleteniu be problemu, atostogos forminamos iki penktadienio (ne iki sekmadienio), papildomos poilsio dienos uz vaikus, viskas, ko privaciam darbe nesitiketi  thumbup.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif , neradau valstybes tarnybos istatyme aprasyta, tai ir suabejojus buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2013 03 27, 09:29)
Valstybes tarnyboje galioja visos socialines garantijos - sergi su biuleteniu be problemu, atostogos forminamos iki penktadienio (ne iki sekmadienio), papildomos poilsio dienos uz vaikus, viskas, ko privaciam darbe nesitiketi  thumbup.gif

pritariu iš dalies, bet žinokit ne visur schmoll.gif nuo vadovo priklauso. Mano darbovietėje pyksta už biuletenį. Nenormalu, bet ką padarysi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašiaaalis @ 2013 03 27, 09:50)
Galiu tik vieną pasakyti, paprasti piliečiai apie konkursą sužino likus iki jo pradžios mėnesiui, o jau dirbantys pakaitiniai ir pan apie jį sužino prieš pusmetį, tai kur tau jie nebus geriau pasiruošę...

dar vienas mitas doh.gif labai dažnai ir darbdaviui valstybinėje būna staigmena, kai kažkas staiga išeina. tad pusmetį konkursų niekas neplanuoja, nebent būtų kažkoks taupymas ir yra vieta, kurią vėl nusprendžia užpildyti. neklaidinkit žmonių. tiesiog ten dirbantys spec. teisės aktus gerai išmoksta, o atėję tos sistemos gerai nežino ir ne taip pasiruošia
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 27, 10:06)
Bet juk galima ruoštis tam tikrom pareigom ir nežinant apie konkursą. Juk ateis laikas ir jis bus  smile.gif

na jei darbo neturi, tai zinoma gali ir visus metus ruostis, gi vistiek kazkada tas konkursas bus...deja...tokiu galimybiu neturiu. o is 7 dalyvautu konkursu, keturi buvo grynai savam daryti, nors ten B4 kategorija tik buvo, zmoniu mases, bet laimetojos po 20 surinko, visi kiti balu atsiliko...ir matesi akivaizdziai, kas laimes....toliau seknaciame buvo trys vietos laisvos, tai jas laimejo dvi pakaitines ir viena is gatves, dar viename laimejo mergaite, kuri irgi matesi, kad laimes, tyliai tyluteliai i kabineta ejo, vienintele is anglu maximuma surinko, nu ir matesi, kad vietine ji cia;), ir komisija pasklebus rezultatus uzkuoduotus sveikinti pradejo ja.....o va viename is visu 7 laimejo tikrai zmogus is gatves, bet ir laukiant rezultatu nesimate nei vieno savo musu tarpe, ir laimejo beja ne su 20 balu, o su 17, kai tuo tarpu kitu ten tik per kabeli maziau buvo, visu jegos apylyges buvo..nebuvo vieno issokusio ir prieki;) tai va tokia mano patirtis. dabar ruosiuosi vel dviem konkursams, bet puikiam pasirodymui trukdo esamas darbas, nes nugi mesti darba del konkursu negali, o kai namuose du mazi vaikai.....
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 27, 10:29)
pritariu iš dalies, bet žinokit ne visur  schmoll.gif nuo vadovo priklauso. Mano darbovietėje pyksta už biuletenį. Nenormalu, bet ką padarysi  unsure.gif
Papildyta:
dar vienas mitas  doh.gif labai dažnai ir darbdaviui valstybinėje būna staigmena, kai kažkas staiga išeina. tad pusmetį konkursų niekas neplanuoja, nebent būtų kažkoks taupymas ir yra vieta, kurią vėl nusprendžia užpildyti. neklaidinkit žmonių. tiesiog ten dirbantys spec. teisės aktus gerai išmoksta, o atėję tos sistemos gerai nežino ir ne taip pasiruošia

Jeigu parašiau tai žinau ką sakau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 03 27, 11:10)
na jei darbo neturi, tai zinoma gali ir visus metus ruostis, gi vistiek kazkada tas konkursas bus...deja...tokiu galimybiu neturiu.

O tai kaip tada pasiruošt per 2 sav po konkurso paskelbimo? Man rodos per metus laiko vis tiek daugiau laiko atsiras tam smile.gif
Kas dėl pakaitinių, tai aš nematau priežasties nusivilimui.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 27, 11:27)
O tai kaip tada pasiruošt per 2 sav po konkurso paskelbimo?  Man rodos per metus laiko vis tiek daugiau laiko atsiras tam smile.gif
Kas dėl pakaitinių, tai aš nematau priežasties nusivilimui.

tai zinoma, kad nera priezasties;) tik kai laimi ta pakaitine saziningai vienas dalykas, o kai visos keturios ir visos po 20, o visos like max 19 ir tai per kabaleius visu, tai itarimu labai daug;) va kur viena pakaitine buvo ir laimejo, tai tikiu, kad galbut saziningai, nes ir balas buvo ten bendras apie 19 ar 18.9 kazkas tokio. ir visu kitu nu taip plius minus, gal ir pritempta ji, bet...bet va tos keturios kurios praejo, nu net testuose vienos is ju nebuvo...kazkas kitas sprende, ar net nesprende....paskui kampe su konkreciais klausimais sedejo ir karotojosi viska...ir kas man nepatiko tame konkurse, kad po rasto dalies visos atkoduotos buvom jau, ejome pagal pavardes.....kabancias ant duru, kituose konkursuose sifras paviesinamas buvo tik po paskutines dalies;)
Atsakyti