Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(milagra797 @ 2013 08 11, 22:27)
butent kas idomu? smile.gif sprendziau testa AMES, is pradziu buvo gana nesudetinga dalis rastu, tada pokalbis (irgi bendromis temomis). Turint galvoje, kad daugelis konkursu reikalauja tik A2 ar B1 kategoriju, tikrai paprasta islaikyti smile.gif

rastu dalis is ko reiktu, pasikartot/ pasimokyt?laikai pagrinde svarbu ar kas?o pokalbis, kazka apie save papasakot reikejo, arkazko klausinejo, kokiom temom (keliones, buitis ar pan?)?
Atsakyti
aš irgi laikiau anglų testą AMES, aš kai ne super anglistė, tai man nelengva buvo, viskas vyksta prie kompo,skirtas laikas testui valanda, gauni prisijungimą prie testų laikymo saito, užsidedi ausines ir atsakinėji į testo klausimus, ausinės tam, kad buvo apie 10-15 testo klausimų iš klausymo, išklausai tekstuką ir reikia atsakyti "ką kažkas turėjo omeny ir pan.", o pokalbis, tai pvz. man pateikė keletą situacijų, paklausė ar mėgstu keliauti, reikėjo papasakoti paskutinę kelionę
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 08 12, 10:38)
aš irgi laikiau anglų testą AMES, aš kai ne super anglistė, tai man nelengva buvo, viskas vyksta prie kompo,skirtas laikas testui valanda, gauni prisijungimą prie testų laikymo saito, užsidedi ausines ir atsakinėji į testo klausimus, ausinės tam, kad buvo apie 10-15 testo klausimų iš klausymo, išklausai tekstuką ir reikia atsakyti "ką kažkas turėjo omeny ir pan.", o pokalbis, tai pvz. man pateikė keletą situacijų, paklausė ar mėgstu keliauti, reikėjo papasakoti paskutinę kelionę

o reikia pasirinkti lygį kuriam norima laikyti ar jie nustato koks lygis , tai yra kuriam islaikei?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 08 12, 10:38)

man klausant tai isvis sunku kazka suprast verysad.gif , o koki lygi jums nustate? ir kiek kainuoja laikymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auštara: 12 rugpjūčio 2013 - 10:39
QUOTE(jurgitaa @ 2013 08 12, 11:23)
o reikia pasirinkti lygį kuriam norima laikyti ar jie nustato koks lygis , tai yra kuriam islaikei?

aš kadangi pasakiau, kad mano lygis apie A2, tai man parinko testo medium lygį ir paskui jau jie po testo nustato lygį
QUOTE(Auštara @ 2013 08 12, 11:36)
man klausant tai isvis sunku kazka suprast  verysad.gif , o koki lygi jums nustate? ir kiek kainuoja laikymas?

A2 ir nustatė, galbūt jeigu būčiau pasirinkusi ne medium sunkumo lygį, gal būtų lengviau, bet nežinau ar taip galima, gal ju jis pvz. tik A lygiui, vistiek negautum pvz B1
69lt kaina
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 08 12, 12:08)
aš kadangi pasakiau, kad mano lygis apie A2, tai man parinko testo medium lygį ir paskui jau jie po testo nustato lygį

A2 ir nustatė, galbūt jeigu būčiau pasirinkusi ne medium sunkumo lygį, gal būtų lengviau, bet nežinau ar taip galima, gal ju jis pvz. tik A lygiui, vistiek negautum pvz B1
69lt kaina

man b1 butinai reikia, nors kai bandziaus kazkokius testus tai gaunas arba A2 arba B1, tai bijau, kad tik A2 bus verysad.gif
Atsakyti
Jeigu dirbu pakaitine tarnautoja ir atsilaisvina nuolatinio tarnautojo vieta, tai kaip suprantu manęs į ją be konkurso pervesti negali?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 12, 12:33)
Jeigu dirbu pakaitine tarnautoja ir atsilaisvina nuolatinio tarnautojo vieta, tai kaip suprantu manęs į ją be konkurso pervesti negali?

Tikrai taip. Konkursas jau visiems bendras 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Laikiau ir aš šį testą, rugpjūčio 7 d.
Išlaikiau smile.gif pirma dalis 31/40, antra 13/20.
Labai džiaugiuosi, kad prieš laikydama testą pasiskaičiau šį forumą, nes didžiausią dėmesį skyriau teisėms aktams, nes su jais išvis nebuvau susidūrusi smile.gif Bet likus dviems dienoms iki testo pamačiau, kad visgi ne tai svarbiausia - pradėjau sekas spręstis, pasižiūrinėjau verbalines analogijas ir panašiai.
Testui laiko trūko, nes paskutines kelias užduotis dėl to laiko trūkumo pradėjau greituoju būdu atlikt - spėjimo smile.gif
1 dalis (6 blokai - 40 klausimų) - 10 užduočių skaičių seka, 10 užduočių - verbalinės analogijos; 5 užduotys - nereikalingas žodis, 5 užduotys - figūrų seka ir analogijos, 5- skaičiavimas pagal lenteles ir perkodavimas, 5-matricos ir silogizmai.
2 dalis (3 blokai - 20 klausimų) - 4 klausimai - teisės aktai; 7- skaičiavimai iš lentelių; 9 klausimai - įvairios situacijos. Šioje dalyje man buvo sunku, nes atsakymai labai painūs, atrodo tinka keletas variantų.
Papildyta:
P.s. O gal kas nors jau laikė Vadovavimo gebėjimų vertinimo testą? Kokie įspūdžiai? Į ką atkreipti dėmesį ruošiantis?
Nurodytas sąrašas knygų (12 vnt. ) - bet ar verta visas skaityti?
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 08 12, 12:27)
man b1 butinai reikia, nors kai bandziaus kazkokius testus tai gaunas arba A2 arba B1, tai bijau, kad tik A2 bus  verysad.gif

aš esu atlikusi keletą testų internete pasitikrinimui, tai daugumoje A2lygis į didesnę pusę, ir šio testo buvo taippat, bet kadangi pokalbis neypatingai sekėsi, tai A2 ir liko, o minėjo, kad jeigu pokalbis būna labai gerai, tai gali nulempti lygio dydį
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 08 12, 11:38)
aš irgi laikiau anglų testą AMES,

laikoma tik Vilniuje? nesu įsigilinusi dar į konkursų tvarką, bet ar anglų tas testas privalomas paliko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukne @ 2013 08 12, 16:48)
Sveiki,

Laikiau ir aš šį testą, rugpjūčio  7 d.
Išlaikiau smile.gif pirma dalis 31/40, antra 13/20.
Labai džiaugiuosi, kad prieš laikydama testą pasiskaičiau šį forumą, nes didžiausią dėmesį skyriau teisėms aktams, nes su jais išvis nebuvau susidūrusi smile.gif Bet likus dviems dienoms iki testo pamačiau, kad visgi ne tai svarbiausia - pradėjau sekas spręstis, pasižiūrinėjau verbalines analogijas ir panašiai.
Testui laiko trūko, nes paskutines kelias užduotis dėl to laiko trūkumo pradėjau greituoju būdu atlikt - spėjimo smile.gif
1 dalis (6 blokai - 40 klausimų) - 10 užduočių skaičių seka, 10 užduočių - verbalinės analogijos; 5 užduotys - nereikalingas žodis, 5 užduotys - figūrų seka ir analogijos, 5- skaičiavimas pagal lenteles ir perkodavimas, 5-matricos ir silogizmai.
2 dalis (3 blokai - 20 klausimų) - 4 klausimai - teisės aktai; 7- skaičiavimai iš lentelių; 9 klausimai - įvairios situacijos. Šioje dalyje man buvo sunku, nes atsakymai labai painūs, atrodo tinka keletas variantų.
Papildyta:
P.s. O gal kas nors jau laikė Vadovavimo gebėjimų vertinimo testą? Kokie įspūdžiai? Į ką atkreipti dėmesį ruošiantis?
Nurodytas sąrašas knygų (12 vnt. ) - bet ar verta visas skaityti?

Ačiū, kad dalinatės informacija smile.gif O antroje dalyje skaičiavimai iš lentelių, tai kokie maždaug? Tokie, kaip pateikta pavyzdinėse užduotyse, patys pirmieji? Bet jie lyg ir pirmąjai daliai priklauso, jau visai susipainiojau g.gif
Atsakyti