Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(lina0612 @ 2013 08 05, 18:41)
Su sekom uzdaviniu 10 vnt:)
Antroj daly 4 klausimai is aktu, kiti- situacijos

Siandien laikiau

o kokie pasitaike is teises aktu klausimai? ir ar isviso daug tu uzduociu pirmoje dalyje? sprendziuosi dabar is mergino imestos nuorodos tas sekas, nu ner visai, kad zalia buciau, bet tikrai jau super greit as ju neisprendziau, ir to sunkiausio tai net nesiruosiu iveikti, persunkus jau jis man... istatymus pasiskaiciau, nes birzeli dar ejau sena tvarka i konkursa, tai kazkaip nelabai uzsimirso... tiesa, gal galite pasakyti, kaip ateinat jau i pastata kur tiksliau ten eiti? ar yra kazkokios nuorodos? tiesa kaip su transportu, atvaziuoju su masina, ar yra vietos masiniuka pasidet? maciau per map kad ten pats centras... jauciu keblu su masina... ir kiek stovejimas kainuoja? aciuuu
Atsakyti
QUOTE(meskafonas @ 2013 08 05, 19:36)
o kokie pasitaike is teises aktu klausimai? ir ar isviso daug tu uzduociu pirmoje dalyje? sprendziuosi dabar is mergino imestos nuorodos tas sekas, nu ner visai, kad zalia buciau, bet tikrai jau super greit as ju neisprendziau, ir to sunkiausio tai net nesiruosiu iveikti, persunkus jau jis man... istatymus pasiskaiciau, nes birzeli dar ejau sena tvarka i konkursa, tai kazkaip nelabai uzsimirso... tiesa, gal galite pasakyti, kaip ateinat jau i pastata kur tiksliau ten eiti? ar yra kazkokios nuorodos? tiesa kaip su transportu, atvaziuoju su masina, ar yra vietos masiniuka pasidet? maciau per map kad ten pats centras... jauciu keblu su masina... ir kiek stovejimas kainuoja? aciuuu

Jau ir nepamenu tu klausimu.

Pirma dalis 40 klausimu, antra 20
Nera ten sunkios tos sekos
Bet prisimint reikejo
http://www.fibonicci...sequences-test/
Cia labai geri testai
Tiek kad anglu kalba

Ten labai aiskiai parasyta, kad is Piliesgt, priesais Swedbanka iejimas
Iejus niekur klaidziot nereiks, apsauginis patikrins kas atejo ir parodys kur eiti

Su masina as nerizikavau vaziuot
Nezinau, kaip ten su stovejimu
Aisku, kad mokamas, tik neaisku ar butu vietos kur pastatyti
Man labai patogu traukiniu, nors atgal nenorejau letuoju vaziuot, tai grizau autobusu
Atsakyti
Kadangi aš atvykau prieš 8, tai mašiną pasistačiau be problemų ir labai arti, mokamoj aikštelėj. Jei neklystu tai 1 val 3 Lt. kainuoja.
Atsakyti
Papildysiu savo klausimą apie konkursą pačioje įstaigoje.
Seniau būdavo šimto klausimų testai raštu: vtd+ pačios įstaigos sugeneruoti.
Skaitant aktualios redakcijos aprašą atrodo, kad vyks interviu + galima praktinė užduotis.
Ar laikomasi šios tvarkos? Ar bandoma gilintis į Tavo asmenynes savybes, ar bandomą tą šimtą teorinių klausimų išklausinėti žodžiu. Ar galima praktinė užduotis analogiška, prieš tai buvusios tvarkos, įstaigos sudarytiems klausimams?
Atsakyti
QUOTE(Ellen @ 2013 08 06, 13:55)
Papildysiu savo klausimą apie konkursą pačioje įstaigoje.
Seniau būdavo šimto klausimų testai raštu: vtd+ pačios įstaigos sugeneruoti.
Skaitant aktualios redakcijos aprašą atrodo, kad vyks interviu + galima praktinė užduotis.
Ar laikomasi šios tvarkos? Ar bandoma gilintis į Tavo asmenynes savybes,  ar bandomą tą šimtą teorinių klausimų išklausinėti žodžiu. Ar galima praktinė užduotis analogiška, prieš tai buvusios tvarkos, įstaigos sudarytiems klausimams?

Seniau 100 klausimų; dabar- bendrųjų gebėjimų testas
Seniau pokalbis+praktinė užduotis; dabar pokalbis+praktinė užduotis

Nei iki birželio 1d. nei po jos niekas nesigilino į jokias savybes, nebent kai tikrino anglų, reikėjo prisistatyti ir apie jas užsiminti. Praktinė užduotis irgi buvo susijusi su anglų, reikėjo perskaityti ir atpasakoti tekstą. Praktinė užduotis tikrai nėra klausimynas iš teisės aktų.
Atsakyti
na va islaikyta smile.gif nu bet nepasakyciau, kad lengva.... kai pradejau spresti man nervas pradejo imti, atrode tikrai nespesiu, ypac su tom sekom.... jezau jezau, pradejau jas spresti, ziuriu, kad laiko isvis neber ten belike buvo 20min kazkur... nu bet jau uzmirsta.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 08 05, 20:11)
Islaikiau

O kitai savaitei vietu yra?
As dabar 2 savaites laukiau, nebuvo anksciau vietu

Sveikinu 4u.gif
Pasirodo nera doh.gif
Uzisregistravau po 3 sav bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magucci: 06 rugpjūčio 2013 - 16:54
QUOTE(meskafonas @ 2013 08 06, 17:34)
na va islaikyta smile.gif nu bet nepasakyciau, kad lengva.... kai pradejau spresti man nervas pradejo imti, atrode tikrai nespesiu, ypac su tom sekom.... jezau jezau, pradejau jas spresti, ziuriu, kad laiko isvis neber ten belike buvo 20min kazkur... nu bet jau uzmirsta.

Sveikinu su palengvėjimu smile.gif
Sakykit dar daug užduočių su sekom? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poskute @ 2013 08 07, 16:15)
Sveikinu su palengvėjimu smile.gif
Sakykit dar daug užduočių su sekom? doh.gif

nelabai pamenu, apie 5-10, bet sekos man vos ne lengviausia dalis pasirode...
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 08 07, 19:36)
nelabai pamenu, apie 5-10, bet sekos man vos ne lengviausia dalis pasirode...

]
nu man tai nea... unsure.gif aplamai prie ju gan ilgai uztrukai, ne prie visu, bet ateme laiko. isvis viskam ziaurei truksta laiko jeigu norima isigilinti...
Atsakyti
o gal zinot, kiek trunka pakaitiniu darbo sutartis, ten kazkaip istatyme rase, nedaugiau 3men, ar kazka ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 08 08, 09:42)
o gal zinot, kiek trunka pakaitiniu darbo sutartis, ten kazkaip istatyme rase, nedaugiau 3men, ar kazka ne taip supratau?

Gali trukti bilenkiek, tad jei nenorite apsigauti, pries kandidatuodama pasiteiraukite personalo.

Gali trukti 3 men., iki kol bus surastas valstybės tarnautojas; gali trukti ir 6 mėn., iki kol iš komandiruotės grįš tas, vietoj kurio dibsite; galite dirbti iki kol sugrįš mama ir pan.

Skaičių sekų buvo 10.
Atsakyti