Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(sly smile @ 2013 07 26, 14:53)
sveikos, buvau ir as siandien laikyti to testo. islaikiau, bet lengva tikrai nepasirode. Realiai per daug i istatymus gilinausi, o del 4 klausimu nelabai verta, aisku laikant testa ir 1 teisingas atsakymas gali istempti iki islaikymo. Klausimai buvo is konstitucijos, valstybes tarnybos istatymo ir dar vieno, bet siuo metu net nebeatgaminu blush2.gif matyt per daug ispudziu 4u.gif
jei laikyciau dabar dar karta daugiau praktikuociausi su 1 dalim, nes su ja realiai tik vakar uzsiemiau..is pradziu su skaiciu sekom nebuvo lengva suprast, bet galiausiai ikirtau. dar pasprendziau testukus esancius ankstesniam puslapy nuorodoj, tai kai galiausiai pavariau high level, tai siandien vieni juokai pasirode tos skaicu sekos. tiesa, nesiruosiau su matricom, ir jos man pasirode sudetingos, arba tiesiog paskutiniams kalusimams jegu pritruko dar labai analizuot.
del vtd puslapy esanciu pavyzdziu, tai bent vakar tikrai maciau, kad paaiskinimu nebera, bet ir dalies klausimu truko, nors prie atsakymu jie buvo nurodyti, labai tvarkingai kazkas priziuri ta puslapi biggrin.gif

o gal galit imest nuoroda is kur praktikavotes?
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2013 07 25, 22:40)
3 iš Konstitucijos ir likęs iš Teisės gauti info...

Idomiai, is Konstitucijos ir nematyti... juk senuosiuose testuose daugiausia is Konstitucijos klausimu prigalvota ir pati Konstitucija praktiskai nekeiciama.
Vadinasi, didziausia demesi teks skirti sekoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blicc: 26 liepos 2013 - 19:21
Va yra ir apklausele del bendruju gebejimu testo smile.gif http://www.vtd.lt/index.php?708722803
Atsakyti
Ketinu laikyti anglų kalbos testą lygiui nustatyti. Žinau, kad bent viename iš testų reikia pasirinkti lygį, kurį nori nusistatyti ir jei surenki mažiau neišlaikai. Ar yra laikiusių ir galinčių pasakyti, ar sudėtinga laikytis B2 lygį? Gerai moku anglų kalbą, bet dėl atsitiktinumo nesinori prarasti pinigų neišlaikius schmoll.gif
Atsakyti
stai cia patiko spresti skaiciu sekas http://www.fibonicci...sequences-test/
pasprendus jas, tikrai testo metu su skaiciu sekom ilgai neuztrukau.
kalbant apie laika, tai 1 daliai skirta 60 min. Bijau pameluoti, kiek ten potemiu buvo, na is esmes visa struktura is tu pavyzdziu, tik skirtingas skaicius uzduotims. pvz. skaiciu seku buvo rodos 10,o matricu gal 5. kai uzdarai viena poteme, i ja grizti nebegali, taciau toje pacioje potemeje gali vaikscioti per klausimus.
kalbant apie 2 testo dali, kuriai skirta 40 min., buvo 3 potemes - 4 klausimai is teises aktu, ir tada matyt po 8 skirtus analizei ir komunikavimo igudziams. Analizej teko velgi prisiminti matematika, lyginti analizuoti lenteles ir pan. o su komunikavimo igudziais isties slidus reikalas, poroj klausimu gerokai susimasciau kuri varianta rinktis, kadangi teisingas atsakymas niekur nereglamentuotas..sekmes visoms dar laikysiancioms si testa!

taip pat dar turiu klausimeli, kiek laiko galioja islaikytas uzsienio kalbos testo pazymejimas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kas jau laiket testa gal zinot kur galima pasipraktikuoti figuru analogiju ir figuru seku uzduotis?
Atsakyti
Na ką gi, egzaminas išlaikytas. Ačiū visoms už patarimus. Apie egzaminą mažai ką galiu pasakyti, laikė mano vyras, ne aš biggrin.gif blush2.gif .
Atsakyti
Dabar suprantu, kodel testas man toks sunkus pasirode. As tik valanda juos pasiziurejau pries pat testa ir nuejau, o cia chebryte mokosi mokosi...
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2013 07 31, 12:43)
Dabar suprantu, kodel testas man toks sunkus pasirode. As tik valanda juos pasiziurejau pries pat testa ir nuejau, o cia chebryte mokosi mokosi...

aš tą patį pagalvojau smile.gif bet kam mokytis, jei galima ir nesimokius... wink.gif
Atsakyti
Sveiki, užsiregistravau ir aš pagaliau. Visokių "galvosūkių" visą gyvenimą nemėgau, todėl kai pamačiau testą mane tikrai ištiko lengva panika. Visą liepą atidėliojau, šiandien pagaliau pasiryžau. Pasimečiau tarp informacijos, norint perlaikyti galima tik po dviejų savaičių?
Atsakyti
O gal yra kas jau dalyvavo konkurse pačioje įstaigoje?
Kaip ten tvarka? Ar kas pasikeitė?
Atsakyti
Laikiau 31 d, neišlaikau net pirmos dalies, laiko mažai užduotys be galo sunkios, skaičių sekos nei vienos neišsprendžiau, esu nusivylusi. Nors mokinausi spresti....
Atsakyti