QUOTE(suleee @ 2013 07 20, 19:37)
Kaip yra su tuo CMEK kai eini i statutinio valstybes tarnautojo pareigas? Nes girdejau, kad praeiti yra nezmoniskai sunku, nes kabinasi del ivairiausiu sveikatos smulkmeneliu. Bet juk yra 3 skiltys, pagal kurias vertina. O pasiziurejes, tai matau, kad atitikti ta treciaja (zemiausiaja) skilti yra paprasta, net as su trumparegyste 3,6 D patekciau. Ar as kazka ne taip supratau? Nes yra pareigybiu, i kurias galima patekt i su Savado 3 skilties reikalavimais.
(cia nekreipiant demesio i praeita mano zinute, nes jau issiaiskinau, kad butent CMEK ir atlieka p[atikra pagal tas skiltis
)
Is tikruju tai nera lengva juos praeiti bent man tai buvo sunkiausia dalis kuri pareikalavo isties daug nervu, nes jei buvo kazkokie irasai, tikrai ziuri juos ir skaito kai kurie gydytojai kiekviena lapa tos knygutes jei kazkas nepatinka tai siuncia papildomai tirtis- kas man ir nutiko... Jei esat puikios sveikatos ir anksciau netrejot jokiu ar tai galvos skausmu ar siaip kokiu , tai praleidzia lengvai. Zinau tiksliai kad pagal 1 skilti del regejimo negali buti jokio nukrpimo, net turejus korekcija regos, jau nepraleis. Labiausiai bent jau man priekabiu buvo pas bendros praktikos gydytoja ir neurologa.
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2013 07 20, 20:27)
nezinau ar sunku, mano vyras visada gauna auksciausia lygi
bet tai matyt reikia ziureti, kokie reikalavimai I darba. tai jei atitiksit tuos reikalavimus turetumete praeiti
Kiek zinau CMEK neziuri kur pretenduojama, jiems svarbiausia pagal kuria skilti siuncia