Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(milagra797 @ 2013 03 23, 20:09)
Aš kaip tik galvoju ruoštis spec. daliai, nes eisiu į teisinę sritį, vis tiek tas žinias tikrins. Bet su bendra dalimi tai net baisu pagalvoti, jei rimtai pakeis, sunku bus ruoštis, kol daugiau informacijos apie ją atsiras. Gerai būtų, kad atidėtų, nes dabartinė bendroji dalis jau gerai žinoma, daug testų yra, o čia vargas bus - įdomu, kaip turėtų atrodyti tas bendrųjų kompetencijų tikrinimas  doh.gif

Na, jei turite konkretaus darbo spec. aktus, tai žinoma geriau ruoštis spec. daliai smile.gif Nes kiekvienoj beveik pareigybėj ir tie aktai skirtingi g.gif labai komentuoti negaliu, nes tik vienam konkurse dalyvavau biggrin.gif
o tie bendrieji įgudžiai, buvo rašyta seniau, kad visokie loginiai uždaviniai su figūrom ir skaičiukais biggrin.gif
Atsakyti
Esu ir aš tą girdėjusi apie loginius testukus, tai baisu iš anksto biggrin.gif neįsivaizduoju, kaip ten reiks ruoštis ir kažką parašyti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ten yra su ta privačių interesų deklaracija, ją privaloma pateikti kartu su prašymu dalyvauti konkurse, ar kaip? Reikalavimuose nėra paminėta aplamai, kad ji reikalinga, tik nepriekaištingos reputacijos deklaracija g.gif

Ir dar, po paskutinės dokumentų pateikimo dienos, per kiek laiko būna skelbiamas konkursas? vis mąstau, ar verta man dalyvauti doh.gif

Atsiprašau, jei kartojuosi, bet tas laiko trūkumas...
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 24, 17:19)
Esu ir aš tą girdėjusi apie loginius testukus, tai baisu iš anksto biggrin.gif neįsivaizduoju, kaip ten reiks ruoštis ir kažką parašyti biggrin.gif

o kaip is anksto spec daliai ruostis?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 25, 17:23)
*Merginos, kaip ten yra su ta privačių interesų deklaracija, ją privaloma pateikti kartu su prašymu dalyvauti konkurse, ar kaip?
**Ir dar, po paskutinės dokumentų pateikimo dienos, per kiek laiko būna skelbiamas konkursas? vis mąstau, ar verta man dalyvauti doh.gif

* Reikėjo užpildyti ir atnešti atspausdintą rolleyes.gif
**Per 30 dienų 4u.gif
Dalyvaukit wink.gif Aš į antrą konkursą dalyvausiu, nors pirmas labai nuvylė, nes laimėjo tos pačios įstaigos darbuotoja... bet tai logiška rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 25, 16:23)

Ir dar, po paskutinės dokumentų pateikimo dienos, per kiek laiko būna skelbiamas konkursas? vis mąstau, ar verta man dalyvauti doh.gif

As dalyvavau viename konkurse, konkursas buvo paskelbtas po 7 dienu po paskutines dokumentu priemimo dienos.
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 03 25, 17:54)
* Reikėjo užpildyti ir atnešti atspausdintą  rolleyes.gif
**Per 30 dienų  4u.gif
Dalyvaukit wink.gif Aš į antrą konkursą dalyvausiu, nors pirmas labai nuvylė, nes laimėjo tos pačios įstaigos darbuotoja... bet tai logiška  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif

Ar pirmame konkurse reikalavimai buvo dideli, ar ne? Nes kiek aš susidariau įspūdį, kad labai matosi, jei konkursas skelbiamas jau žinomam laimėtojui. Pvz, B kategorija, o reikalavimuose ir darbo stažas atitinkamas tam tikroje srityje, ir darbas su tam tikromis programomis, kurios yra tik savivaldybės įstaigose ir pan.
Galbūt ir klystu, bet įdomu būtų palyginti Jūsų dalyvaujančių ne pirmą kartą patirtį smile.gif
Atsakyti
dalyvavau keturis kartus jau... paskutinius du kartus antroje vietoje pagal surinktą balų skaičių buvau, būčiau buvus gal ir pirma, jei ne iš anksto nustatytas "savas" žmogus ax.gif tikiuosi nebus daug tų kartų, kada bus tų "savų" žmonių smile.gif
girdėjau, kad pagal statistiką, tik kas 10 konkursas vyksta skaidrus doh.gif taip, kad belieka tik tikėtis, kad ruošiatės tam skaidriam mirksiukas.gif
Atsakyti
iš kur jūs žinote apie tuos savus? ir kaip jūsų nuomone jie laimi? kokiu būdu?
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 03 25, 22:36)
dalyvavau keturis kartus jau... paskutinius du kartus antroje vietoje pagal surinktą balų skaičių buvau, būčiau buvus gal ir pirma, jei ne iš anksto nustatytas "savas" žmogus  ax.gif  tikiuosi nebus daug tų kartų, kada bus tų "savų" žmonių  smile.gif
girdėjau, kad pagal statistiką, tik kas 10 konkursas vyksta skaidrus  doh.gif  taip, kad belieka tik tikėtis, kad ruošiatės tam skaidriam  mirksiukas.gif

Neišlaikiau jau ... biggrin.gif
skaičiau, skaičiau kelias temas, vis rasdavau kad laimi tik savi, "iš gatvės" be šansų ir pan. Pribrendo laikas keist darbą, galvojau reik pažiūrėt kokia tvarka vyksta konkursai (niekad nedalyvavus buvau VT konkursuose), pridaviau dokumentus, paskaičiau istatymus, pasprend9iau testus ir nusprendžiau neit, nes gi kam laiką gaišt jei "konkursai tik dėl akių" (na čia taip temoj skaičiau), ale vyras iš namų išvarė, tai teko nueit į konkursą biggrin.gif ir ką - pirmas bandymas ir darbas thumbup.gif vat ir nei vieno pažįstamo neturėjau ir iš gatvės buvau, be jokių rekomendacijų cool.gif Taip kad eikit, bandykit ir jei lemta tai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal atsirastu cia tokiu, kurios bande įsidarbinti Kauno apylinkes teisme, posedziu sekretore. Mane domina, ar ten testai tokie pat kaip ir i kitas valstybines istaigas, t.y. 70 kl.bendru plius 30 kl.spec. Kazkur buvau radus kad ten tik 50 klausimu ir beveik visi is specealiosios literaturos.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 25, 19:17)
Ar pirmame konkurse reikalavimai buvo dideli, ar ne? Nes kiek aš susidariau įspūdį, kad labai matosi, jei konkursas skelbiamas jau žinomam laimėtojui. Pvz, B kategorija, o reikalavimuose ir darbo stažas atitinkamas tam tikroje srityje, ir darbas su tam tikromis programomis, kurios yra tik savivaldybės įstaigose ir pan.
Galbūt ir klystu, bet įdomu būtų palyginti Jūsų dalyvaujančių ne pirmą kartą patirtį smile.gif

Na nemanau, kad reikalavimus nustato įstaiga kuri įdarbins g.gif Vienur reikalinga darbo patirtis, kitur ne.

QUOTE(Apuokas @ 2013 03 26, 01:18)
iš kur jūs žinote apie tuos savus? ir kaip jūsų nuomone jie laimi? kokiu būdu?

Aš asmeniškai pažinojau tą kuri laimėjo, nes ji dirbo toje pačioje įstaigoje rolleyes.gif
O įtarimą sukėlė tai, kad po konkurso raštu iš 12 patekome 4, bet po klausimų žodžiu vienintelė ten dirbanti pretendentė surinko maximum wink.gif
Tikrai tikiu, kad būna ir sutapimų ir skaidrių konkursų wink.gif todėl ir dalyvauju biggrin.gif
QUOTE(Uka @ 2013 03 26, 01:44)
ir ką - pirmas bandymas ir darbas  thumbup.gif  vat ir nei vieno pažįstamo neturėjau ir iš gatvės buvau, be jokių rekomendacijų  cool.gif  Taip kad eikit, bandykit ir jei lemta tai pasiseks  4u.gif

Čia gal buvo pagal "statistiką" 10-as konkursas lotuliukas.gif
QUOTE(varnikė @ 2013 03 26, 09:55)
Sveiki 4u.gif gal atsirastu cia tokiu, kurios bande įsidarbinti Kauno apylinkes teisme, posedziu sekretore. Mane domina, ar ten testai tokie pat kaip ir i kitas valstybines istaigas, t.y. 70 kl.bendru plius 30 kl.spec. Kazkur buvau radus kad ten tik 50 klausimu ir beveik visi is specealiosios literaturos.
My Webpage

Aš kitame mieste bandžiau, tai buvo 50 bendrų ir 50 pagal specialybę rolleyes.gif
Atsakyti