Pakomentuosiu ir as:) pries metus laiko nutariau ir as sudalyvauti viename is konkursu (pirma karta). O atsiliepimu buvo visokiu, tai labai nusvirdavo rankos, kai paskaitydavau, kad neskaidru, savi laimi... Bet man tada pavyko, ir laimejau konkursa.. jauciausi devintam danguj, nes pusmeti sedejau be darbo o gryzusi is konkurso paskaiciau komentarus supermamoje, ir jau buvo parasyta: ir vel pakaitiniai laimejo va tada supratau, kad negalima pasikliauti sitais paistalais, kurie labai daug nervu ateme mokantis, ir galvodavau viska mesti, nes , pasak komentaru, neimanoma laimeti.. bet viskas imanoma, reikia labai noreti, ir dauuuug mokytis, ka as ir dariau, visa menesi kaliau atmintinai kiekviena istatymo eilute.. o su trupuciu ziniu neverta saves nei kankint, nei laiko gaist. tad sekmes, viskas imanoma tik atsiduokit tam ne vienai dienai,o bent trims savaitems
[quote=Braske19,2013 04 25, 20:19]
labuka visoms,
noreciau taip pat prisijungti prie jusu diskusiju ir tuo paciu paklaust, ka manot apie darbo pareigas pagal sutarti valstybinese institucijose, ar ten taip pat reikia eiti konkursa? ir kokiose darbo skelbimu portaluose ieskot tokiu darbo pasiulymu?
aciu visom
[/quote
As dirbu valstybineje istaigoje pagal darbo sutarti. Tai kaip ir minejo viena nare, skelbima radau skelbimu portaluose, sudalyvavau atrankoje ir atsirinko:) Tik siuo atveju labiau lemia zmogiskasis faktorius, nes jokiu vertinimu balais ar pan. nebuvo
labuka visoms,
noreciau taip pat prisijungti prie jusu diskusiju ir tuo paciu paklaust, ka manot apie darbo pareigas pagal sutarti valstybinese institucijose, ar ten taip pat reikia eiti konkursa? ir kokiose darbo skelbimu portaluose ieskot tokiu darbo pasiulymu?
aciu visom
[/quote
As dirbu valstybineje istaigoje pagal darbo sutarti. Tai kaip ir minejo viena nare, skelbima radau skelbimu portaluose, sudalyvavau atrankoje ir atsirinko:) Tik siuo atveju labiau lemia zmogiskasis faktorius, nes jokiu vertinimu balais ar pan. nebuvo
Sveikos,
aš galiu pasidalinti šiek tiek, dalyvavau konkurse ir laimėjau
bendrosios dalies klausimai kokiais 90 proc atitiko senuosius, kai kur skyrėsi šiek tiek formuluotės bent jau man taip pasitaikė, kad kas liečia apie deklaruojamas pajamas, tai buvo ne kaip senųjų testų su MGL, o sumos tikslios Lt. Tai tiek tikriausiai...
Sėkmės dalyvaujant
bendrosios dalies klausimai kokiais 90 proc atitiko senuosius, kai kur skyrėsi šiek tiek formuluotės bent jau man taip pasitaikė, kad kas liečia apie deklaruojamas pajamas, tai buvo ne kaip senųjų testų su MGL, o sumos tikslios Lt. Tai tiek tikriausiai...
Sėkmės dalyvaujant
QUOTE(alma16 @ 2013 05 07, 17:48)
Sveikos. Dar norejau pasitikslinti. Jei gerai suprantu, tai dabar testus i VT viesai matyti galimybes nera????Vienistelis variantas, spresti senus?Gal kas susidare nuomone, ar siu dienu testai skiriasi labai nuo tu senuju, ar is esmes tas pats?Aciu
aš kaip tik norėjau paklausti to paties, ar tikrai sprendžiate 2011 2010 m. testus? gal žinote kur galima rasti naujesnių?
Sveiki. Gal kuri nors iš valstybės tarnautojų norėtų man padėti ir atsakyti į kelis klausimus apie socialines garantijas?
QUOTE(Ingusius1982 @ 2013 05 08, 15:34)
aš kaip tik norėjau paklausti to paties, ar tikrai sprendžiate 2011 2010 m. testus? gal žinote kur galima rasti naujesnių?
Taigi naujesniu nėra, t.y. naujesni neskelbiami viešai.
QUOTE(romanciuke @ 2013 05 08, 08:34)
Sveikos,
Sėkmės dalyvaujant
Sėkmės dalyvaujant
Tik neapsirikite ir neverskite MGL i sumas, nes tiesiog pasikeite normos, tad neatitiks skaiciai.
O siaip klausimai panasus, tik butinai atkreipkite demesi i teises aktu pakeitimus.
Merginos ar matėt naujų testų pavyzdžius http://www.vtd.lt/index.php?1983967487 ???? man "patiko"....
QUOTE(Robyn @ 2013 05 14, 10:11)
Merginos ar matėt naujų testų pavyzdžius http://www.vtd.lt/index.php?1983967487 ???? man "patiko"....
Kuo toliau tuo kvailiau, nematau logikos kviesti pretendentus iš visų praėjusių 1ąjį etapą į valstybės tarnybą, o ne iš norinčių į konkrečią įstaigą
Ar aš kažko nesupratau??
Pažiūrėjau ir užduotis... nesupratau iš kur kažkokios formulės ištrauktos, klausimuose nepakanka tikslumo atsakymui, baisu...............
Jeigu kandidatas neislaiko testo, tai tures teise laikyti testa tik po 2 metu
O pav. jeigu valstybes tarnautojas nusprende pakeisti darba ir neislaiko testo - kas tada?
O pav. jeigu valstybes tarnautojas nusprende pakeisti darba ir neislaiko testo - kas tada?