Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

Sveiki

kaip irodyti staza jeigu reikia kad nemaziau 1 metu. Kokios pazymos sodroj prasyti, kad butu ir laikotarpiai ir pareigos? imones kurioj dirbau jau nebera.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 19, 14:07)
kodel priskiriamas? nurodyto konkrecios kryptis, viesas administravimas nepriskirtas. Vadyba/verslo administravimas ne tas pats kas viesasis administravimas.

Puikiai zinau, kad ne tas pats, pati esu baigusi ekonomika (priskiriama socialiniams mokslams). Sis reikalavimas tikrai keistas, nes viesasis administravimas labiau tinka nei vadyba norint dirbti valstybes tarnyboje. Gal sis reikalavimas toks, kad maziau kandidatu butu, nes kiek esu ziurejus reikalavimus i konkursus, tai jei soc. mokslai iseina ir valyba, ir viesasis, ir ekonomika....Kad tik du is ju, dar neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 20, 12:09)
Sveiki

kaip irodyti staza jeigu reikia kad nemaziau 1 metu. Kokios pazymos sodroj prasyti, kad butu ir laikotarpiai ir pareigos? imones kurioj dirbau jau nebera.

Darbo sutarties neissaugojote?
Sodroje kazkada prasiau, tai isdave pazyma universitetui su darbovietemis ir datomis, bet atrodo ten nebuvo pareigu.
Atsakyti
Aha, su pareigomis dar neduoda pazymu, bet ketina ivest. Tai isdave su datom ir imonem. Sutarti turiu aciu D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 23, 10:03)
Aha, su pareigomis dar neduoda pazymu, bet ketina ivest. Tai isdave su datom ir imonem. Sutarti turiu aciu D smile.gif

Kam Jums ta sodra, juk pati galite išsitraukti iš jų tinklapio kokiems tik norite laikotarpiams.
Labiausiai tinkama darbo sutartis, nes būna nurodytos pareigos.

Sudėtingiau yra įrodyti konkrečią darbo patirtį doh.gif Pareigybės aprašo neužtenka, jei ten nėra tiksliai įvardinta. Sumąsto dar paprašyti rašto, kuriame asmenys, kuriems tu buvai atskaitingas (ir jų ne vienas!), konkrečiai išvardintų darbo funkcijas(pareigybės apraše nesugeba mat "įskaityti"). Bepigu, kai tai tarkim kokia VšĮ, bet kai tai kita savivaldybė pvz. Gauti visų "viršūnėlių" parašus, spaudus ant tokio rašto yra praktiškai neįmanoma.

Algyte, gal ne apie ta pačią įstaigą kalbam, tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Panasu, kad ne ta pati istaiga, man reikia finansu valdymo arba buhalt. apsk patirti irodyt.

Marlen, o prie kokio cia taip kimba? Man tai panasu, kad nelabai reikia daug dalyviu tiesiog, jeigu sitaip apsunkina g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu visiskai zalia doh.gif Kas turite dalivavimo konkursuose patirties, gal galite atsakyti i keleta klausimu?
1. Skelbime nematau datos iki kada galima pateikti dokumentus. Gal yra kazkokia bendra tvarka kiek galioja skelbimas?
2. Kokius dokumentus reikia su savimi tureti vaziuojant uzpildyti dokumentus norint dalyvauti konkurse.
3.Jeigu yra reikalavimas tam tikros patirties, kaip ta patirti isirodyti?
Ir dar, ar verti demesio, tie testai internete., kurie yra visiems prieinami, bet jau seni?????Bukite geros pasidalinkite mintimis kaip ir kokiais budais ruosiates ? Aciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alma16 @ 2013 04 23, 16:45)
Sveikos 4u.gif Esu visiskai zalia doh.gif Kas turite dalivavimo konkursuose patirties, gal galite atsakyti i keleta klausimu?
1. Skelbime nematau datos iki kada galima pateikti dokumentus. Gal yra kazkokia bendra tvarka kiek galioja skelbimas?
2. Kokius dokumentus reikia su savimi tureti vaziuojant uzpildyti dokumentus norint dalyvauti konkurse.
3.Jeigu yra reikalavimas tam tikros patirties, kaip ta patirti isirodyti? 
Ir dar, ar verti demesio, tie testai internete., kurie yra visiems prieinami, bet jau seni?????Bukite geros pasidalinkite mintimis kaip ir kokiais budais ruosiates ? Aciu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

1. pagal istatyma dokumentai priimami 14 dienu nuo skelbimo
2. http://www.vtd.lt/index.php?-88876684
3. del patirties irodymo, tai sunku kazka pakomentuoti, turetu atsispindeti CV, o daugiau, tai nezinau, nebent praso kokios papildomos info, nes is SODROS tai mato visa info
4. del testu nesu tikra 100 proc, bet bent bendram supratimui tikrai verta juos pasiziureti

aisku mano zinios nera sviezios esu dalyvavus konkursuose pries kokius 5 metus na ir dabar ruosiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 23, 16:19)
Panasu, kad ne ta pati istaiga, man reikia finansu valdymo arba buhalt. apsk patirti irodyt.

Marlen, o prie kokio cia taip kimba? Man tai panasu, kad nelabai reikia daug dalyviu tiesiog, jeigu sitaip apsunkina  g.gif

Tai žinoma, kad nenori konkurentų biggrin.gif Net išlindo kelios personos pasižiūrėti, kas čia į tokias pareigas nori pretenduoti biggrin.gif Juk nepagalvojo, kad iš kito miesto sumąstys kokia pretendentė atlėkti. Beje, dalyvavo tik dvi dalyvės, didmiestyje jei ką ax.gif
Pagal reikalavimus pretendentams visada galima pasakyti, ar konkursas tik dėl akių.

beje, pareigos ne tokios pat mirksiukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlen: 23 balandžio 2013 - 17:55
labuka visoms,

noreciau taip pat prisijungti prie jusu diskusiju ir tuo paciu paklaust, ka manot apie darbo pareigas pagal sutarti valstybinese institucijose, ar ten taip pat reikia eiti konkursa? ir kokiose darbo skelbimu portaluose ieskot tokiu darbo pasiulymu?

aciu visom 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal yra merginų, moterų dirbančių su personalu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske19 @ 2013 04 25, 18:19)
labuka visoms,

noreciau taip pat prisijungti prie jusu diskusiju ir tuo paciu paklaust, ka manot apie darbo pareigas pagal sutarti valstybinese institucijose, ar ten taip pat reikia eiti konkursa? ir kokiose darbo skelbimu portaluose ieskot tokiu darbo pasiulymu?

aciu visom  4u.gif

taip, daromas konkursas. Mano atveju darė beveik kaip valstybės tarnyboje - ir raštu, ir žodžiu. O skelbimas buvo darbo portaluose įdėtas
Atsakyti