Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(Venda @ 2013 04 11, 19:42)
Dėkoju už gerus žodžius. Čia aš-ta, kuri ir laimėjo. Mokiausi tikrai daug, ilgai ir sąžiningai. Beje, tai buvo ne pirmas mano konkursas į VT Sodroje. Esu pretendavusi ir į A8. Sekėsi gana neblogai, bet nelaimėjau. Šį kartą buvau rimtai nusiteikusi laimėti ir man pavyko smile.gif. Pasiseks ir Jums, mielosios. Bandykite, ir tikrai ne po vieną kartą- įgysite patirties, ir sukti klausimai nebeatrodys tokie baisūs.

tai sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif vakar girdejau apie rezultatus, kiek zinau ir pakaitine dalyvavo, bet nelaimejo ji... tai dar karta irodo kad laimi tik pasiruose zmones, aisku jei nera jau numatyto laimetojo... blush2.gif sekmes darbuojantis wink.gif
Atsakyti
na ka, atsispausdinau visus reikiamus istatymus ir pulsiu mokytis smile.gif bet pluostas popieriu, tai tikrai nemazas ...

norejau dar pasiteirauti del prasymo leisti dalyvauti konkurse, yra kazkokia specifine forma, kuria reikia uzpildyti nuejus i konkrecia institucija, kuri organizuoja konkursa, ar tiesiog pagal visus dokumentui keliamus reikalavimus surasyti paciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinipooh: 13 balandžio 2013 - 14:13
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 11, 14:53)
Aciu uz tai, kad pasidalinot. Bet klausimai tai  doh.gif Man idomu kaip vertinti atsakymus i tokius klausimus, kaip nuspresti koks tas teisingas  g.gif

Kaip tik sie nurodyti klausimai labai lengvi, kaip realiai elgtumeisi dirbdamas si darba. Tu kl esme, kad neiskalti viska reikia, o zinias moketi taikyti, kad tik tokie kl visur butu....O ir pliusas tas, nereikia konkretaus vieno atsakymo, jeigu atsakymas teisingas ir uzskaito, o ju gali keli buti.
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2013 04 11, 13:17)
Sveikos, gal kas žinote iš kus gauti privačių interesų deklaraciją?

Pprasciausias budas uzpildyti sia deklaracija, prisijungus prie el. bankininkystes, tada prisijunti reikia prie EDS sistemos ir ten bus sios deklaracijos forma. Ja uzpildyti reikia ir kai patvirtinama, kad teisinga, tada atsispauzdinti belieka. Is tikro labai paprastai ten viskas wink.gif
Atsakyti
Kaip manote jei tokie yra tokie reikalavimai parašyta :
1. turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą socialinių mokslų studijų srities, vadybos ir verslo administravimo ar ekonomikos krypties, technologijos mokslų studijų srities, statybos inžinerijos krypties.

Tai su kokiu mokslu galima kreiptis? Nes mano su viešojo administravimo universitetinio diplomu nepriėmė dokumentų.
Atsakyti
QUOTE(miliukas281 @ 2013 04 18, 10:53)
1.  turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą socialinių mokslų studijų srities, vadybos ir verslo administravimo ar ekonomikos krypties, technologijos mokslų studijų srities, statybos inžinerijos krypties.

Tai su kokiu mokslu galima kreiptis? Nes mano su viešojo administravimo universitetinio diplomu nepriėmė dokumentų.

Sakyčiau tinka vadyba, verslo administravimas, ekonomika ir statybos inžinerija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2013 04 18, 12:22)
Sakyčiau tinka vadyba, verslo administravimas, ekonomika ir statybos inžinerija  4u.gif

As ir taip suprantu 4u.gif
Atsakyti
As sakyciau, kad nelabai teisingai su Jumis pasielge. Akivaizdu, kad viesasis administravimas, socialiniu mokslų studijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(alma16 @ 2013 04 18, 18:39)
As sakyciau, kad nelabai teisingai su Jumis pasielge. Akivaizdu, kad viesasis administravimas, socialiniu mokslų studijos g.gif

Nesutikciau ... Isvardytos konkrecios sritys smile.gif Sociologija irgi socialiniu moksu krypties, bet akivaizdu, kad ne tokio cia issilavinimo reikia smile.gif o kokio reikia, konkreciai ir nurodyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alma16 @ 2013 04 18, 19:39)

nurodyta konkreti kryptis, o socialiniai mokslai yra labai plati savoka.
Atsakyti
QUOTE(miliukas281 @ 2013 04 18, 11:53)
1.  turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą socialinių mokslų studijų srities, vadybos ir verslo administravimo ar ekonomikos krypties, technologijos mokslų studijų srities, statybos inžinerijos krypties.

Gal Jus tiesiog neatitikote kito reikalavimo, nes realiai viesasis administravimas taip pat priskiriamas.
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2013 04 19, 14:04)
Gal Jus tiesiog neatitikote kito reikalavimo, nes realiai viesasis administravimas taip pat priskiriamas.

kodel priskiriamas? nurodyto konkrecios kryptis, viesas administravimas nepriskirtas. Vadyba/verslo administravimas ne tas pats kas viesasis administravimas.
Atsakyti
QUOTE(miliukas281 @ 2013 04 18, 10:53)

tai zinoma, akd neprieme, nes viesojo administravimo cia ir nera, nesvarbu, kad jis soc mokslams priklauso, bet butent cia soc mokslai sukonkretizuoti vadyba arba verslo administravimas, ekonomika. jei butu parasyta soc mokslu srities, bet detalizavimo, tada butu ir prieme;)
Atsakyti