Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :)

QUOTE(xiuke @ 2013 04 07, 17:30)
pastebėjau, kad tie konkursai, kaip kokie egzaminai, ir daug ruoštis ir streso nemažai sukelia...žodžiu ir laiko ir pastangų reikia nemažai...teko viename dalyvauti, laimėjo tos įstaigos darbuotoja, nes tikrai tikiu, ji dirbanti jau daug ką ir iš praktikos moka ir žino...dalyvavimas gal ir gera patirtis, bet tiek laiko jaum ruoštis nėra kada, skaitydavau įstatymus naktim, sumigus šeimynai...žodžiu, kažkaip nuvylė... smile.gif dar kartais erzina, kai atitinki atrodo visus reikalavimus, bet įterpta, kad reikalinga darbinė patirtis, pvz 6mėnėsių doh.gif  lotuliukas.gif , kaip tyčia...(nes aš tokios neturiu), arba dabar radau konkursą, atrodo, atitinku, bet kur tau: anglų, prancūzų ir vokiečių kalbų mokėjimas A2 lygiu doh.gif , na ir viskas-stop...

va sąlygos tai kartais tikrai matosi, kad pritaikytos konkrečiam žmogui smile.gif o dalyvavimas tikrai varginantis dalykas. iš kitos pusės, jei norima vieta, tai ir garantijos ilgam smile.gif
Atsakyti
Ar čia teisingi duomenys apie uždarbį ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 08 balandžio 2013 - 15:57
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 08, 16:56)

pagal mano kategorija litas i lita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2013 04 08, 19:09)
pagal mano kategorija litas i lita  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ruošiuosi konkursui, susiduriau su problema, kad priėmimo į valstybės tarnautojų pareigas egzamino raštu klausimai pateikiami labai seni, 2011 metų. Gal žinote, kur būtų galima rasti naujus, o gal kas neseniai dalyvavote konkurse ir turite?
Naujus gali gauti tik tam tikrose įstaigose dirbantys asmenys, jiem išduodami prisijungimai prie vataras.vrm.lt, tad jei kas nors turite naujausius testus ar priėjimą prie jų, labai prašau pasidalinti, skolinga tikrai nelikčiau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios dalyvauja konkursuose, ko mazdaug klausineja uzsienio kalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 04 09, 09:34)
Mergaites, kurios dalyvauja konkursuose, ko mazdaug klausineja uzsienio kalba? 4u.gif

i kur zadat dalyvaut?
Atsakyti
na ka mergytes, buna ir skaidriu konkursu turbut;) atsiimu zodzius;) snd viena is dveju vietu uzemiau as;) laimejau tiksliau, po 7 nesekmingu kartu 8 buvo lemiamas;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 04 10, 22:38)
na ka mergytes, buna ir skaidriu konkursu turbut;) atsiimu zodzius;) snd viena is dveju vietu uzemiau as;) laimejau tiksliau, po 7 nesekmingu kartu 8 buvo lemiamas;)

Sveikinu, tik keistas poziuris, kad skaidrus konkursas yra tik tuo atveju jei laimit jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 11, 06:33)
Sveikinu, tik keistas poziuris, kad skaidrus konkursas yra tik tuo atveju jei laimit jus smile.gif

na gal ne taip issireiskiau, ne tai, kad as;) bet tais kartais kai dalyvavau, aiskiai matesi, kad konkursas "del akiu", gal man taip pavyke buvo:( norejau pasakyti, kad bandykit bandykit, ir pavyks!!!!! tik noro turekit ir uzssipyrimo, as jau rankas benuleidzianti buvau, sakiau paskutini karta einu;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 04 11, 08:47)
na gal ne taip issireiskiau, ne tai, kad as;) bet tais kartais kai dalyvavau, aiskiai matesi, kad konkursas "del akiu", gal man taip pavyke buvo:( norejau pasakyti, kad bandykit bandykit, ir pavyks!!!!! tik noro turekit ir uzssipyrimo, as jau rankas benuleidzianti buvau, sakiau paskutini karta einu;)

I KUR LAIMEJOT?
Atsakyti
Sveikos supermamytes 4u.gif. Skaitineju sia tema kart nuo karto, nes po vaikuciu auginimo planuoju pradeti ruostis pabadyti sudalyvauti atrankose. Dar nebuvau nei viename konkurse, tai klausimu begale. Gal galite kas pasidalinti nuomonemis. Kaip reikia atsirinkti kokiems klausimamas ruostis.?Ar tiesiog bet kuriame konkurse klausimai gali buti labai universalus, taip, kad reikia issianalizuoti visus tuos istatymus, kurie isvardinti vtd.lt puslapyje.?
1. Lietuvos Respublikos Konstitucija.
2. (Neteko galios).
3. Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas.
4. Lietuvos Respublikos darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymas.
5. Lietuvos Respublikos gyventojų turto deklaravimo įstatymas.
6. Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų skelbimo ir įsigaliojimo tvarkos įstatymas.
7. Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės norminių aktų rengimo tvarkos įstatymas.
8. Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas.
9. Lietuvos Respublikos teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų įstatymas.
10. Lietuvos Respublikos savivaldybių administracinės priežiūros įstatymas.
11. Lietuvos Respublikos teritorijos administracinių vienetų ir jų ribų įstatymas.
12. Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatymas.
13. Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymas.
14. Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas.
15. Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymas.
16. Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisyklės, patvirtintos Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimu.
17. Dokumentų rengimo taisyklės, patvirtintos Lietuvos archyvų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės generalinio direktoriaus įsakymu.
Atsakyti