Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas-17 dalis

QUOTE(ene @ 2006 07 20, 09:08)
Labas rytelis, mergaitės,

Iškilo problemėlė, noriu išsiuvinėti mergaitės nuotrauką ir žinau, kad yra programa tą nuotrauką perkelti ant popieriaus. Mano supratimu ta programa turėtų nuotraukėlę suskaidyti mažyčiais kvadratėliais (siuvinį jie bus kryželiais), kad po to būtų galimą ją išsiuvinėti. Vakar pasisiunčiau "Ace Poster", bet man atspausdino nuotrauką padalintą į 4 dalis. O tai kaip tada siuvinėti? g.gif
Gal jūs žinote kokią kitą programą, kuri tai padarytų, o gal aš kažką praleidau ir tiesiog nemoku išnaudoti turimos programos? Arba dar galvoju, gal jei nuotraukos kokybė būtų prastesnė, tai man atspausdintų gan nekokybišką vaizdą ir ten matytusi pixeliai, tai jais būtų galima bandyti siuvinėti.
Taigi, norėjau paklausti - kokios mintys kyla jums.
Ačiū už bet kokią pagalbą  smile.gif

Čia rasi ir kokios programos reik ir kaip su ja elgtis, o čia apie fotografijos siuvinėjimą wink.gif
Atsakyti
Įkėlsiu nuorodą
Puodeliai
Atsakyti
Ką tik užbaigtas ir nelygintas blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 07 22, 20:59)
As irgi pradejau siuvinet  ax.gif uzsikreciau ta nauja liga  tongue.gif , bet as iskart dideli darbeli pasiemiau, po kol kas nesigailiu  biggrin.gif (bronzine moteryte )
beje siuvineju be lankelio, nes nusipirkau medziaga, kuri labai kieta (metro kaina 40 lt  doh.gif ) galvoju kad galejau paprasta nusipirkt  g.gif , bet kazkaip pirma karta apsipirkinejant net nepagalvojau, o dar ir lankeli nusipirkau, nors jo net nereikia, kai audinys toks kietas ax.gif

Vaidullka, grazus darbelis  4u.gif toks sexy  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Žinok ta "kieta" medžiaga irgi sulenda į lankelį, tu nebijok, nieko jai neatsitiks;)
Tiesiog paspausk ta išorinį lankelį ir viskas bus gerai:) Vėliau ji truputį suminkštėja:)

O audinį man rodos tikrai gerą nusipirkai:)

Vaidulka, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 22 liepos 2006 - 20:38
QUOTE(Daivaa @ 2006 07 22, 21:54)
Keista, aš jau antra mėnesį kasdien siuvinėju, bet man netrūkinėja. Aš netgi vieną paveikslą siuvinėjau vienu siūliuku, bet tikrai buvo viskas gerai g.gif

Man irgi keista paliko blink.gif , na tiesiog ne nutruksta, bet kaip ir nudyla blink.gif siulas besiuvinejant blink.gif gal sakau cia del tos kietos medziagos g.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif Jis tikriausiai ir kabos miegamajam, tikrai ne vaiku kambaryje lotuliukas.gif Bet kad nuosavo tai nė vieno kambario dar neturim doh.gif

Mindira, tik džiaukis, kad medžiaga kieta, ji tikrai gera, kas kad brangi, nepalyginsi kaip siuvinėjasi ir kaip žiūrisi darbelis ant skystos ir pigios medžiagos ir kaip ant geros mirksiukas.gif
O DMC siūlai tai geri, gal tikrai per ilgą pasiėmei, aš visada siuvinėju tik DMC ir viskas gerai, na nebent baisiai ilgą pasiimu doh.gif O gal adatos mandros, nes kažkurios tai nudilina siūlą, diskusijose rašė kažką apie tai g.gif

Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2006 07 22, 22:16)
Nezinau, adatas naujas pirkau spec. siuvinejimui  rolleyes.gif

Vaidullka, kada tu speji viska rolleyes.gif tikra auksaranke  4u.gif

Kai dukrytė miega, tai ir darau viską, dar kartais vakarais blush2.gif

O apie adatas paskaityk diskusijose, gal nusipirkai tas kur dilina siūlą g.gif

Ir dar pamiršau pasakyt, kad tas darbelis yra irgi siuvinėtas ant tos kietos kanvos (16 nr.) o siuvinėjau irgi su lankeliu, kažkaip patogiau pasiimti į rankas thumbup.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau kanvos, bet ar gali būti, kad ji yra 6 nr, nes skaičiavau kaip ir parašyta, na turiu omeny į cm įiena 6 langeliai? ar tokia kanva gera? kitokios pas mus net ir nerasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2007 - 08:54
QUOTE(loonaxxx @ 2006 07 22, 22:19)
Aciu clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  !gavau ir atsiprintinau!ryt bandysiu uzbaigt metrika,tiek teliko,kelis palukelius taty tedy uzdet ir fsio,ir dar liks laukt tik datos kada gims ir varda isiuvinet! ir galesiu sio darbeliuko imtis,turiu labai daug juodu siuliuku is tarybiniu laiku,tai manu tiks! ax.gif ale koks skirtumas juodas du juodas! tongue.gif

Tu atsargiai su juodu siulu tarybiniu laiku, pirma paziurek ar nedazo, nes gali n usidazyt medziaga kai isskalbsi,man jau panasiai buvo. blink.gif
Atsakyti
Kontūrinių siuvinėjimo paveikslėlių galima pasižiūrėti čia:
http://show.7ya.ru/p...rid=122300&ob=0
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=52191
smile.gif
Atsakyti
Čia siluetinis, jei kam įdomu:)

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 23 liepos 2006 - 16:34
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 07 18, 14:00)
Metras kanvos kainuoja apie 44Lt (bent paskutinį kartą už tiek pirkau Gerose akyse).
Pas mane 16 aida, tai atrodo 10 kvadračiukų yra 1.5 cm (merginos kurios geriau žino gal kokią skaičiuoklę turi).
Tiesa, gali pirkti pusę kanvos pločio.

kiek pas jus kanva? blink.gif blink.gif Ar čia mano miestely taip pigiai, ar aš kažko nesupratau? Nes metrą galiu nusipirkt už 9 lt blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
44lt?ka jus ten perkat?gal paauksuota?as kai paskutini kart pirkau uz metra kaza mokejau apie 23lt.manau didmiesciuose visada kaina uzkeliama kad uj! doh.gif
Atsakyti