Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas-17 dalis

QUOTE(Valiuse @ 2006 08 24, 15:19)
seniau flizelina siuvejos vadindavo tiesiog "klijonke" smile.gif o pirkt yra prie audiniu, net spalvotu yra.

o tai jie yra tik vieno storio ar buna ir storesniu, nes tie kur persisviecia tai schmoll.gif
tada reiktu kokius tris sluoksnius klijuot ir neaisku kaip tai atrodytu (kalbu apie skirtukus_)
o jei tai paveiksliukas ant standzios kanvos tai kiek kartu ji pastandes?
klausiu tokiu kvailu klausimu , nes man idomu galvoju pagalve daryt tai kadangi kanva yra standi o kita puse bus paprasta medziaga, pvz atlasas tai jei ja paklijuociau kelisyk tai daug maz but liuiks ar ne?
matot as jo kaip gyva dar nenaudojau ir tik ant vieno savo svarko maciau tai va ir idomu ar verta pirkt? g.gif
Atsakyti
Flizelino būna visokiausio:
vienpusio ir dvipusio klijavimo, juostelėmis ir gabalais, plonytis minkštas ir storas standus. Savo siuvinukus (kai kuriuos) taip pat standinu flizelinu ax.gif
Atsakyti
Nus tai kas paruošit tekstinės info apie flizelino panaudojimą siuvinėjimui? smile.gif Įdėčiau į puslapiuką.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o Čia ir mano baigti darbeliai, siuvinėta ant 18 DMC Aidos
user posted image
user posted image

o taip galvoju rėminti...
user posted image
user posted image
arba taip...
user posted image
user posted image
man tai atrodo , kad pirmas variantas geresnis, bet labai svarbi ir jūsų visų nuomonė :!: :roll:
user posted image
o šiam liko tik back stich doh.gif
dar siuvinėju pagalvę su tedžiu. žodžiu tedžiai dabar valdo mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litle_angel: 25 rugpjūčio 2006 - 22:32
Sinuhe, nesupyksi blush2.gif

Nauja tema čia
Atsakyti
QUOTE(RiiMuLe @ 2006 09 03, 19:08)
dieve koks grozis biggrin.gif  biggrin.gif  kaip tokiu as nioriu gal kartais galetum atsiusti man schemas? RiiMuLe@one.lt buciau lbai dekinga  biggrin.gif

čia rasi daug TT meškinai, o šalia jų ir schemas mirksiukas.gif
p.s. jei nori, kad tau kas siųsti schemas į pašto dežutę, susikurk talpesnę, nes tavoji one.lt tik 5 MG, o vien vieną TT schema užima pusė vietos, tad visi tau siųsti laikškai grižtų siuntėjui
Atsakyti
QUOTE(ryklė @ 2006 10 05, 11:09)
sveikos mergaitės, gal kas siuvinėjate ant popieriaus?

Toks siuvinėjimas vadinamas Simegrafiniu. Buvo ir atskira jam tema, pasižiūrėk 4u.gif
Atsakyti