Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Linutelia @ 2013 03 22, 20:03)
Ar faini džinsiukai? Ne kieti?  smile.gif

Turiu zalius. Minksti jie. Bet nera ploni. Tai vasara siek tiek per silta, nebent vakarais.
Man patinka.
user posted image

Ei ei.. Prasom nesikesint i Aleja, nes o bet taciau liksit be jokiu vizualiu demonstraciju.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 22 kovo 2013 - 23:00
QUOTE(Aireda @ 2013 03 22, 23:03)
Na, bet ka cia spelioti, pagyvensim - pamatysim, reikia sulaukti  ax.gif
Bet jeigu jau visai netiks ir nepakeisi, bent jau zinosi kam pasiulyti mirksiukas.gif

Lauryna50, o kaip ta maikute S d., ar tiko?

... vadinasi laiskiukas nedaejo. blink.gif Zinai, as parasiau, galwoju nieko neatrasei, bet nutariau, kad l uzsiemusi buvai! lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Patiko! L faina. Tik man biskuti platoka ir galetu but ilgelesne ciut ciut. Bet pastaruoju metu renkuosi aukstesniu liemeniu kelnes, sijonukus. Manau viskas bus OK.

Aleja, o kokia cia sp? Mano kelnes buvo rysk. melyna sp. Na, jei wasara kaip praejusiais metais, tai tikrai ir wasara tokios sueitu... nors, gal ir ciut plonesniu noretusi... g.gif
Papildyta:

Fiksuoju - rytinis LIKUTIS 534. Tikekimes, dades daugiau nei vakar, ne 2 skaiciukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 kovo 2013 - 08:01
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 22, 23:55)
Turiu zalius. Minksti jie. Bet nera ploni. Tai vasara siek tiek per silta, nebent vakarais.
Man patinka.
user posted image
Ei ei.. Prasom nesikesint i Aleja, nes o bet taciau liksit be jokiu vizualiu demonstraciju..  tongue.gif

Aleja,

matau su juoda palaidine, gerai nesiojasi? As tokios irgi labai noriu ir sviesios ir tamsios savo dydzio bet nera niekur pirkti jau.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 03 23, 08:30)
Aleja,

matau su juoda palaidine, gerai nesiojasi? As tokios irgi labai noriu ir sviesios ir tamsios savo dydzio bet nera niekur pirkti jau.

Vannille, nerealios jos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 03 22, 16:59)
Zinokit mano manymu trumpos rankoves ir per pecius nepatogiai. O spalva man visai nepatiko schmoll.gif  gadina visa vaizda paltuko,kazkokia niuri...aisku cia mano nuomone,as tokios spalvos nepirkciau.

spalva čia jau kiekvienam sava.
pas mane mažų mažiausiai 50 proc rūbų yra juodi.
Ir tai tik dabar, anksčiau aplamai kitų spalvų nepirkdavau.
O pvz man tas žalias kokonas aplamai nesusipratimas, bet kitoms gražu, o mano juodas ne į temą.
O pečiai tai gerai, net ir laisvoka kažkiek, o rankovės tai jau amžina problema.
Atsakyti
Lauryna50, tikrai jokio tokio laisko negavau, kad visoms jos ilgesnes noretusi, bet jau toks modelis mirksiukas.gif

Aleja.lt, na kaip ir sakiau dar viena puiki reklamine jcrew fotosesija biggrin.gif Grazus komplektas ir puikiai tinka Tau wub.gif

Jeigu tai Tootpick ankle jean, tai turiu dvieju spalvu ir medziaga ju skiriasi g.gif Raudonos spalvos yra storesnes, o neon violet tokios minkstos svelnios medziagos. Ir kazkaip vizualiai atrodo kaip skirtingu modeliu kelnes, bet lyg pavadinimas toks pat.
Jeigu kam smalsu, tai vaizdas toks:
user posted image
user posted image

Dydis 27R (68-94) 4u.gif

Atsakyti
Kazkox nesusipratimas, o ne papildymaz....

Aireda, man vat kaip ir pas jumi rauksliukai aplink kelenus metesi, tai mane nervino. Ir bijojau, kad pavaikscviojus, jos dar labiau issimus ir wisai blogai bus. O jus jas jau dewejote. Ar vis dar laukia isejimo? Fainas raudonu kelnukiu tamsiu baltinunuku derinys. thumbup.gif
Atsakyti
Aireda, grazu 4u.gif Antras variantas ypac su raudonom kelnem mirksiukas.gif

O kad siu kelniu medziaga skiriasi nuo spalvos , berods rase ir Girl, nes turejo geltonas ir tokias kaip mano schalow sea...as kai turiu vienas, tai nepakomentuosiu, bet man maniskes fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 22, 20:50)
As turiu sios medziagos bet tik toothpick dzinsus. Su 85cm 24 dydi. Ziema paauginau sedimaja, tai sunkiau telpu. Manau jums bus 25 patogiau.
Nebent siekiat suliekneti arba nesioti perspaustus..

Na tada teks parduoti, jei bus mazi...gal galit pamatuoti kiek per klubus jusu dzinsiuku? as guess ir velvetkiu factory 24d nesioju tai ir siu surizikavau 24.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 23, 12:16)
Kazkox nesusipratimas, o ne papildymaz....

Aireda, man vat kaip ir pas jumi rauksliukai aplink kelenus metesi, tai mane nervino. Ir bijojau, kad pavaikscviojus, jos dar labiau issimus ir wisai blogai bus. O jus jas jau dewejote. Ar vis dar laukia isejimo? Fainas raudonu kelnukiu tamsiu baltinunuku derinys.  thumbup.gif

Taip, tie violetiniai raukslejasi nugaros puseje, tas mane irgi nervina, nors pas mane ir plonos blauzdos, raudonos kelnes platesnes. Nieko ypatingo, dzinsai kaip dzinsai, kadangi pirkti nematavus, tai yra tam tikru trukumu.
Laukia pavasario ax.gif Tie tamsus melyni baltinukai irgi jcrew (cia viskas jcrew, nuo galvos iki koju blush2.gif , nes tema tokia mirksiukas.gif )
Atsakyti
Nu bet jau papildymas doh.gif doh.gif

Kaip šitos maikytės?
http://www.jcrew.com...~~~~~/37999.jsp
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 03 23, 11:23)
Na tada teks parduoti, jei bus mazi...gal galit pamatuoti kiek per klubus jusu dzinsiuku? as guess ir velvetkiu factory 24d nesioju tai ir siu surizikavau 24.

Guessus vienus 23 turiu.
Zali per liemeni 38cm
Per klubus 44cm
Bet jie jau nesioti, tai prasitampe kazkiek.
Atsakyti