Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

gal parekomenduotumet koki dydi imti Cafe capri in wool su klubais 100 cm?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 04 04, 22:39)

Manau 6 turetu tikti.
Papildyta:
QUOTE(zakiene @ 2013 04 04, 14:11)
Užsimaniau balto palto, tai išsiunčiau štai šį: http://www.jcrew.com...~~~~~/49622.jsp, bet dabar galvoju paklausiu dėl dydžių, ar ne Gytė tokį retro jade turi g.gif Ėmiau 4 dydį su 97 cm per klubus.

Merginos, o kaip tie paltukai su Thinsulate , ar daug pasiltinti, ar musu ziemomis jie tinka?

Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 04 04, 22:40)
Merginos, o kaip tie paltukai su Thinsulate , ar daug pasiltinti, ar musu ziemomis jie tinka?

Kadangi as ziema vaikstau su pukiniu paltu (megstu siluma), tai man butu ziauriai salta su tuo paltuku. Bet gal jeigu tik is masinos i namus/darba, gal ir imanoma g.gif Bet man jis daugiau pavasariniui/rudeniui atrodo skirtas.
Atsakyti
Manau 6 turetu tikti.
Papildyta:

normaliai pašiltini, nėra stori, dar kas patiko, kad lengvi, kaip paltukai ir dar su pašiltinimu, prie kokio -10-15 manau galima dar eiti,
kas yra thinsulate medžiaga įdedu truputį info,
Thinsulate®
Aukščiausios klasės pluoštas, kurį gamina 3M firma. Dėl puikių savybių, kurias garantuoja gamybos technologija, Thinsulate® visame pasaulyje naudojamas kaip izoliacinis sluoksnis rūbams ir miegmaišiams, kurie sukurti naudoti net ekstremaliomis oro sąlygomis. Be kitų Thinsulate® privalumų jis pasižymi labai geromis izoliacinėmis savybėmis, nepaisant minimalios apimties, paprasta priežiūra ir ilgaamžiškumu, be to yra lengvas.

kaip aš ir minėjau, man jis toks lengvas, kaip ir funnel paltukas, jokio skirtumo nematau, tik išėjus jaučiasi lauke, dabar šiomis dienomis, kad thinsulate

dar infoThinsulateTM
Pašiltinimui naudojama sintetinė medžiaga, savo termoizoliacinėmis savybėmis lenkianti ančių pūkus, tačiau nesugerianti drėgmės, greitai džiūstanti ir sulaikanti šilumą net sudrėkusi. ThinsulateTM laikui bėgant nesusiploja ir nepraranda savo savybių kaip dauguma pašiltinimui naudojamų natūralių medžiagų.

labiausiai čia info patiko aiškiai, kai aš pirkau metro paltuką, aš šitą info radau apie thinsulate ir supratau, kad tai geras pašiltinimas wub.gif wub.gif

Thinsulate - sildantysis sluoksnis. Jis poringas, minkstas, jame laikosi oro sluoksnis, kuris nuo zmogaus kuno susyla ir taip palaiko siluma (termoso ar stiklo paketo principu).
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 04, 22:59)
Kadangi as ziema vaikstau su pukiniu paltu (megstu siluma), tai man butu ziauriai salta su tuo paltuku. Bet gal jeigu tik is masinos i namus/darba, gal ir imanoma  g.gif Bet man jis daugiau pavasariniui/rudeniui atrodo skirtas.

zmogiuke, bet jei palygintumėte su kitas paltukais, tai metro jūsų paltukas, būtų šūba prieš kitus paltukus smile.gif ax.gif viskas priklauso nuo laipsnių kokia ta žiema, va pavasaris koks biggrin.gif kaip žiema verysad.gif ax.gif ,
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 04, 23:04)
zmogiuke, bet jei palygintumėte su kitas paltukais, tai metro jūsų paltukas, būtų šūba  prieš kitus paltukus smile.gif  ax.gif  viskas priklauso nuo laipsnių kokia ta žiema, va pavasaris koks biggrin.gif  kaip žiema verysad.gif  ax.gif ,

Na va, jus kai kelis turit galit lyginti thumbup.gif Ir tiesa, nuo ziemos priklauso irgi smile.gif Man atrodo, klad va dabar su juo eiti butu visai neblogai (dar neisbandziau - nebuvo kur puostis doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 04 04, 20:39)

priklausomai nuo figuros, ir kitu ismatavimu tiktu 6-8
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 04, 23:07)
Na va, jus kai kelis turit galit lyginti  thumbup.gif Ir tiesa, nuo ziemos priklauso irgi smile.gif Man atrodo, klad va dabar su juo eiti butu visai neblogai (dar neisbandziau - nebuvo kur puostis  doh.gif )

jo dabar aš pati einu nuo kovo pradžios aišku ne kasdien smile.gif ax.gif , kai pasiilgstu tos spalvos ir kai saulutė išlenda, šiandien norėjosi slidinėjimo kombinezoną užsidėt, tongue.gif oras šlykštus doh.gif verysad.gif
šiaip jo žiemą aš taip pat daugiau mėgstu pūkines drinks_cheers.gif wub.gif , paltai man tik pasikeitimui, 4u.gif
Atsakyti
Šio iš mergaičių skyriaus nei viena neturit?
http://www.jcrew.com...~~~~~/94582.jsp
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 04, 19:34)
man sitas butu grazus jeigu nebutu to bantuko   rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 04 04, 20:29)
pasigirsiu biggrin.gif  si grozi siandien parsinesiau,graziau nei foto atrodo jis man wub.gif va prie kriauses wub.gif

vilmabu, labai grazus pirmasis papuosaliukas wub.gif

tik prie kriauses man jau nieko nesinoretu deti, man per daug jau blush2.gif
kriause ant megztuko jau pati yra akcentukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 balandžio 2013 - 08:13

As vakar gavau paltuka su Thinsulate, bet man jis pvz dabartiniam orui pasirode per plonas, nebent saulute lauke sviestu ax.gif
Pirkau Petite double-cloth lady day coat with Thinsulate® 6 Petite dydi su 89-70-98, su dydziu pataikiau wub.gif
Sis
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRRNCbi
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 05, 09:58)
As vakar gavau paltuka su Thinsulate, bet man jis pvz dabartiniam orui pasirode per plonas, nebent saulute lauke sviestu  ax.gif
Pirkau Petite double-cloth lady day coat with Thinsulate® 6 Petite dydi su 89-70-98, su dydziu pataikiau  wub.gif
Sis
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRRNCbi

kokią spalvą ėmei lady modeliuko blink.gif smile.gif ax.gif , man tas modeliukas, labai patiko, labiau nei metro, liemenį pabrėžia, metro statesnis ir laisvesnis
krista, jis tik atrodo plonai thumbup.gif aš pati daug vaikštau, tai žinok jis šildo tikrai kūną sulaiko šilumą, nei kiti funnel ir t.t tuom ir ypatingas,kad paltas optiškai plonai atrodo, niekuom nesiskiria nuo kitų, bet kai daugiau panešiosi pamatysi skirtumą su thinsulate žymiai šilčiau. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 05 balandžio 2013 - 09:08