Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(zakiene @ 2013 04 04, 13:11)
Užsimaniau balto palto, tai išsiunčiau štai šį: http://www.jcrew.com...~~~~~/49622.jsp, bet dabar galvoju paklausiu dėl dydžių, ar ne Gytė tokį retro jade turi g.gif Ėmiau 4 dydį su 97 cm per klubus.

As turiu toki 8Tall su 98/80/98, neiskrisciau is 10.
QUOTE(vilmabu @ 2013 04 04, 14:05)
mergaites,o is vaiku skyriaus nepirkot batu g.gif
man sie venetian green spalva  wub.gif gal sakau kokia k4 ar k5 tiktu 38.5 kojai g.gif o ir kaina su nuolaida gautusi gera ax.gif

Uzsisvajojot... K5 atitinka musu 36 dydi.
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 04, 14:22)
kokius imat polo savo vyriškiams?  g.gif ir kaip su dydžiais - ar imat tokį, kokį nešioja, ar mažesnį (čia apie regular, ne slim fit).

Vintage polo in tailored fit L dydzio ismatavimai - po pažastim 56x2cm, ilgis 77cm.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 03, 17:42)
Labai puiki. Nezinau del vyrisku striukiu. Koki dydi emet?

ėmiau Large, tokį ir nešioja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 03, 17:44)
O kokia kaina buvo ir spalva?  4u.gif  Graži labai

kainavo 139 sakyciau ir nuolaida dar, neblogai gavosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 04, 13:41)
Tilpsit tikrai smile.gif Metro kiek laisvesnis modeliukas nei lady, mažiau liemenuotas

tada gerai, truputi tos raudonos prisibijau, bet sunkiai juoda pagaut imanoma smile.gif
Atsakyti

Sita Mergaite irgi, matau, lengvai isprotejusi del CREW... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 04, 14:44)
Aš turėčiau gauti šį šalikėlį ateinančią savaitę, jei dar bus aktualu, galėsiu realią foto padaryt  mirksiukas.gif

Aktualu mirksiukas.gif Pirkot be nuolaidos? Ar buvo jiems imete kazkada? g.gif As laukiu veidrodelio, tai irgi galesiu foto ikelt, kai gausiu ax.gif
Atsakyti

i 
Negudraukit. Su skelbimais į Skelbimų lentą.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 04, 14:36)
tinka dydis idealiai? as raudona uzsisakiau DOUBLE-CLOTH METRO COAT 2tall dydi, mano 85-68-95, kazin tilpsiu?  g.gif

Sakyčiau, kad idealiai. Bet tall gal padidintas vienu dydžiu g.gif
Atsakyti

I zalio cocoon'o tema ax.gif Ar taip galima iseiti i zmones g.gif

Man gerokai per daug zalia, keisciau kelnes.
[/quote]

paltukas su snoodu puikiai derinukas, bet tik jo keisčiau apačią drinks_cheers.gif , per daug ir man rašto kelnėse, arba tada kelnes palikti, bet keisti snoodą, per duag visko viename
aš kelnes palikčiau viespalves ax.gif o snoodas ir paltukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 04 balandžio 2013 - 14:56
QUOTE(zakiene @ 2013 04 04, 13:11)
Užsimaniau balto palto, tai išsiunčiau štai šį: http://www.jcrew.com...~~~~~/49622.jsp, bet dabar galvoju paklausiu dėl dydžių, ar ne Gytė tokį retro jade turi g.gif Ėmiau 4 dydį su 97 cm per klubus.

taip gyte turi usa2 reto jade, o aš usa4 vintage berry spalvytę su 90 cm krutine
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 04, 11:40)

Sia maikute dar giriu, atejo S. Modeliukas panasus i su parasukais, ner ilga ir platesne. Bet audinukas  thumbup.gif gerokai stangresnis, tempiasi ir ne skystaliukas. Man ji grazi. Mano 170, 92/84 (pliusminus)

user posted image

labai graži maikutė, primena jūrą ir žuvėdras biggrin.gif
labai vasariška su šarmu maikutė, labai vykęs pirkinys lauryna, kišk į spintą savo plačią greit tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 04, 15:50)
Sakyčiau, kad idealiai. Bet tall gal padidintas vienu dydžiu  g.gif

Tikrai nepadidintas.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 04, 16:27)
taip gyte turi usa2 reto jade, o aš usa4 vintage berry spalvytę  su 90 cm krutine
Papildyta:

labai graži maikutė, primena jūrą ir žuvėdras biggrin.gif
labai vasariška su šarmu maikutė, labai vykęs pirkinys lauryna, kišk į spintą savo plačią greit tongue.gif  mirksiukas.gif

Acius Acius, spinta, zinoma, ne tokia plati, kaip noretusi... g.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif

Bet dbr skaitau kokius cm parasiau sawo liemenzzz, na tikrai as ne 84, nzn kieno cia iweliau g.gif gal vyro, bet irgi ne sawo blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif 75 sakykim mano... blush2.gif
Atsakyti
pasigirsiu biggrin.gif si grozi siandien parsinesiau,graziau nei foto atrodo jis man wub.gif va prie kriauses wub.gif
user posted image
o madewell nelabai patiko unsure.gif
user posted image
nu ir Peter Pan merino sweater in stripe labai grazus wub.gif bet didelis,eis i isparduotuve ax.gif
Atsakyti
[quote=vilmabu,2013 04 04, 20:29]
pasigirsiu biggrin.gif si grozi siandien parsinesiau,graziau nei foto atrodo jis man wub.gif va prie kriauses wub.gif
user posted image

labai gražus papuošalas, dabar šita salotinė spalvytė ant bangos thumbup.gif labai gražiai vasarai vilmabu jums bus, splavytės derinasi su kriaušyte puikiai, drinks_cheers.gif
bet man ta kriaušė tokia didelė ir pati viena, kad jai jau nieko nebereikia g.gif ax.gif
padaryk foto, kaip iš tolo atrodo šis derinukas ant tavęs su kriaušyte bigsmile.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti