Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

Mergaitės, gal kuri turite to paties dydžio Sparkle ir Nicky top palaidines? Ar jos skiriasi išmatavimais? Esu girdėjusi, kad nicky top didesnė nei sparkle (bent rankovių siuvimai daugiau iškirpti g.gif Ydomu, jeigu Sparkle 4 d. idealiai (gražiai apgludę, nei per laisva, nei per platu), tai Nicky gal užtektų 2 g.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 04, 11:33)
Šitas tai labai gražus wub.gif Ir dar kitą berods lauryna50 ir rapoja buvo įmetę irgi labai labai man  wub.gif

man jau nervai baigia pakrikti ax.gif negaliu nieko pagauti-ko noriu, šitas buvo lyg 8 dydžio įmestas-bet juodas, juodo nenoriu ax.gif

QUOTE(bumbulas @ 2013 04 04, 11:02)

o iš kokonų temos, esu labai patenkinta šiuo, ačiū Tau už patarimus, tiesa, dukra jo labai nori, bet su 180 cm atrodo tragiškai.

Bumbule drinks_cheers.gif ,pats geriausias pirkinys wub.gif įsivaizduoju-jei aš su 171cm turiu TALL ax.gif
Atsakyti
Aireda, pamirsau parasyt, jo, Cocoonas, mazas man. Bijojau ir pasitwirtino baimes.
Dar nepasipilde skaiciukai, ania?

Sia maikute dar giriu, atejo S. Modeliukas panasus i su parasukais, ner ilga ir platesne. Bet audinukas thumbup.gif gerokai stangresnis, tempiasi ir ne skystaliukas. Man ji grazi. Mano 170, 92/84 (pliusminus)
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 04, 11:18)
CHA CHA CHA
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Aireda, gerai atrodai. Tik as irgi deciau kt kelnes, tamsias. Bet siaip, damute su cinkeliu!  wub.gif Batai l faini ir as kelnes sukisciau.
Buc diedas - ziopsociau, bet uzkalbint nedrisciau  blush2.gif

Lauryna50, del tamsiu kelniu sutinku mirksiukas.gif Batai irgi jcrew ir kitaip juos nepavyktu aveti, tik sukisus kelnes i vidu, bet cia skonio reikalas.

Labai faina maikute, gyvai zymiai geriau atrodo, net nepastebejau tokios wub.gif

Aciu uz komentarus ir svarbiausia uz kritika, reikes apsvarstyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2013 - 10:47
Merginos, ar perkant pas tarpininkes, pas kurias nera Jcrew taxu ir aksesuaram netaikomi jie? Pvz rankinei? Aciu atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 04, 08:26)
o as dar noriu paklaust kas skalbet silkinukes ar po skalbimo labai susiglamze buna? ir ar sunku islygint? nekenciu lygint, o jeigu dar sunkiai lyginasi tai isvis  doh.gif

Lyginasi normaliai, kaip ir kitų firmų, tik svarbu neperdžiovinti 4u.gif Po skalbimo kabinu kokiai valandai, kad pradžiūtų ir tada iš karto lyginu. Bet jei pilnai išdžiuvusias lyginti tai nežinau, įtariu nieko nesigautų.

QUOTE(Aireda @ 2013 04 04, 09:50)
I zalio cocoon'o tema ax.gif Ar taip galima iseiti i zmones g.gif

Nebent per šv.Patriko dieną ax.gif Prie kokono užtektų dar vieno žalio daikto ir gana, be to, skrybėlė kiek per elegantiška prie kokono.

QUOTE(jolantaO @ 2013 04 04, 10:08)
Kai žmogus eina apsirengęs juodai nuo galvos iki kojų, tai kažkodėl niekas nesako, kad per daug juodos spalvos.

Sako sako, ar bent pagalvoja biggrin.gif

QUOTE(someday... @ 2013 04 04, 10:51)
Merginos, ar perkant pas tarpininkes, pas kurias nera Jcrew taxu ir aksesuaram netaikomi jie? Pvz rankinei? Aciu atsakiusioms.

Pas visas skirtingai ax.gif
Atsakyti
Merginos, o Excursion quilted vest didintos ar imti savo dydi? ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/49194.jsp
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 04 04, 12:13)
Merginos, o Excursion quilted vest didintos ar imti savo dydi?  ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/49194.jsp

Didintos.
Atsakyti
Niekam nereikia? wub.gif bow tai mygom dingo ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/18629.jsp
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 04 03, 23:07)
Pasirodykit, pasirodykit  biggrin.gif As, va bandau pagauti cocoona 8 dydi, bet noriu smelinio. Ir vis nepildo, tai dydzio ner, tai dydis yra, bet spalva ne ta.  doh.gif  Tai butu smalsu 8 pamatyti ir su kokiom matmenim pirkot  rolleyes.gif

Nea, nedesiu tongue.gif Vistiek realios nei spalvos nei modeliuko islauzt niekam nepavyksta, kam vargti ir skaityt neigiamus komentarus biggrin.gif
Del dydzio ir matmenu parasysiu i AZ 4u.gif
Sau visgi pasiliksiu zalia 6 dydzio, smagiau su juo.

QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 04, 10:47)

Kadangi turiu trumpa ir turiu liemenuota, norejosi kt stiliaus. Ne kasdien norisi waiksciot "paliemenuota, aukstakulne"....
Kokonas vienas is tu, kuriuos perteikti per foto yra sudetingiau, man pvz net Symphony mano fotgrafuotos foto nepatiko, nors gyvai jis 10k graziau atrodo. Net det nesinorejo i public.
Jus nematot jo detaliu, o spalwa, foto apskritai l l toli nuo realybes. Iskreipia ja visu fotoaparatai.

O siaip l gerai, kad yra ju nesuprantanciu, kaip cia atrodytu, jei visos Kokonuose waiksciotume!  tongue.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

P. S. Coconas yra paltas. O paltas ir yra paltas. Ko is jo noret? g.gif
Kaip ir sijonas yra sijonas, ar megztinis yra megztinis biggrin.gif
Vienam viena spalva kitam kita, vienam vienas modelis tinka patinka ir bla bla bla... biggrin.gif
Svarbu kaip jauciames su tuo daiktu thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kaip ši suknelė? imti XS ar S su ūgiu 1,65m? per krūtinę 89 cm...
http://www.jcrew.com...~~~~~/30942.jsp
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 04 04, 12:47)
merginos, kaip ši suknelė? imti XS ar S su ūgiu 1,65m? per krūtinę 89 cm...
http://www.jcrew.com...~~~~~/30942.jsp

XS.
Atsakyti