Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 22, 13:18)
Atsiprasau, neuzfiksavau. O jei mano klubai tik 2-3cm placiau ir liemuo taip pat, tai gal vis delto tilpciau...  g.gif

Aš tai manau tikrai geriau būtų 6 dydis. Aš turiu 4 dydį, rašiau čia kažkada išmatavimus jo. Tai klubai plačiausios vietoj lyg 51 buvo. Bet geriau palaukit ir pasimatuosit bus aišku smile.gif
Atsakyti
Mergaites,ar su 88,5cm klubais tilpsiu i situ dzinsiuku 24d?tempiasi jie daug?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 03 21, 23:55)
tilpti, tai tilpsit, tik man būtų nepatogu, nes aš  mėgstu laisvai jaustis.
Va 6 dydis
user posted image
(viršuj tiek pat, per klubus mažiau)

Zinokit mano manymu trumpos rankoves ir per pecius nepatogiai. O spalva man visai nepatiko schmoll.gif gadina visa vaizda paltuko,kazkokia niuri...aisku cia mano nuomone,as tokios spalvos nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 09:28)
Bet kokie keisti tie cocoon paltukai, mergaites su panasiais ismatavimais viena telpa i 2 dydi, kita jau i 6 d smile.gif
Rankoves ir man pasirode siek tiek trumpokos Keistuoles foto.
Bet ar jus pastebejote, kad j.crew puslapyje , kur manekenes su paltukais, joms irgi trumpokos rankoves g.gif as jau pradedu galvoti, gal cia mada db tokia smile.gif

Vat ir as taip apie cocoon galvoju, kazkoks keistas paltukas nenuspejamo dydzio. As su panasiom apimtim kaip Krista08 irgi laukiu 2 d. ir labai neramu, ar tilpsiu g.gif

O del trumpu rankoviu, tai gali buti tikrai tokia tendencija Jcrew, kelnes patrumpintos, rankoves patrumpintos. Matyt Jenna nusprende atsikersyti, nes su tokiu ugiu (182 cm.) tikriausiai eiliniai rubai jai visuomet atrode patrumpinti g.gif biggrin.gif

Turiu Plaza palta is Jcrew, tai irgi rankoves keistai trumpos (nors Regular yra mano dydis, nesu auksta) is pradziu nusprendziau, kad per mazas, bet dabar ziuriu kad ir manekenei taip pat g.gif O juk tikrai galejo parinkti jai tinkama.
user posted image
Dideja, superine rankine wub.gif is kur tokia? O batelius ar gavote tuos melynus, ar tiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 22 kovo 2013 - 17:02
Man kokonai ziauriai grazus smelines sp wub.gif Tik kaip pagaut doh.gif
Cia su ,,kaspiniuociais,, derinukas
http://3.bp.blogspot...00/DSC_0261.JPG
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 08:28)
Bet kokie keisti tie cocoon paltukai, mergaites su panasiais ismatavimais viena telpa i 2 dydi, kita jau i 6 d smile.gif
Rankoves ir man pasirode siek tiek trumpokos Keistuoles foto.
Bet ar jus pastebejote, kad j.crew puslapyje , kur manekenes su paltukais, joms irgi trumpokos rankoves g.gif as jau pradedu galvoti, gal cia mada db tokia smile.gif

Tai čia toks paltas, į kurį manau galima tilpt ir mažesnį, bet mano manymu jis laisvesnis turi būti, ir per klubus turi laisviau kristi, o ne būti aptemptas. Juk ne veltui pateikiama size chart, aišku gal kiek didinti visi jcrew drabužiai, bet tikrai ne 2-3 dydžiais 4u.gif
Atsakyti
merginos, o neon rose is factory grazi spalvyte realiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 03 22, 16:51)
Mergaites,ar su 88,5cm klubais tilpsiu i situ dzinsiuku 24d?tempiasi jie daug?
user posted image

As turiu sios medziagos bet tik toothpick dzinsus. Su 85cm 24 dydi. Ziema paauginau sedimaja, tai sunkiau telpu. Manau jums bus 25 patogiau.
Nebent siekiat suliekneti arba nesioti perspaustus..
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 22, 21:50)
As turiu sios medziagos bet tik toothpick dzinsus. Su 85cm 24 dydi. Ziema paauginau sedimaja, tai sunkiau telpu. Manau jums bus 25 patogiau.
Nebent siekiat suliekneti arba nesioti perspaustus..

Ar faini džinsiukai? Ne kieti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 22, 18:00)
Vat ir as taip apie cocoon galvoju, kazkoks keistas paltukas nenuspejamo dydzio. As su panasiom apimtim kaip Krista08 irgi laukiu 2 d. ir labai neramu, ar tilpsiu g.gif

O del trumpu rankoviu, tai gali buti tikrai tokia tendencija Jcrew, kelnes patrumpintos, rankoves patrumpintos. Matyt Jenna nusprende atsikersyti, nes su tokiu ugiu (182 cm.) tikriausiai eiliniai rubai jai visuomet atrode patrumpinti g.gif  biggrin.gif

Aireda, as irgi laukiu dbr zalio, tik 4d ir taip pat bijau netilpt. scare.gif
Man irgi atrodo, kad jo ir yra ideja, kad jis ne liemenuotas ar kox, o laiswas, net pats pawadinimas pasako apie sawe.

Linutelia, dzinsiukai nestoro minkstucio ir elastingo audinuko. Musu wasarai - LIUX! Tik pvz, ant manes jie keistai atrode. Mano liemuo plonesnis, klubai platesni ir kojos vel santykinai plonos. Tai ties kelenais man metesi rauskles. Tai man buvo l negrazu. Nors daugiau visur viskas OK. Ir patiko, kad liemuo nenuzemintas, nebaisu butu pasilenkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 22 kovo 2013 - 20:31
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 22, 21:28)
Aireda, as irgi laukiu dbr zalio, tik 4d ir taip pat bijau netilpt.  scare.gif
Man irgi atrodo, kad jo ir yra ideja, kad jis ne liemenuotas ar kox, o laiswas, net pats pawadinimas pasako apie sawe.

Tai as sutinku su tuo, kad jis laisvas ir cocoon ir nera grieztos peciu linijos ir kaip ir turetu buti pagal ideja oversized, t.y. toks padidintas. Na bet kiek mergaites rodesi su tuo paltuku skirtingu dydziu, as vis vien negaliu suprasti kokio dydzio, pvz, man reiketu. Nes vos ne su tais paciais dydziais vienai atrodo mazesnis dydis laisvas, o kitai didesnis atrodo kaip tik doh.gif O kitai tai ir dviem dydziais atrodo gerai bigsmile.gif Aisku daug kas nuo ugio priklauso ir sudejimo, bet vis vien g.gif
O dar Aleja.lt su savo mazu dydziu, kuris jai tikrai nera oversized, visas suzavejo ax.gif
As apsisprendziau pagal viena blog'a, kur moteris devi tokius pat kaip as arba didesnius dydzius, ir jai 2 d. tikrai nebuvo per mazas.
Zodziu, loterija su tuo jcrew biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 22, 21:40)
Tai as sutinku su tuo, kad jis laisvas ir cocoon ir nera grieztos peciu linijos ir kaip ir turetu buti pagal ideja oversized, t.y. toks padidintas. Na bet kiek mergaites rodesi su tuo paltuku skirtingu dydziu, as vis vien negaliu suprasti kokio dydzio, pvz, man reiketu. Nes vos ne su tais paciais dydziais vienai atrodo mazesnis dydis laisvas, o kitai didesnis atrodo kaip tik doh.gif O kitai tai ir dviem dydziais atrodo gerai bigsmile.gif  Aisku daug kas nuo ugio priklauso ir sudejimo, bet vis vien g.gif 
O dar Aleja.lt su savo mazu dydziu, kuris jai tikrai nera oversized, visas suzavejo ax.gif
As apsisprendziau pagal viena blog'a, kur moteris devi tokius pat kaip as arba didesnius dydzius, ir jai 2 d. tikrai nebuvo per mazas.
Zodziu, loterija su tuo jcrew biggrin.gif

Tai, klausyk, gaunam, butinai pasidalinam ispudziais!
Jei netix, Aleja musim, ji cia sawo grazia fotosesija smegenus susuko!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SPYGLY, man tai toks modelis l l wub.gif Ir rankoviukai yra ir nera. Tik zinoma liepa ir dar ITaly, noretusi kt spalvos - swiesios!
user posted image

o siaip cia dar tieeek laiko, kad tikrai kazka grazaus atrasit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 22 kovo 2013 - 20:49