Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 09:28)
Bet kokie keisti tie cocoon paltukai, mergaites su panasiais ismatavimais viena telpa i 2 dydi, kita jau i 6 d smile.gif
Rankoves ir man pasirode siek tiek trumpokos Keistuoles foto.
Bet ar jus pastebejote, kad j.crew puslapyje , kur manekenes su paltukais, joms irgi trumpokos rankoves g.gif as jau pradedu galvoti, gal cia mada db tokia smile.gif

butent, pas makanene rankov l l trumpoz! as g tiesiog arba su megstuko rankow ilgesnem arba ilgesnem pirstinem....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 08:28)
Bet kokie keisti tie cocoon paltukai, mergaites su panasiais ismatavimais viena telpa i 2 dydi, kita jau i 6 d smile.gif
Rankoves ir man pasirode siek tiek trumpokos Keistuoles foto.
Bet ar jus pastebejote, kad j.crew puslapyje , kur manekenes su paltukais, joms irgi trumpokos rankoves g.gif as jau pradedu galvoti, gal cia mada db tokia smile.gif

man tai kažkaip neatrodo, kad čia mada, o tiesiog iš tikro jos trumpos.
mes su drauge nešiojam tą patį dydį, tik ji 158, aš 178 tai kaip mums gali būt abiems geros rankovės. Todėl sakiau nebepirksiu paltų regular, tik tall

Beje savo paltuką nunešiau taisyt, tai bus daugmaž geros rankovės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 03 22, 11:28)
man tai kažkaip neatrodo, kad čia mada, o tiesiog iš tikro jos trumpos.
mes su drauge nešiojam tą patį dydį, tik ji 158, aš 178 tai kaip mums gali būt abiems geros rankovės. Todėl sakiau nebepirksiu paltų regular, tik tall
Beje savo paltuką nunešiau taisyt, tai bus daugmaž geros rankovės  biggrin.gif

na, bet gi kai deda manikenem,tai galetu deti tuomet Tall ir tiktu rankoves joms smile.gif aj, nezinau biggrin.gif
As tai va del ilgu ranku nerizikuoju su paltais regular, o tall man reikiamo dydzio neideda doh.gif

Ta prasme, Jums pailgins kazkaip to paltuko rankoves? Galima ir taip padaryti ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 kovo 2013 - 10:33
QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 10:33)
Ta prasme, Jums pailgins kazkaip to paltuko rankoves? Galima ir taip padaryti ?  smile.gif

Galima, is to rezervo, kuris buna vidinej rankogalio pusej.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 22, 13:01)
Skambinau Jennai Lyons, sake be pirmadienio nepildys lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bliam, nors viena susiprato!!! thumbup.gif
Papildyta:
Panos, padekit. Tai jei Stadium Cocoon paltukas 4d, tai koki Europietini jis atitinka? Nes manes po skelbimuko klausineja, as net nzn tixliai ka rasyti. Dakito net neciupinau... g.gif ACIU
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 22, 14:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bliam, nors viena susiprato!!!  thumbup.gif
Papildyta:
Panos, padekit. Tai jei Stadium Cocoon paltukas 4d, tai koki Europietini jis atitinka? Nes manes po skelbimuko klausineja, as net nzn tixliai ka rasyti. Dakito net neciupinau...  g.gif  ACIU

Gal kokį 38 dydį atitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 22, 13:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bliam, nors viena susiprato!!!  thumbup.gif
Papildyta:
Panos, padekit. Tai jei Stadium Cocoon paltukas 4d, tai koki Europietini jis atitinka? Nes manes po skelbimuko klausineja, as net nzn tixliai ka rasyti. Dakito net neciupinau...  g.gif  ACIU

Speju, kad atitiktu 38 euro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 03 22, 13:37)
Speju, kad atitiktu 38 euro  4u.gif

Jus gi turit ji, ania? o kox pas jum dydis? 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir papildė, bet kad nieko nėra g.gif Tippių tik pastebėjau kad spalvų atsirado
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 22, 13:56)
Jus gi turit ji, ania? o kox pas jum dydis?  4u.gif

Pas mane 2, jau rasiau, kad man su 89-70-98 tinka puikiai, tik rankoves ilgokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 03 22, 14:11)
Pas mane 2, jau rasiau, kad man su 89-70-98 tinka puikiai, tik rankoves ilgokos  4u.gif

Atsiprasau, neuzfiksavau. O jei mano klubai tik 2-3cm placiau ir liemuo taip pat, tai gal vis delto tilpciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 22, 10:33)
Ta prasme, Jums pailgins kazkaip to paltuko rankoves? Galima ir taip padaryti ?  smile.gif

esu jau taip darius, jei tik yra iš ko puikiai padaro (o kokone yra iš ko)

QUOTE(krista08 @ 2013 03 22, 12:37)
Speju, kad atitiktu 38 euro  4u.gif

drinks_cheers.gif

6 yra maždaug 40
Atsakyti