Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Ditele @ 2013 03 21, 19:05)
Didejawub.gif  wub.gif  wub.gif atrodot mirksiukas.gif
Aš iš pradžių paraudosiu, o paskui atraportuosiu jau ir pasidžiaugsiu tongue.gif - nega to, kad jau porą savaičių gaudau, tai dabar jau kelintą kartą iš eilės man iš panosės factory flamingą kažkas nukniaukia (aš per jo medžiojimą negaliu normaliai dirbt nuo 11 iki 12 val. jau kelinta diena doh.gif  tongue.gifcry.gif Na, bet aš dar nepasiduodu-gaudysiu toliau  cool.gif  Dabar jau prisiduodu-gal kam pravers cool.gif Šian pasiėmiau factory maikelė S dydis, marškinukai blue orange spalvos, S dydis, megztulis bohemian red spalvikės, M dydis man su apie 92 cm per krūtinę, apie 75 cm per liemenį tiko idealiai, ilgiai su 179 irgi gerai (marškinukų rankovės kaip tik kaip tik) ir laaaaaabai patiko viskas wub.gif

Maciau, siandien buvo flamingiukas, kaip tik apie tave pagalvojau 4u.gif as siunciau kita factory maikute S dydi, net neisivaizduoju ar butu geras ar ne, nes nieko is factory neturiu, o tau ziuriu gera maikute is factory S dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 21, 18:15)
Maciau, siandien buvo flamingiukas, kaip tik apie tave pagalvojau  4u.gif  as siunciau kita factory maikute S dydi, net neisivaizduoju ar butu geras ar ne, nes nieko is factory neturiu, o tau ziuriu gera maikute is factory S dydzio  4u.gif

Aha, aš ir mačiau ir jau krepšiukyje buvo, bet apmokėt nespėjo unsure.gif Man kaip kurios factory maikelės-vienos S, o kitos M tinka rolleyes.gif Dydžius renkuos grynai nuojautos vedina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 21, 20:27)
nesielvartaukit, bus tu rubu mirksiukas.gif jei vel imete, tai pasekit, gal dar ir kitomis dienomis bus 4u.gif

Dideja - kaip visad l subtilu, skoninga ir grazu! thumbup.gif Daili figura, tai dek ant jusu belenka, viskas grazu lotuliukas.gif thumbup.gif Man prie sio derinuko, kazkodel mintyse pakibo kakawos spalvos rankine...

Linute_Kl oho kaip ilgai batuku lauket. As wis apie jus pamastydawau, kaip jie jums, nes as l laukiu silumos, kada g ismeginti, apsiauti... wub.gif

Spygly, o man bais grazu ir sexy butu mergina konferencijoj ne su kelnem/sijonu palaidine, o suknele trumpuc rankoviukais ir vos vos wirs kelenu arba iki ju (cia jau nuo koju priklauso). Nzn, man moteris/mergina su sunkele visuomet 100% i tema!
Islaikytas laikrodukas, klasikiniai bateliai ir rimta kalba... lotuliukas.gif thumbup.gif

Vis pamirsau per mesmale sawo parasyti sawo param, klause mergaites, su kokiais CM bijau i Cocoone 4d netilpt 90-73-101 blush2.gif Netilpsiu, plaukuz rausiu nuo galwoz... mad.gif
Atsakyti
Didėja, man tie marškinukai wub.gif nuorodą gal galima?

Spygli, pamenu tave su geltonu tippiu, imk 0 dydį marškinių, gali tempti per pečius 00. Pagal save sprendžiu nes man panašiai xxs tippis atrodė, tik mano dar čiut pečiai platesni tai imdavau marškinių 0 kartais ir 2 šilkinių. Bet tiek vieni tiek kiti nebus siauri, vistiek kišis jie į kelnes ir bus kiek pakritę gražiai. Nors jei per krūtinę 79 su visais liemenukais tai gal tikrai 00 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 21 kovo 2013 - 20:39
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 21, 21:06)
Dideja - kaip visad l subtilu, skoninga ir grazu!  thumbup.gif  Daili figura, tai dek ant jusu belenka, viskas grazu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Man prie sio derinuko, kazkodel mintyse pakibo kakawos spalvos rankine...

Aciu, aciu smile.gif
na, rankine tokia gavau pries keleta dienu, spalva ne nezinau kava su pienu - kakava, man ji labai wub.gif
jei uzskaitytumet prie sio derinuko smile.gif http://images20.fotk...2963/031-vi.jpg

Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 21, 21:34)
Didėja, man tie marškinukai  wub.gif  nuorodą gal galima?

http://factory.jcrew...21763/21763.jsp smile.gif

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 03 21, 21:48)
Dideja, sauniai atrodot  thumbup.gif  superinis derinys. as tai noriu atvirkstinio derinio - taskuoto sijono ir raudono virsaus  rolleyes.gif  cia sekanciu nuolaidu pirkinys bus  biggrin.gif

Dekui smile.gif
Manau Jusu variantas irgi ne prasciau ziuretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 21, 21:06)
Dideja - kaip visad l subtilu, skoninga ir grazu!  thumbup.gif  Daili figura, tai dek ant jusu belenka, viskas grazu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Man prie sio derinuko, kazkodel mintyse pakibo kakawos spalvos rankine...

Vis pamirsau per mesmale sawo parasyti sawo param, klause mergaites, su kokiais CM bijau i Cocoone 4d netilpt 90-73-101 blush2.gif Netilpsiu, plaukuz rausiu nuo galwoz... mad.gif

o netilpsit del klubu,ar del ko?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 21, 20:06)

tilpti, tai tilpsit, tik man būtų nepatogu, nes aš mėgstu laisvai jaustis.
Va 6 dydis
user posted image
(viršuj tiek pat, per klubus mažiau)
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 21, 19:05)
Didejawub.gif  wub.gif  wub.gif atrodot mirksiukas.gif
maikelė S dydis, marškinukai blue orange spalvos, S dydis, megztulis bohemian red spalvikės, M dydis man su apie 92 cm per krūtinę, apie 75 cm per liemenį tiko idealiai, ilgiai su 179 irgi gerai (marškinukų rankovės kaip tik kaip tik) ir laaaaaabai patiko viskas wub.gif

sita maikele as irgi pasiemiau, tik jauciu, bus mazoka doh.gif emiau xxs su 87 cm, tada kai uzmaciau, nebuvo xs, buvo tik s, o dabar, ziuriu, yra ir xs. Ech, nereikejo skubeti...
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus, suknele tikrai butu liux jei rasciau tinkama padoria kaina pirkciau, nedings, tik mastau ar neteks detis pedkelniu, su nuogom kojom nzn ar tinkama eit, kad ir vasara....tureaiu kelniu komplekta, gal sijono jei rasiu suknele ciki bus. Dar kita beda batai, su kulnais man beda, pirksiu balerinas. Tikiuosi tiks ar bus kitu patarimu?marskinuku galvoju 0, nes peciai i 00 gali netilpt...
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 03 21, 23:55)
tilpti, tai tilpsit, tik man būtų nepatogu, nes aš  mėgstu laisvai jaustis.
Va 6 dydis
user posted image
(viršuj tiek pat, per klubus mažiau)

jo,rankoves ir man atrodo trumpokos?
o as su 90-73-93,galvojau 2d pirkt? g.gif
Atsakyti
Bet kokie keisti tie cocoon paltukai, mergaites su panasiais ismatavimais viena telpa i 2 dydi, kita jau i 6 d smile.gif
Rankoves ir man pasirode siek tiek trumpokos Keistuoles foto.
Bet ar jus pastebejote, kad j.crew puslapyje , kur manekenes su paltukais, joms irgi trumpokos rankoves g.gif as jau pradedu galvoti, gal cia mada db tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 22, 07:46)
sita maikele as irgi pasiemiau, tik jauciu, bus mazoka doh.gif emiau xxs su 87 cm, tada kai uzmaciau, nebuvo xs, buvo tik s, o dabar, ziuriu, yra ir xs. Ech, nereikejo skubeti...

Manau, kad tiks mirksiukas.gif Man su 92 S tinka ir tiktų jis dar su šiek tiek didesne krūtine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 22 kovo 2013 - 10:01