QUOTE(colli @ 2013 12 23, 12:07)
Sveikos
labai ieškau informacijos, esu stipriai pasimetusi...
Mano mažyliui 7 mėn. nuo gimimo (6 pgl koreguotą, neišnešiotas), kadangi fiziškai vėluoja kai ką daryti apie 2 mėn. gavom siuntimą pas neurologą vaiko raidos centre vilniuje, kauno g. Esmė tame, jog gyd. nieko blogo nemato, bet siunčia, kadangi reikėtų daugiau mankštų, nes 7 nemokamas poliklinikoje jau išnaudojo. Sužinojau, kad guldoma į stacionarą... tačiau ar būtinai? juk mažiukui reikia tik mankštų, galbūt skiriamos mankštos ir atvažiuojama jų padaryti? Būčiau tlabai dėkinga už bet kokią informaciją
labai ieškau informacijos, esu stipriai pasimetusi...
Mano mažyliui 7 mėn. nuo gimimo (6 pgl koreguotą, neišnešiotas), kadangi fiziškai vėluoja kai ką daryti apie 2 mėn. gavom siuntimą pas neurologą vaiko raidos centre vilniuje, kauno g. Esmė tame, jog gyd. nieko blogo nemato, bet siunčia, kadangi reikėtų daugiau mankštų, nes 7 nemokamas poliklinikoje jau išnaudojo. Sužinojau, kad guldoma į stacionarą... tačiau ar būtinai? juk mažiukui reikia tik mankštų, galbūt skiriamos mankštos ir atvažiuojama jų padaryti? Būčiau tlabai dėkinga už bet kokią informaciją
Ne Kauno g. randasi raidos centras,o Vytauto gatvė 15
Kai neurologe jus ten apziures skirs tai ko vaikui reikia,gal ne tik mankstu reikes,tad ir spres ar jus guldyti ar tiesiog vazinesit i tam tikrus uzsiemimus,i metus priklauso viena karta kursas kur vien vazineti i uzsiemimus (ambulatoriskai) ir kur guldo (stacionariai).
Cia daugiau informacijos.
http://www.raida.lt/index.php?id=31