užėjau prieš miegą paskaityt, koks savaitgalio žaidimas ir nerandu ar niekas nesugalvojo?
Gizzy, džiaugiuosi (dievaži, kaip keistai skamba galvojant apie nuotrauką ir jos kontekstą tas žodis), kad patiko. O jei dar supratai be didelių užuominų apie ką maždaug nuotrauka.. Tai, malonu.
Ka, gražu, tikra ir skaudu.
R.i.R, Tikras apsvaigimas...
Amade, mes ir savus ND savaitgaliui turim. Nematei gal
R.i.R, Tikras apsvaigimas...
Amade, mes ir savus ND savaitgaliui turim. Nematei gal
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 22, 22:15)
nemačiau, lekiu žiūrėt
QUOTE(sayonara @ 2013 03 22, 18:46)
tai tada pirmyn, skelbiu alternatyvų nepriklausomą konkursą JAUSMAI, kuriame dalyvaujant draudžiama fotografuoti žmones
Taisyklės:
- foto turi būti nauja, padaryta specialiai konkursui
- vieno žmogaus dedamų foto kiekis neribojamas
- visas foto dėkite į flickr, o paskui čia. flickre bus atskira tema šiam konkursui
- kaip sakiau - žmonių neturi būti, išskyrus nebent tolimus siluetus, bet tai neturi būti foto akcentas.
sėkmės
Taisyklės:
- foto turi būti nauja, padaryta specialiai konkursui
- vieno žmogaus dedamų foto kiekis neribojamas
- visas foto dėkite į flickr, o paskui čia. flickre bus atskira tema šiam konkursui
- kaip sakiau - žmonių neturi būti, išskyrus nebent tolimus siluetus, bet tai neturi būti foto akcentas.
sėkmės
ne visai ta turejau omeny. jausmus igyvendint manau zmogus butinas,sunku parodyti jausmus per daiktus, nes jausmus turi tik ko gero zmones ir gyvunai. as priestaravau standartishkom pozom,liudnom akim;mergina pasiremusi,sedinti prie lango,liudna.. bet jausmai tai ir laime,juokas,sypsenos bla bla bla. o parodyti jausmus per daiktus,neva laiskai arba nuvytusios geles,kas dar..? butu be galo sunkus ir nepopuliarus konkursas.o gal klystu..?hehe
QUOTE(Maggie @ 2013 03 22, 23:11)
ne visai ta turejau omeny. jausmus igyvendint manau zmogus butinas,sunku parodyti jausmus per daiktus, nes jausmus turi tik ko gero zmones ir gyvunai. as priestaravau standartishkom pozom,liudnom akim;mergina pasiremusi,sedinti prie lango,liudna.. bet jausmai tai ir laime,juokas,sypsenos bla bla bla. o parodyti jausmus per daiktus,neva laiskai arba nuvytusios geles,kas dar..? butu be galo sunkus ir nepopuliarus konkursas.o gal klystu..?hehe
greičiausiai neklysti, būtų nepopuliaru
bet ką aš asmeniškai norėjau pasakyti: žmogus nebūtinas norint pavaizduoti SAVO, o ne jo (atvaizduojamojo) jausmus antraip visa dailė būtų perpildyta žmogaus atvaizdais, ir tik jais. bet taip nėra. kodėl? nes yra ir kitų autoriaus jausmų išraiškos priemonių. o man autoriaus jausmai yra įdomiausi, o ne nuotraukos herojaus. ir nebūtinai autoriaus jausmai nuotraukoje pavaizduoto objekto atžvilgiu.
todėl ir skatinu žvelgti plačiau, lavinti vaizduotę, bandyti išreikšti savo jausmus pasitelkiant įdomesnes, įvairesnes, netikėtas formas.
Imant jausmai tema, ka radau namuose is augalu, priesingai nei KA augaliukas, siurbia tiesiog saules energija, megaujasi spinduliukais ir pradeda zydeti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 22, 06:50)
krispuka, tie užrašai, piešinukai ant džemperio Žvilgsnis ten nuplaukia...
Labas vakaras,
Ka- koks gražus jausmas, kad ir koks jis liūdnas bebūtų Man labai patiko spalvos.
5ND dirbtiniame apšvietime
auto
lemputė
rankinis
Ačiū už duotas pastabas!
Kokių tik baltų lapų neišbandžiau wb nustatymui
Ka- koks gražus jausmas, kad ir koks jis liūdnas bebūtų Man labai patiko spalvos.
auto
lemputė
rankinis
Ačiū už duotas pastabas!
Kokių tik baltų lapų neišbandžiau wb nustatymui
Maggie, idejau jau flickre nekarpyta tulpiu nuotrauka, tai kai turesi laiko buciau labai dekinga jei uzmestum aki cia
Man atrodo, kad gerai, bet vis tiek wb namu darbo nedristu uzskaitinet, nes neesu 100% tikra
QUOTE(Miraval @ 2013 03 23, 20:20)
Man atrodo, kad gerai, bet vis tiek wb namu darbo nedristu uzskaitinet, nes neesu 100% tikra