Tynka, pataikei del kitinio, butent toki ir turiu. As cia ir atejau tiesiai per aplinkui: is pradziu uzsimaniau keisti objektyva, po to pradejau gilintis, dometis ir prioritetus persideliojau. Objektyvas bus, jei jausiuos, kad jo nusipelniau, o ir labiau matysis, kokio man reikia, ar reikia. Turiu kazkur archyvuose variantu, kur skirtumas (mano akiai) tikrai imatomas, bet ten kitos bedos akis bado. Kaip sakoma, neturejau vargo..., bet! issukiai irgi prieskonis
QUOTE(sayonara @ 2013 03 22, 12:59)
merginos, nesupraskite neteisingai, bet kartu pagalvokime, kodėl žodis jausmai dažnokai sukelia panašų vaizdinį - rymančios merginos ar vaikino, pasirėmusio ranka galvą ar apkabinusio kelius, būtinai pusnuogio? kodėl apskritai tik žmogaus? negi fotografija turi tik žmogų kaip priemonę jausmams išreikšti? ar tai nėra lengviausio kelio pasirinkimas užduočiai įgyvendinti?
As apie ta pati pagalvojau, kad vien tik zmogu su jausmais susieja.
Maggie patiko Isoros portretukas. Patinka sioje rankos. Graziai
QUOTE(Iks @ 2013 03 22, 10:34)
Tynka, pataikei del kitinio, butent toki ir turiu. As cia ir atejau tiesiai per aplinkui: is pradziu uzsimaniau keisti objektyva, po to pradejau gilintis, dometis ir prioritetus persideliojau. Objektyvas bus, jei jausiuos, kad jo nusipelniau, o ir labiau matysis, kokio man reikia, ar reikia. Turiu kazkur archyvuose variantu, kur skirtumas (mano akiai) tikrai imatomas, bet ten kitos bedos akis bado. Kaip sakoma, neturejau vargo..., bet! issukiai irgi prieskonis
na nieko, gal kaip tik gerai, kad tenka daugiau pasistengti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 22, 16:47)
na nieko, gal kaip tik gerai, kad tenka daugiau pasistengti
Stengtis del saves... na ... kazkaip... labai kilnu
Beje, labai dekinga uz cia idedamus ziurinius/skaitinius, super ideja, labai praplecia akirati.
QUOTE(Iks @ 2013 03 22, 17:34)
Tynka, pataikei del kitinio, butent toki ir turiu.
Aš namų darbus atlikau su kitiniu, fokusavimui tikrai problemų nebuvo , paprasšiausiai pasirink kampą kitą, kaip kad KA sakė truputi iš žemiau
QUOTE(Maggie @ 2013 03 22, 14:00)
labai taikliai parasyta. nes man paciai is karto jausmai kelia butent tokias asocijacijas - zmogus, akys, liudnas veidas.. ishsukis tam tikras. as nemoku kitaip isivaizduot jausmu. ziurint pro visai kitokia prisme. net idomu pasidare igyvendint tokia uzduoti.
tai tada pirmyn, skelbiu alternatyvų nepriklausomą konkursą JAUSMAI, kuriame dalyvaujant draudžiama fotografuoti žmones
Taisyklės:
- foto turi būti nauja, padaryta specialiai konkursui
- vieno žmogaus dedamų foto kiekis neribojamas
- visas foto dėkite į flickr, o paskui čia. flickre bus atskira tema šiam konkursui
- kaip sakiau - žmonių neturi būti, išskyrus nebent tolimus siluetus, bet tai neturi būti foto akcentas.
sėkmės
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 21, 15:10)
Sea Girl smagu, kai kazkas pastebi ir ivertina
QUOTE(Yvette @ 2013 03 21, 22:50)
Mes porą savaičių ieškojom apartamento vasaros atostogoms. Tai nusiplūkėm, jau ir tų atostogų nebesinorėjo. Bet vakar radom Lėksim į Toscaną. Netoli Val D`Orcia.
Myliu tas vietas.
Myliu tas vietas.
kaip faina
QUOTE(Maggie @ 2013 03 22, 05:23)
labai tinka inspiracijos zodziai siai nuotraukai, grazu
QUOTE(Iks @ 2013 03 22, 08:50)
Beje, labai dekinga uz cia idedamus ziurinius/skaitinius, super ideja, labai praplecia akirati.
QUOTE(sayonara @ 2013 03 22, 17:46)
Įkvėpta tavo pamąstymų. Ir vieno žmogaus sunkių išgyvenimų.
Byrėti...
Say, konkurso taisyklėse buvo parašyta,kad jausmai, emocijos ne tik žmogui, gyvūnui, žiūrėti plačiau, tad ir mano valia buvo kitokia. Asmenybės neišmečiau dėl to,kad ir taip mažai dalyvaujančių
QUOTE(Afrė @ 2013 03 22, 18:14)
Say, konkurso taisyklėse buvo parašyta,kad jausmai, emocijos ne tik žmogui, gyvūnui, žiūrėti plačiau, tad ir mano valia buvo kitokia. Asmenybės neišmečiau dėl to,kad ir taip mažai dalyvaujančių
aš nenoriu konkuruoti su Tavo konkursu, tai maniškis gal lai palaukia, kol baigsis Taviškis, tada, ok? arba visai kada nors vėliau paskelbsiu iš naujo.
Tai va, savo konkursą skelbiu negaliojančiu iki kol bus paskelbta kitaip
sorry už spontaniškumą ir persigalvojimą, labiau diskusijų norėjau, o ne naują konkursą skelbt, vis paskubu kada nors paskelbsiu, bet nenoriu niekam trukdyti. o jei kam nors kilo minčių paskaičius, tai darykit užduotį ir dalyvaukit Afrės konkurse. atsilyginsiu
QUOTE(Ka @ 2013 03 22, 19:00)
Byrėti...
Labai patinka Pamacius sia nuotrauka flickre taip ir pagalvojau, kad tikriausiai konkursui "Jausmai" be zmogaus Man cia tikrai jauciasi jausmas