Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 21, 22:58)
Pirma karta gavau, bet as anksciau niekur nuotrauku i jokias flickr gupes nededavau, ...dabar keleta idejau, tai matyt ir "exposure" platesnis...nors atrinktos 12 nuotrauku visai kitos, nei tos kur i grupes dejau(isskyrus viena).

Alabama, tai iskart registruojant nuotrauka/as ten jau reikia tureti ir parodyti model releas'us pasirasytus ar kaip? As zodinius releasus tai turiu biggrin.gif(draugu, draugu vaiku fotkes) , kai kurios fotkes mano pacios vaiku...tai irgi reikia? g.gif

Reikia, reikia, rastiska.Net jei savo vaikai.Net jei zodziu visi sutinka.Todel ir nenoriu prasideti.Tiiiingiu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 21, 23:05)
Reikia, reikia, rastiska.Net jei savo vaikai.Net jei zodziu visi sutinka.Todel ir nenoriu prasideti.Tiiiingiu.

Aisku.... 4u.gif tai pirmiausia reikia relaes'us susirinkti, paskui tik registruoti tas foto taip iseina? Jauciu ir as tingiu biggrin.gif Einu pati paskaityt....
Atsakyti
Sea Girl, sveikinu. Tokie įvertinimai visada širdį paglosto.

Mes porą savaičių ieškojom apartamento vasaros atostogoms. Tai nusiplūkėm, jau ir tų atostogų nebesinorėjo. Bet vakar radom wub.gif Lėksim į Toscaną. Netoli Val D`Orcia.
Myliu tas vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 kovo 2013 - 06:52
Sea Girlfaina, paglosto širdele tokie dalykai
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 22, 06:50)
Mes porą savaičių ieškojom apartamento vasaros atostogoms. Tai nusiplūkėm, jau ir tų atostogų nebesinorėjo. Bet vakar radom  wub.gif  Lėksim į Toscaną. Netoli Val D`Orcia.
Myliu tas vietas.

ohhhh, perduok mano meilei linkėjimus biggrin.gif
Atsakyti
Afre aciu labai uz foto ir atviruka wub.gif 4u.gif
kita savaite as irgi issiusiu savo istrauktai merginai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 22, 11:04)
Afre aciu labai uz foto ir atviruka wub.gif  4u.gif
kita savaite as irgi issiusiu savo istrauktai merginai smile.gif

Pasirodyk ka gavai bigsmile.gif
Atsakyti
va user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 22, 11:56)
va

thumbup.gif
As tai dar neissiunciau blush2.gif bet pasistengsiu jau kita savaite issiust smile.gif
Papildyta:
Bandziau siandien fotgrafuoti konkursui "Jausmai" ax.gif

user posted image

Dar viena flickre

Labai laukiu kritikos rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, nesupraskite neteisingai, bet kartu pagalvokime, kodėl žodis jausmai dažnokai sukelia panašų vaizdinį - rymančios merginos ar vaikino, pasirėmusio ranka galvą ar apkabinusio kelius, būtinai pusnuogio? kodėl apskritai tik žmogaus? negi fotografija turi tik žmogų kaip priemonę jausmams išreikšti? ar tai nėra lengviausio kelio pasirinkimas užduočiai įgyvendinti?

raginu pasitelkti vaizduotę ir reikti jausmus platesniu spektru priemonių smile.gif

būtų mano valia, paskelbčiau konkursą "Jausmai" drausdama fotografuoti žmones tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 22, 12:59)
raginu pasitelkti vaizduotę ir reikti jausmus platesniu spektru priemonių smile.gif

smile.gif Na ok, tada ta nuotrauka ne konkursui, o siaip mano rytinis autoportretas smile.gif
Laukiu kritikos kaip paprastiems autoportretams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 22, 12:59)
merginos, nesupraskite neteisingai, bet kartu pagalvokime, kodėl žodis jausmai dažnokai sukelia panašų vaizdinį - rymančios merginos ar vaikino, pasirėmusio ranka galvą ar apkabinusio kelius, būtinai pusnuogio? kodėl apskritai tik žmogaus? negi fotografija turi tik žmogų kaip priemonę jausmams išreikšti? ar tai nėra lengviausio kelio pasirinkimas užduočiai įgyvendinti?

būtų mano valia, paskelbčiau konkursą "Jausmai" drausdama fotografuoti žmones tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti