Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 16:45)
Matai, kokia aš bjauri wink.gif
Papildyta:

Pavyzdžiui Yvetės  biggrin.gif

na ne bjauri tu, bet vis prie manęs prikibti mėgsti smile.gif
Man tai jau pabodo, o tau?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 21, 17:35)
na ne bjauri tu, bet vis prie manęs prikibti mėgsti  smile.gif
Man tai jau pabodo, o tau?

Na faina tu, kaip neprikibsi biggrin.gif
Man kai jau pabosta, "nebematau" jų smile.gif o šiandien kaip tik nuotaika buvo pamokytojaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 21, 17:27)
ne ne, pertapetuot tikrai nepertapetuočiau - nereiktų, nes mano namuose tokiu sienų tikrai nebūtų biggrin.gif
na ir su tuo baltu lapu nusistačius aš tą WB. Ir tikiu, kad pavargus su sudėtingesniais daiktais, sudėtingesnėj aplinkoj, gal vis tik lengviau paskui susitvarkysiu su paprastesniais daiktais ir geresniam fone smile.gif
Bet AČIŪ labai už komentarus ir pagalbą!!! o vis tik laukia dar WB dirbtiniam apšvietime biggrin.gif
gal tikrai reiks bandyt ieškotis tinkamesnio fono - ne tik balto 4u.gif
o jau ir taurės tikrai nebefotografuosiu biggrin.gif

Aš stačiau su vienkartiniu rankšluosčiu, gali pabandyt į patį daiktą. Grynai baltas lapas nelabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 17:16)
QUOTE(Miraval @ 2013 03 21, 16:55)

Na negi dabar dėl ND pertapetuotum kambarį 4u.gif turi išmokti susitvarkyti su WB, nes juk ne kartą jame fotografuosi. Aš pasirinkčiau ne blizgų baltą daiktą (fonas ne būtinai turi būti baltas, taisyklės to nenurodo mirksiukas.gif ), nusistatai WB į baltą lapą toje vietoje, kur nori fotografuoti ir pirmyn.

Sbo, kiekvienam pagal skonį 4u.gif

As ne del to klausiau ax.gif Nu ar cia nepereksponuota, ta turejau omenyje 4u.gif Nemoku klausti blush2.gif
Bet jau maciau paaiskino 4u.gif
Papildyta:
Siandien anksciau grizau is darbo, tai dariau 5 ND naturaliame apsvietime, stai rezultatas smile.gif
AUTO
user posted image
SESELIS
user posted image
RANKINIS
user posted image
Atsakyti
[quote=sbo,2013 03 21, 15:59]
Jūs man pasakykit,o čia normalios nuotraukos? Akis skauda į jas žiūrėti ...
http://blog.amyatlas...sert-feature-2/
[/quote]

man tai nieko, visai normaliai smile.gif

[quote=sbo,2013 03 21, 20:48]
Na negi dabar dėl ND pertapetuotum kambarį 4u.gif turi išmokti susitvarkyti su WB, nes juk ne kartą jame fotografuosi. Aš pasirinkčiau ne blizgų baltą daiktą (fonas ne būtinai turi būti baltas, taisyklės to nenurodo mirksiukas.gif ), nusistatai WB į baltą lapą toje vietoje, kur nori fotografuoti ir pirmyn.

Sbo, kiekvienam pagal skonį 4u.gif
[/quote]
As ne del to klausiau ax.gif Nu ar cia nepereksponuota, ta turejau omenyje 4u.gif Nemoku klausti blush2.gif
Bet jau maciau paaiskino 4u.gif
Papildyta:
Siandien anksciau grizau is darbo, tai dariau 5 ND naturaliame apsvietime, stai rezultatas smile.gif
[/quote]

man rankinis melynuoja, nezinau kaip kitoms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 21 kovo 2013 - 20:51
sbo melynuoja.
Laba.
Atsakyti
sbo o kur fokusa pametei?
Atsakyti
Gerai,perdarysiu.
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 22:25)
sbo o kur fokusa pametei?

blush2.gif
Fokusavau i ta astria virsunele...
Atsakyti
Labuka, ateinu pasidziaugi ir "pasigirti" blush2.gif biggrin.gif , ir paklausti ar kuri nors esat su Getty images? Siandien gavau e-maila "....The Getty Images team has noticed your work on Flickr, and is pleased to offer you an invitation to enroll with them. They have selected 12 of your photos for possible inclusion in the program. Here are a few of them:..."
ir 12 nuotrauku prisegta kurias atrinko...
Dar neuzregistravau...reikia mazaji paguldyti, kad ramiai galeciau prisesti, bet kaip apsidziaugiau pakvietimu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 21, 21:36)
Labuka, ateinu pasidziaugi ir "pasigirti" blush2.gif  biggrin.gif , ir paklausti ar kuri nors esat su Getty images? Siandien gavau e-maila "....The Getty Images team has noticed your work on Flickr, and is pleased to offer you an invitation to enroll with them. They have selected 12 of your photos for possible inclusion in the program. Here are a few of them:..."
Dar neuzregistravau...reikia mazaji paguldyti, kad ramiai galeciau prisesti, bet kaip apsidziaugiau pakvietimu... blush2.gif

sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 21, 21:36)
Labuka, ateinu pasidziaugi ir "pasigirti" blush2.gif  biggrin.gif , ir paklausti ar kuri nors esat su Getty images? Siandien gavau e-maila "....The Getty Images team has noticed your work on Flickr, and is pleased to offer you an invitation to enroll with them. They have selected 12 of your photos for possible inclusion in the program. Here are a few of them:..."

As daznai gaunu tuos Getty Image, bet tingiu prasideti, nes reikia model releas'u, ai, kazkaip tiek to:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 21, 22:38)
As daznai gaunu tuos Getty Image, bet tingiu prasideti, nes reikia model releas'u, ai, kazkaip tiek to:)

Pirma karta gavau, bet as anksciau niekur nuotrauku i jokias flickr gupes nededavau, ...dabar keleta idejau, tai matyt ir "exposure" platesnis...nors atrinktos 12 nuotrauku visai kitos, nei tos kur i grupes dejau(isskyrus viena).

Alabama, tai iskart registruojant nuotrauka/as ten jau reikia tureti ir parodyti model releas'us pasirasytus ar kaip? As zodinius releasus tai turiu biggrin.gif(draugu, draugu vaiku fotkes) , kai kurios fotkes mano pacios vaiku...tai irgi reikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 21 kovo 2013 - 23:04