Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 03 30, 18:38)
Sveikos, artejanciu belaukiancios. Vietoj kiausiniu dristu pasiulyti H²O, t.y. antraji pirmojo ND bandyma. Kazi, vel "sesk, 2"? smile.gif

grazus nd 4u.gif , bet man 2 nuo 3 nieko nesiskiria
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 30, 18:20)
grazus nd  4u.gif , bet man 2 nuo 3 nieko nesiskiria

Nors as pati pirmojo ND dar triju taip nesurinkau, bet irgi pritariu, antroj fotkej du galiniai daiktai beveik vienodai sufokusuoti, gal toliau reikejo viena nuo kito padeti? smile.gif

Dar turiu klausima toki gal kvaila, susimasciau, ar darant 1 nd reikia fokusuoti rankiniu ar auto budu? Mano akys ko tai zvairuoja, kai ikeliu i kompa foto vis plaukia fokusas doh.gif
Atsakyti
Ok, aciu, perdarysiu, kaip sake Hiperbole/Baltakis "as dar dainuosiu" smile.gif Melsvas fonas buvo mazokas, tad negalejau didinti atstumu, rizikavau. Ale, velykiskai, blogam kiausiniui ir sokejas trukdo smile.gif , tad palieku ta fona ramybeje ir mokysiuos toliau.
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 03 30, 17:10)
Hmm, tai kaip supratau turiu 1 taip, ka daryti? Perdaryti nd?

Siulau perdaryti, kad niekas nesikabinetu, nes tikrai tamsoki smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 03 30, 18:38)
Gizzy, tavo atvirukas man kaip antidepresanto piliule! Spinduliuoja svelnu pozityva smile.gif

Smagu smile.gif

As irgi daziau siandien kiausinius smile.gif Jei pavyks nufotografuoti pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 30 kovo 2013 - 19:30
Linksmų jums Šv. Velykų ir daug margų, nuostabių margučių pioneers.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tynka, dirbi mano atstove spaudai? smile.gif Aš kai norėsiu apie ką nors papasakoti, papasakosiu smile.gif

Pravda, neužskaitau ND. ne tik tamsu, bet antroje ir fokusas abejotinas. Perdaryti.

Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 03 30, 18:48)
Nors as pati pirmojo ND dar triju taip nesurinkau, bet irgi pritariu, antroj fotkej du galiniai daiktai beveik vienodai sufokusuoti, gal toliau reikejo viena nuo kito padeti? smile.gif

Dar turiu klausima toki gal kvaila, susimasciau, ar darant 1 nd reikia fokusuoti rankiniu ar auto budu? Mano akys ko tai zvairuoja, kai ikeliu i kompa foto vis plaukia fokusas  doh.gif

Perdarysiu ND, bet prasau atsakykit i klausima auksciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 03 30, 20:31)
Perdarysiu ND, bet prasau atsakykit i klausima auksciau  blush2.gif

as darydama savo ND naudojau automatini fokusa. Perdarydama savo ND atkreipk demesi i pastabas. tavo ND bedu del atstumo nebuvo. naudok timer'i jei rankos dreba, bus geresnis fokusas.nors man jis ir dabar geras.arba nedazlibiju smile.gif

Atsakyti
gražios atgimimo šventės visiems 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi sveikinu su Velykom visas!!!!!! :myliu: Būkit laimingos.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
krispukos foto viena iš mano užduočių - balti kiaušai, baltas fonas, tiesiog reikėjo sudėlioti Velykinę kompoziciją. Tema buvo Velykos. O pasiūlymas (nežinant kū daryt) buvo - baltų kiaušų kompozicija.

Edeva tikiuosi irgi įmes savo velykinį sveikinimą, iš kitų kol kas nesulaukiau.

Soris, biškį dingusi buvau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 30 kovo 2013 - 21:53
user posted image
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2013 03 30, 20:59)
Aš irgi sveikinu su Velykom visas!!!!!! :myliu: Būkit laimingos..  4u.gif

[url=http://www.flickr.com/photos/79452887@N07/8601349974/][img]http://farm9.staticflickr.com/8231/8601349974_be540ea024.jpg

Tą zuikį šian jau mačiau g.gif Turbūt kažkur FB esu tamstą palaikinusi biggrin.gif
Atsakyti