Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 29, 17:15)
Oi as labai labai nusiminciau jei nenueitu....nes nuplese kazkur $21 cool.gif

Ο kodėl ne paprastu paštu siuntei? tiek mokėt už fotkę tikrai labai brangu.. o paprastu paštu irgi per panašiai laiko nueina gi..
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 29, 23:34)
Ο kodėl ne paprastu paštu siuntei? tiek mokėt už fotkę tikrai labai brangu.. o paprastu paštu irgi per panašiai laiko nueina gi..

Paprastu....tik is UPS store, bet jie teikia ir USPS paslaugas, tai as paprastu ir siunciau. Bet vokas didelis("dokument" dydzio), plius gal svoris... g.gif nes nuotrauka ant "matboard" dariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 29 kovo 2013 - 23:43
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 29, 17:40)
Paprastu....tik is UPS store, bet jie teikia ir USPS paslaugas, tai as paprastu ir siunciau. Bet vokas didelis("dokument" dydzio), plius gal svoris... g.gif  nes nuotrauka ant "matboard" dariau.

aa va kaip.... nu bet vis tiek didokoka kaina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 30, 00:26)
aa va kaip.... nu bet vis tiek didokoka kaina..  g.gif

tai sakau...kaip uz koki siuntinuka doh.gif Todel dabar drebesiu kol adresate gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 03 29, 23:30)
Zinotumet su kokiu as fotografuoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gizzy skelbk konkursa koki labai pasistengsiu tavo nuotrauka pvz laimeti  ax.gif
Man labai labai labai patikti... wub.gif

As fotografuoju su Nikon D3000(pats pigiausias is veidrodiniu) ir jei nesigauna nuotrauka fotiko tikrai nekaltinu, o tik save, bet jau net pora nuotrauku turiu, kurios daugumai patiko ir tuo labai dziaugiuosiu smile.gif Si nuotrauka su svyturiu fotografuota dar ir su kitiniu objektyvu ir va kiek pagyru sulaukiau bigsmile.gif Aisku kartais tyliai ir as pasvajoju apie ff, bet mokymuisi man ir sitas kuo puikiaisiai tinka ax.gif

Jetus kaip malonu, kad kazkas net laimeti mano nuotrauka noretu rolleyes.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 29, 23:53)
Noreciau tokia atvirute gauti wub.gif  Grazu 4u.gif

Labai labai malonu rolleyes.gif 4u.gif Nepratus as prie tokiu komentaru savo nuotraukoms blush2.gif
Atsakyti
Labas. Arsios diskusijos. Mano galva, mes kiekvienas skirtingai suvokiame estetika. Kas vienam grazu,kitam gali nepatikt.
O as gyvenu kol kas kitokiom nuotaikom. Mano kalyte prisibegiojusi vakar atsivede maza suniuka- kalyte. Gerai, kad tik viena, o ne kokius 6-8... Ka tada daryt... Tai dabar budejom su vyru pasikeisdami, kad neuzgultu kale... smile.gif toks mazas tas suniukas..

Gizzy, man taip pat labai patiko tavo nuotrauka. Na, tiesa sakant, daugumos patinka. Va kaip isgaut kartais rysku fokusa?

Reikes man pasidomet apie fotikus daugiau,kad jau taip diskutuojat. Ff ir t.t. Kol kas man savo paprastucio uztenka.

Kokia bus tema savaitgaliui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 14:40)
Man tik idomu:

nu ka cia beprodursi. Tik tiek kad Tu profesionali fotografe su profesionaliu fotiku rankose nail.gif o as vargse nevykele nemoksa..... verysad.gif ir nuotraukas savo pigiau ivertinu...matyt tikrai esu sudadarbe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 kovo 2013 - 12:59
Sveikos,
atnešu 1ND...
user posted image
user posted image
user posted image
Ech, ziuriu dabar antroj ciuozia horizontas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 30 kovo 2013 - 12:48
ir horizontas čiuožia ir tamsokos foto. bet fokusas geras
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 03 30, 13:46)
Sveikos,
atnešu 1ND...

per tamsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 30, 11:30)
Kokia bus tema savaitgaliui? g.gif

man rodos, Yvette buvo uzsiminus apie savaitgalio tema.dabar neatgaminu pati smile.gif

Pravda, uzskaitau smile.gif man visai netrugdo pilkokas fonas. juk nebutinai jis turi buti sviesus.horizontas siek tiek kreivuoja, bet tikrai ne tragiskai. Bet darydama sekanti ND atkreipk demesi i pastabas.sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 30 kovo 2013 - 13:24
Sveikutės,

buvau prapuolus ir dar būsiu kažkurį laiką.
Labai gaila, kad pražioplinau pavasarinius mainus sad.gif taip norėčiau, man patinka mainai labai. Nu bet ką padarysi smile.gif

Rytinė kava toliau mane stebina ŽIAURIAI.

Maggie's autoportretai labai žavi, patinka eksperimentai labai.

Sea Girl foto irgi visad pasižiūriu su pasimėgavimu, gražu.

Ei, merdžinos, o gal bus koks pavasarinis meet'ukas vilniečių? Labai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti