Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
oho diskusiju diena.

Pravda sveika prisijungus, nd tikrai naujus daryk, kitom akim paziuresi i juos dabar manau smile.gif

As foto irgi dar neissiunciau, bet va pagaliau nusprendziau su pagalba kokia siust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 29, 12:37)
Endži dėkui
fainas sesytes bet man per daug akys jau blizga smile.gif

Mangute
labai trūksta erdės, kad pajusta ta ju susigaludima ir artuma, meile

sbosakau taip mirksiukas.gif

gal man ją pripiešti? nes ten daugiau erdvęės parodyti neina g.gif nėra tiesiog vietos, iš vieno šono lova, iš kito spinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 03 29, 16:24)
gal man ją pripiešti? nes ten daugiau erdvęės parodyti neina  g.gif nėra tiesiog vietos, iš vieno šono lova, iš kito spinta  g.gif

baldus perstumdyk smile.gif bus proga atnaujinti namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 29, 16:38)
baldus perstumdyk smile.gif bus proga atnaujinti namus  biggrin.gif

tai, kad vos 1,5 metu kaip gyvenam cia biggrin.gif tikrai neis perstumti, nes jie taip stovi, kad kitaip niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 28, 21:14)
vienatve/vienisumas

Man ir atrodo jog vazele griuna smile.gif pagal desini krasta lengvai matosi smile.gif ir atrodo jog ore kabo, pagrindas butu gerai wink.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 03 29, 10:00)
Jausmai. Gal tai meilė?..

erdves trukta, siek tiek is toliau sitaip susiglaude dar daugiau meiles matytusi smile.gif))

QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 15:28)
Su Erikos pagalba  4u.gif  turiu šią nuotrauką ir su polaroido  rėmeliu  ax.gif

Labai labai thumbup.gif

As siandien pirmenybiniu reg. issiunciau mainu foto, gal ryt jau bus gavejos rankose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 11:42)
jei manes nepaveda atmintis tai buvo canon 600 d kaip mano smile.gif

Zinotumet su kokiu as fotografuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 11:48)
na aš ne dėl to klausiau. Tiesiog man labai švelnus fainas avataras. Labai patinka balta spalva namuose. Daug baltos.

Man vyras nebeleidzia namie niek balto deti sako jau kaip ligoninej lotuliukas.gif

Gizzy skelbk konkursa koki labai pasistengsiu tavo nuotrauka pvz laimeti ax.gif
Man labai labai labai patikti... wub.gif

Atsakyti
Pravda, padaryk naujus ND, paziurek pirma puslapi, paziurek pavyzdzius ir padariusi naujus kelk cia 4u.gif
As mainu foto vakar issiunciau, kita savaite turetu jau gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 29, 22:33)
Pravda, padaryk naujus ND, paziurek pirma puslapi, paziurek pavyzdzius ir padariusi naujus kelk cia 4u.gif
As mainu foto vakar issiunciau, kita savaite turetu jau gauti smile.gif

Taip ir darysiu, pažiūrėjau senus ND, tai ne ne ne, geriau sakau nedėsiu... Kreivuoja ten viskas, žodžiu... Nežinau kaip seksis padaryti, nenoriu beleką nufotkinti, reikia mintį pirma sugalvoti, tikiuos pavyks viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 15:28)

wub.gif Labai gražu, ir spalvos, ir nuotaika, viskas...
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 14:28)

user posted image

Noreciau tokia atvirute gauti wub.gif Grazu 4u.gif

As siandien issiunciau mainu foto. Bet ant tokiu ziopliu uzsiroviau doh.gif klausiu kada mazdaug nueis i LT, sako -nezinom...kaip tai sakau, na bent jau apytiksliai, tai pana sako na gal iki 2 sav., bachuras menesis gal neturetu trukti doh.gif doh.gif doh.gif Siaip is asmenines patirties, tai savaite/10 dieniu ir nueina...Tai dabar man neramu, nes tokiems ziopliams ta voka ups store palikau... Labai nekantrausiu dabar kol gaus mano adresate, nes "tracking"nepaemiau, kad matyciau kur...
Atsakyti
o kaip šita foto? http://www.flickr.co...in/photostream/ ?
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 29, 22:53)
Noreciau tokia atvirute gauti wub.gif  Grazu 4u.gif
As siandien issiunciau mainu foto. Bet ant tokiu ziopliu uzsiroviau doh.gif  klausiu kada mazdaug nueis i LT, sako -nezinom...kaip tai sakau, na bent jau apytiksliai, tai pana sako na gal iki 2 sav., bachuras menesis gal neturetu trukti doh.gif  doh.gif  doh.gif  Siaip is asmenines patirties, tai savaite/10 dieniu ir nueina...Tai dabar man neramu, nes tokiems ziopliams ta voka ups store palikau... Labai nekantrausiu dabar kol gaus mano adresate, nes "tracking"nepaemiau, kad matyciau kur...

negaus, tai išsiųsi dar kartą smile.gif aš tai nepykčiau, jei nesulaukčiau greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 03 29, 23:09)
Papildyta:
negaus, tai išsiųsi dar kartą smile.gif aš tai nepykčiau, jei nesulaukčiau greitai smile.gif

Oi as labai labai nusiminciau jei nenueitu....nes nuplese kazkur $21 cool.gif

Apie portretuka...Na man labai jau kliuna ausis nukapota, plius pakausis labai jau stipriai nureztas....Ir mano manymu padenginta foto truputi. Dar nelabai aiski moters israiska...lyg stipriai sypsosi, bet nerodo dantu, tai kazkaip atrodo kaip vandens pilna burna turetu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 29 kovo 2013 - 23:22