Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Su Erikos pagalba 4u.gif turiu šią nuotrauką ir su polaroido rėmeliu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 14:07)
Jau tikrai patarimai labiau praverstu rolleyes.gif .
Arba reik palaukt, paziuret kaip man seksis su kitu fotiku.
Kolkas mane kokybe neramina.

BEJE, gal patartumet kur privaciai pasimokyti  4u.gif

Tave neraminanti kokybė greičiausiai buvo ir tebėra ne fotoaparato, o fotografo problema. Gali būti, kad Tau trūksta kantrybės, atkaklumo ir darbštumo. Ties šia problema gali pradėti dirbti, fotkindama, jei tai įmanoma, kasdien ir labai daug, skirtingus dalykus, sistemingai naudojant vis kitokį apšvietimą, kitose sąlygose, skirtingus objektus ir įvairiuose žanruose. Gali viešai SM temoje prašyti užduočių, manau, atsiras, kas Tau jas duos, bet be žaidimų ir negalėjimų, be atidėjimų ir šimto pasiteisinimų. Tada matysis pažanga, pati turi ją pastebėti, jei daug dirbsi. Neįvardini, bet galbūt giliai širdyje jauti, kad reikėtų suaktyvinti savo pastangas ir lavinti įgūdžius, bet pritingi, tiesa?. Nes merginos gerai pastebėjo - temoje esi senokai, daug kalbi apie tai, kaip pasieksi ir viskas bus gerai, bet progreso nėra. Vadinasi, per mažai dirbi ir bent jau kol kas maitini save tuščiu optimizmu. Gali būti (nesakau, kad yra, sakau, kad gali būti), jog neturi gabumų šiai sričiai, todėl dirbti reikėtų trigubai daugiau, negu gabiosioms, norint pasiekti tam tikrą lygį.

Privatus pasimokymas gal ir būtų naudingas, bet tai nėra panacėja. Esi probleminis žmogus bendravime, sunkiai priimi kritiką (t.y. į ją neįsiklausai), esi linkusi atsimušti argumentu, kad ateityje tai jau tikrai viskas bus gerai, just you wait, mr. Higgins, just you wait (citata iš "Pigmaliono" ekranizacijos Video apie tai) ; bent jau toks įspūdis kyla kad ir paviršutiniškai ir negiliai bendraujant internete, todėl pernelyg daug vilčių į privatų mokymąsi patariu nedėti. Geriau nukreipk visas pastangas į save, į savo lavinimąsi, technikos perpratimą, kad nenutiktų, kad ir naujasis fotikas bus blogas, šokinės fokusas ir bus kreiva šleiva.

Susiimk, po galais smile.gif Nuoširdžiai linkiu sėkmės. Galėsiu ir aš duoti kokią užduotį kartais, jei norėsi. O jei nenorėsi, nu tai tada tiesiog sėkmės.

gizzy, šaunus variantas smile.gif gerai padirbėjot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 kovo 2013 - 14:31
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 14:28)
Su Erikos pagalba  4u.gif  turiu šią nuotrauką ir su polaroido  rėmeliu  ax.gif

LABAI FAINAS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 13:40)
Man tik idomu:
Metus turi puslapi, skelbei 4 konkursus nemokamai fotosesijai, 1-os 23 pasidalinimai, 2-os 24 pasidalinimai, 3-ios 34 pasidalinimai, 4-os 23 pasidalinimai.
Pas mane 600 pasidalinimu del nemokamos fotosesijos is pirmo karto. Kodel? Juk jusu visu akimis ten tokia baisuma unsure.gif ... Ai, tiesa, ne visu akimis, reiktu suskaiciuot ant pirstu tas kelias "protingasias" smile.gif .
Idomu kiek as turesiu LIKE per metus su dar kokiais 3 nemokamais konkursais. Tu ju turi 320 atrodo per kazkur metus.
O kiek imi uz fotosesija, vestuves? Smalsu, gi nerasysiu is kokio emeilo apsimetusi, kad kainu pasiklaust biggrin.gif .
Ai, miesta pridek, bent jau man labai nepatinka kai nera miesto  4u.gif

Negi "laikuose" ir pasidalinimuose esmė?
Merginos skiria laiko atsakinėdamos, kritikuodamos norėdamos Tau gero. Priimk tai, paklausyk ir padėkok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 29 kovo 2013 - 15:20
gizzy, tikrai geras sprendimas 4u.gif
Atsakyti
Gizzy nuostabi foto
Atsakyti
gizzy - labai gražu!
Atsakyti
beje, aš tik šiandien išsiunčiau savo mainų nuotrauką, tai gal gavėja nesupyks, rytoj, matyt, negaus, bet gal po švenčių iš karto smile.gif
Atsakyti
as padarysiu ir issiusiu po svenciu irgi jau, is anksto labai atsiprasau gavejos, ligos pakiso koja doh.gif sedziu visa apsiburbuliavus, saltis purto, greiciau namo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 29 kovo 2013 - 15:22
nagi smagu buvo paskaitinėti aršią diskusiją biggrin.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms smile.gif

As dar irgi neissiunciau mainu foto blush2.gif Bet kiek pamenu buvo sneketa, kad iki atvelykio issiust, tai dar kaip ir turim laiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kadangi nuklydus buvau į kitą temą pradedančioms, bet nelabai ten aktyvumo sulaukiau, nusprendžiau prisijungti į šią temą prie Jūsų šaunaus būrio ir mokytis kartu, žinoma jei priimsite ax.gif veidrodinį fotoaparatą turiu jau senokai (du metai su viršum), bet tobulėti tikrai yra kur... Buvau kuriam laikui užmiršus fotografiją, bet vėl aplinkybės sudėlioja taip, kad imti fotoaparatą į rankas ir širdžiai miela ir norisi įamžinti brangiausio turto gražiausius gyvenimo etapus kaip įmanoma geriau smile.gif
Tikiuosi iš Jūsų aštrios kritikos, patarimų į ką atkreipti dėmesį ir šaunaus bendravimo.
Tiesa, buvau kažkada gal prieš porą metų čia apsilankius, ir ND dariau, kažkur kompe buvau išsisaugojus, bet nežinau ar verta kelti senus darbus, gal geriau naujus padaryti g.gif
Atsakyti