Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 15:00)
tiesiog kam dėti bloga darba, nuo pat pradžių rodyk kas tau pačiai atrodo liuks, nes paksui bus tiesiog ignoras, nes atsibos rašyt tą patį o ir atrodys kad nekreipi dėmesio į pastabas mirksiukas.gif

nesuprantu to rankinio kada gerai jis cia kada blogai doh.gif man tai balta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 21, 15:29)
nesuprantu to rankinio kada gerai jis cia kada blogai  doh.gif man tai balta  biggrin.gif  blush2.gif

gal minitorius blogai spalvas rodo g.gif , nes man net netikrinus akivaizdžiai matosi kad blogai, bet patrikrinau ir ps smile.gif
Atsakyti
Miraval, natūralų apšvietimą užskaitau
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 15:36)
gal minitorius blogai spalvas rodo g.gif , nes man net netikrinus akivaizdžiai matosi kad blogai, bet patrikrinau ir ps smile.gif

doh.gif tada jau neismanau kaip kitaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 21, 15:40)
doh.gif tada jau neismanau kaip kitaip  verysad.gif

jei nepasitiki manim gali laukti kitų nuomonės
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 21, 16:36)

Matai, kokia aš bjauri wink.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 16:44)

Pavyzdžiui Yvetės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 15:44)

nu kur gi cia nepasitikesi biggrin.gif as tada nesuprantu kaip tai padaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 21, 15:36)

4u.gif AČIŪ!

nors šiaip dabar fotkinu vis tik (bandau dėl savęs), nu bet...
turbūt didžiausia bėda tame, kad kambarys melsvais tapetais... jau ir taip apsibarikadavau baltom lentynom nuo sienų ir nuo lango (nes tada labai degina blizgų daiktą) beje ir žaliuziu negaliu kambary užtraukt, nes jos mėlynos doh.gif , ir paklodes baltas užsitempiau... nu bet... arba jau ryškiai mėlynuoja, arba tada jau geltonuoja, o jei jau daugiau didinu ekspoziciją, tada jau dega... doh.gif
Va koks blogis gyvent nuomojamam butuke, kur negali nieko keist smile.gif

R.i.R. - oi ne, tikrai ne bjauri 4u.gif ir aš tikrai labai bandau išgaut tą baltą spalvą, būtent tos blizgios taurės su pienu, ir dar melsvam kambary doh.gif
aš tikrai be problemų einu ir perdarau, bet kažkaip jau pati matau, kad geresnio varianto nelabai išeina...Na, nebent patarimo paklausius, padariau geresnius variantus su fokusu į taurės viršų - tada visas dėmesys taurei ir jame esančiam pienui 4u.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit,o čia normalios nuotraukos? Akis skauda į jas žiūrėti ...
http://blog.amyatlas...sert-feature-2/
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 21, 16:55)

Na negi dabar dėl ND pertapetuotum kambarį 4u.gif turi išmokti susitvarkyti su WB, nes juk ne kartą jame fotografuosi. Aš pasirinkčiau ne blizgų baltą daiktą (fonas ne būtinai turi būti baltas, taisyklės to nenurodo mirksiukas.gif ), nusistatai WB į baltą lapą toje vietoje, kur nori fotografuoti ir pirmyn.

Sbo, kiekvienam pagal skonį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 kovo 2013 - 16:17
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 21, 15:47)
nu kur gi cia nepasitikesi  biggrin.gif as tada nesuprantu kaip tai padaryt  verysad.gif

idedu kaip pvz kas butu balta, galėtu būt šviesiau bet tada išdega šviesesnė pusė
user posted image
o tavo va čia
user posted image

Miraval custom tai ir yra kad tu fotoaparataui sakai va šitas daiktas yra baltas, ir jis turi viska perskaičiuoti taip kad supratu ir parodytau tau balta

sbo gal labai užšviesintas monitorius, nors spalvos kontrastingos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 21 kovo 2013 - 16:26
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 16:16)
Na negi dabar dėl ND pertapetuotum kambarį  4u.gif turi išmokti susitvarkyti su WB, nes juk ne kartą jame fotografuosi. Aš pasirinkčiau ne blizgų baltą daiktą (fonas ne būtinai turi būti baltas, taisyklės to nenurodo  mirksiukas.gif ), nusistatai WB į baltą lapą toje vietoje, kur nori fotografuoti ir pirmyn.

ne ne, pertapetuot tikrai nepertapetuočiau - nereiktų, nes mano namuose tokiu sienų tikrai nebūtų biggrin.gif
na ir su tuo baltu lapu nusistačius aš tą WB. Ir tikiu, kad pavargus su sudėtingesniais daiktais, sudėtingesnėj aplinkoj, gal vis tik lengviau paskui susitvarkysiu su paprastesniais daiktais ir geresniam fone smile.gif
Bet AČIŪ labai už komentarus ir pagalbą!!! o vis tik laukia dar WB dirbtiniam apšvietime biggrin.gif
gal tikrai reiks bandyt ieškotis tinkamesnio fono - ne tik balto 4u.gif
o jau ir taurės tikrai nebefotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti