Endži dėkui
fainas sesytes bet man per daug akys jau blizga
Mangute
labai trūksta erdės, kad pajusta ta ju susigaludima ir artuma, meile
sbosakau taip
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 29, 12:37)
Endži dėkui
bet jos naturoj blizga labai sioj foto, akims atskirai nieko nedariau
Kaip smagu, gavau trečią taip Džiaugiuosi labai
Liko WB dirbtiniame apšvietime, ir galėsiu būti pilnavertė narė, dalyvauti visuose konkursuose
Ačiū visoms, kas padeda, mokina, gražių švenčių
Liko WB dirbtiniame apšvietime, ir galėsiu būti pilnavertė narė, dalyvauti visuose konkursuose
QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 12:42)
bet jos naturoj blizga labai sioj foto, akims atskirai nieko nedariau
o aš kaip tik svaigstu nuo tokių akių matomai nesuprantu dar nieko
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 29, 13:14)
Man tik idomu:
Metus turi puslapi, skelbei 4 konkursus nemokamai fotosesijai, 1-os 23 pasidalinimai, 2-os 24 pasidalinimai, 3-ios 34 pasidalinimai, 4-os 23 pasidalinimai.
Pas mane 600 pasidalinimu del nemokamos fotosesijos is pirmo karto. Kodel? Juk jusu visu akimis ten tokia baisuma ... Ai, tiesa, ne visu akimis, reiktu suskaiciuot ant pirstu tas kelias "protingasias" .
Idomu kiek as turesiu LIKE per metus su dar kokiais 3 nemokamais konkursais. Tu ju turi 320 atrodo per kazkur metus.
O kiek imi uz fotosesija, vestuves? Smalsu, gi nerasysiu is kokio emeilo apsimetusi, kad kainu pasiklaust .
Ai, miesta pridek, bent jau man labai nepatinka kai nera miesto
Merginos, gal jau gana čia kariauti? Kažkaip per daug puslapių apie tą patį
Sveikos ..
Pramečiau nemažai lapų, bet tema nesikeičia, tai pakomentuosiu tik tai kas paglostė labai dūšelę..
Joo, mokymasis mokymasis, pastangos, kažkada tikiuosi pati savimi džiaugsiuosi.... Reiks pasižiūrėt kadrus prieš metus darytus ir dabar, kaži kiek pasistumėjau, nes pati tai jaučiu ištikro kad pasistūmėjau, o gal tik man matosi?
PRašau kritikos duokit kasnors, visokią priimu ir labai džiaugsiuosi..
O tavo auto, na tikrai tu juos sugebi, vos pamačius, atrodo pati eisiu ir darysiu darysiu, bet kad šleiva kreiva aš, nesigauna man.. Ooo, dar vienas tikslas išmokt auto daryt ir dar susidraugaut su šviesa, ot kiek mokytis man ir mokytis, o kur dar kompozicija..
Dėl komentarų ir * , tai visad pagalvoju, kokia šaunuolė, kaip pakomentuoji nepamiršti ir gaišti savo laiką..
Alabama , man irgi labai patiko..
endži , nuostabios dvi sesytės..
Gal galėtu kas netingi primint dabar vykstančius žaidimukus, tiek neskaičiau tai praleidau .. noriu pradėt dalyvaut kiek sugebėsiu.
Pramečiau nemažai lapų, bet tema nesikeičia, tai pakomentuosiu tik tai kas paglostė labai dūšelę..
QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 02:06)
labai geras tikslas. as, tiesa, niekada nebuvau megeja kapryt foto (neturiu to matymo, man sudetinga zodziu). tad jau metus, kitus visdar mokausi ikomponuoti viska taip, kad su croppinimu netureciau reikalu. 95% mano foto nekarpytos. toks tikslas lavina aki, saunuole.
aciu mergaites uz komentarus mano auto. as irgi stengiuos visada pakomentuot, patart, pakritikuot ar kokia zvaigzhde uzdet, flickr.
aciu mergaites uz komentarus mano auto. as irgi stengiuos visada pakomentuot, patart, pakritikuot ar kokia zvaigzhde uzdet, flickr.
Joo, mokymasis mokymasis, pastangos, kažkada tikiuosi pati savimi džiaugsiuosi.... Reiks pasižiūrėt kadrus prieš metus darytus ir dabar, kaži kiek pasistumėjau, nes pati tai jaučiu ištikro kad pasistūmėjau, o gal tik man matosi?
PRašau kritikos duokit kasnors, visokią priimu ir labai džiaugsiuosi..
O tavo auto, na tikrai tu juos sugebi, vos pamačius, atrodo pati eisiu ir darysiu darysiu, bet kad šleiva kreiva aš, nesigauna man.. Ooo, dar vienas tikslas išmokt auto daryt ir dar susidraugaut su šviesa, ot kiek mokytis man ir mokytis, o kur dar kompozicija..
Dėl komentarų ir * , tai visad pagalvoju, kokia šaunuolė, kaip pakomentuoji nepamiršti ir gaišti savo laiką..
Alabama , man irgi labai patiko..
endži , nuostabios dvi sesytės..
Gal galėtu kas netingi primint dabar vykstančius žaidimukus, tiek neskaičiau tai praleidau .. noriu pradėt dalyvaut kiek sugebėsiu.
Aš irgi būsiu prie tų, kurios sako, nu palikt jūs tą RytinęKavą10 ramybėje, lai daro ką nori. Kad čia paburbėsit geriau nebus. Arba jei norit, tai tiesiai patarimus dalinkit, bent nauda bus, kad pakeltų ji savo kartelę fotografijoje ir pradėtų geriau daryti. O dbr veltui aušinat burnas.
QUOTE(kristalines @ 2013 03 29, 15:01)
Arba jei norit, tai tiesiai patarimus dalinkit, bent nauda bus, kad pakeltų ji savo kartelę fotografijoje ir pradėtų geriau daryti. O dbr veltui aušinat burnas.
Jau tikrai patarimai labiau praverstu .
Arba reik palaukt, paziuret kaip man seksis su kitu fotiku.
Kolkas mane kokybe neramina.
BEJE, gal patartumet kur privaciai pasimokyti
Dekui visoms merginoms pastebejusioms mano nuotrauka Labai smagu, kad daugumai patiko
kokie pavyzdziai
Nebuvau macius daugumos siu tavo foto. Labai labai patiko mergaite "kvadrato mokymasis"
QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 04:04)
foto idedu senas, cia tokia pradzios pradzia, kai pradejau labai dometis ir supratau, kas yra diafragma, bei islaikymas.
kokie pavyzdziai
Nebuvau macius daugumos siu tavo foto. Labai labai patiko mergaite "kvadrato mokymasis"
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 14:17)
Dekui visoms merginoms pastebejusioms mano nuotrauka Labai smagu, kad daugumai patiko
ir man patiko
QUOTE(Alabama @ 2013 03 29, 10:58)
geruliai kokie
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 12:40)
mačiau facebooke vakar info. Tuoj nuorodų paieškosiu. ten ne step by step, bet gan paprasta atrodo.
čia
Buvo ten su medžiaga ir su šilkiniais kaklaraiščiais
čia
Buvo ten su medžiaga ir su šilkiniais kaklaraiščiais
Vakar ir as maciau geru ideju yra
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 29, 13:14)
Patinka papaudziau
QUOTE(sbo @ 2013 03 29, 13:42)
Kaip smagu, gavau trečią taip Džiaugiuosi labai
Sekmes [pabaigti nd
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 15:17)
kokie pavyzdziai
kokie pavyzdziai
man foto ir labai