Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Endži dėkui
fainas sesytes bet man per daug akys jau blizga smile.gif

Mangute
labai trūksta erdės, kad pajusta ta ju susigaludima ir artuma, meile

sbosakau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 29, 12:37)
Endži dėkui
fainas sesytes bet man per daug akys jau blizga smile.gif

bet jos naturoj blizga labai sioj foto, akims atskirai nieko nedariau unsure.gif
Atsakyti
Kaip smagu, gavau trečią taip rolleyes.gif Džiaugiuosi labai smile.gif
Liko WB dirbtiniame apšvietime, ir galėsiu būti pilnavertė narė, dalyvauti visuose konkursuose 4u.gif

Ačiū visoms, kas padeda, mokina, gražių švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 12:42)
bet jos naturoj blizga labai sioj foto, akims atskirai nieko nedariau unsure.gif

o aš kaip tik svaigstu nuo tokių akių smile.gif matomai nesuprantu dar nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 29, 13:14)

Man tik idomu:
Metus turi puslapi, skelbei 4 konkursus nemokamai fotosesijai, 1-os 23 pasidalinimai, 2-os 24 pasidalinimai, 3-ios 34 pasidalinimai, 4-os 23 pasidalinimai.
Pas mane 600 pasidalinimu del nemokamos fotosesijos is pirmo karto. Kodel? Juk jusu visu akimis ten tokia baisuma unsure.gif ... Ai, tiesa, ne visu akimis, reiktu suskaiciuot ant pirstu tas kelias "protingasias" smile.gif .
Idomu kiek as turesiu LIKE per metus su dar kokiais 3 nemokamais konkursais. Tu ju turi 320 atrodo per kazkur metus.
O kiek imi uz fotosesija, vestuves? Smalsu, gi nerasysiu is kokio emeilo apsimetusi, kad kainu pasiklaust biggrin.gif .
Ai, miesta pridek, bent jau man labai nepatinka kai nera miesto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 29 kovo 2013 - 13:41
Merginos, gal jau gana čia kariauti? Kažkaip per daug puslapių apie tą patį
Atsakyti
Sveikos .. mirksiukas.gif

Pramečiau nemažai lapų, bet tema nesikeičia, tai pakomentuosiu tik tai kas paglostė labai dūšelę.. ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 02:06)
labai geras tikslas. as, tiesa, niekada nebuvau megeja kapryt foto (neturiu to matymo, man sudetinga zodziu). tad jau metus, kitus visdar mokausi ikomponuoti viska taip, kad su croppinimu netureciau reikalu. 95% mano foto nekarpytos. toks tikslas lavina aki, saunuole.

aciu mergaites uz komentarus mano auto. as irgi stengiuos visada pakomentuot, patart, pakritikuot ar kokia zvaigzhde uzdet, flickr.  4u.gif

Joo, mokymasis mokymasis, pastangos, kažkada tikiuosi pati savimi džiaugsiuosi.... Reiks pasižiūrėt kadrus prieš metus darytus ir dabar, kaži kiek pasistumėjau, nes pati tai jaučiu ištikro kad pasistūmėjau, o gal tik man matosi?
PRašau kritikos duokit kasnors, visokią priimu ir labai džiaugsiuosi.. blush2.gif

O tavo auto, na tikrai tu juos sugebi, vos pamačius, atrodo pati eisiu ir darysiu darysiu, bet kad šleiva kreiva aš, nesigauna man.. doh.gif Ooo, dar vienas tikslas išmokt auto daryt ir dar susidraugaut su šviesa, ot kiek mokytis man ir mokytis, o kur dar kompozicija.. biggrin.gif

Dėl komentarų ir * , tai visad pagalvoju, kokia šaunuolė, kaip pakomentuoji nepamiršti ir gaišti savo laiką.. thumbup.gif

Alabama , man irgi labai patiko.. thumbup.gif

endži , nuostabios dvi sesytės.. smile.gif

Gal galėtu kas netingi primint dabar vykstančius žaidimukus, tiek neskaičiau tai praleidau .. doh.gif noriu pradėt dalyvaut kiek sugebėsiu. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi būsiu prie tų, kurios sako, nu palikt jūs tą RytinęKavą10 ramybėje, lai daro ką nori. Kad čia paburbėsit geriau nebus. Arba jei norit, tai tiesiai patarimus dalinkit, bent nauda bus, kad pakeltų ji savo kartelę fotografijoje ir pradėtų geriau daryti. O dbr veltui aušinat burnas.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 03 29, 15:01)
Arba jei norit, tai tiesiai patarimus dalinkit, bent nauda bus, kad pakeltų ji savo kartelę fotografijoje ir pradėtų geriau daryti. O dbr veltui aušinat burnas.

Jau tikrai patarimai labiau praverstu rolleyes.gif .
Arba reik palaukt, paziuret kaip man seksis su kitu fotiku.
Kolkas mane kokybe neramina.

BEJE, gal patartumet kur privaciai pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
Dekui visoms merginoms pastebejusioms mano nuotrauka 4u.gif Labai smagu, kad daugumai patiko smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 04:04)
foto idedu senas, cia tokia pradzios pradzia, kai pradejau labai dometis ir supratau, kas yra diafragma, bei islaikymas.

kokie pavyzdziai thumbup.gif
Nebuvau macius daugumos siu tavo foto. Labai labai patiko mergaite "kvadrato mokymasis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 14:17)
Dekui visoms merginoms pastebejusioms mano nuotrauka  4u.gif Labai smagu, kad daugumai patiko  smile.gif

ir man patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 29, 10:58)

geruliai kokie thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 12:40)
mačiau facebooke vakar info. Tuoj nuorodų paieškosiu. ten ne step by step, bet gan paprasta atrodo.

čia

Buvo ten su medžiaga ir su šilkiniais kaklaraiščiais

Vakar ir as maciau geru ideju yra smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 03 29, 13:14)

Patinka papaudziau blush2.gif

QUOTE(sbo @ 2013 03 29, 13:42)
Kaip smagu, gavau trečią taip  rolleyes.gif  Džiaugiuosi labai smile.gif
Liko WB dirbtiniame apšvietime, ir galėsiu būti pilnavertė narė, dalyvauti visuose konkursuose  4u.gif

Ačiū visoms, kas padeda, mokina, gražių švenčių  4u.gif

Sekmes [pabaigti nd 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 15:17)
Dekui visoms merginoms pastebejusioms mano nuotrauka  4u.gif Labai smagu, kad daugumai patiko  smile.gif
kokie pavyzdziai  thumbup.gif
Nebuvau macius daugumos siu tavo foto. Labai labai patiko mergaite "kvadrato mokymasis" smile.gif

man foto ir labai 4u.gif
Atsakyti