Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 12:36)
tai reikejo rasyt 400 lt ko cia smulkintis lotuliukas.gif  cool.gif reiskia as save nuvertinu nes nedrisciau dar prie savo rasyt foto kad verte 250 lt biggrin.gif

Ateis diena kai ir parasysiu smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 12:36)
klausykit, panele, moterie ar mergaite, nežinau kiek tau metų.
O avataro foto tavo daryta? tokia faina

Apie 30 tarkim biggrin.gif
Ne mano daryta, todel ir grazi. Buvau su mazaja fotosesijoj, kur fotografe labai gyresi isleidusi technikai 20 tukstanciu (kazkaip istrigo).
(bet taip ojojoi, ne nuo technikos foto priklauso, jau girdejau)
Uzteks apie mane, teskit tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 09:43)
Uzteks apie mane, teskit tema  biggrin.gif

sakei jau gavai nauja fotika labai noreciau pamatyt nauja foto su nauju fotiku
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 12:43)

Ne mano daryta, todel ir grazi.

na aš ne dėl to klausiau. Tiesiog man labai švelnus fainas avataras. Labai patinka balta spalva namuose. Daug baltos.
Atsakyti
merginos, raminkitės, blin.

palikit Jūs tą RK ramybėje. kaip nori, taip lai daro. kiekvienas eina savo keliu. vienos siurbia viską, ką gali, iš aplinkos, kitos nesiurbia, eina savo klaidų ir jų taisymo keliais. ilgiau, lėčiau, ne ten nugrybauja. bet savo. n kartų kalbėta apie tai, kam kartotis, ir dar per pilnatį smile.gif

ir ypač nereikia skambių epitetų, nes kai pačios ką nors kur kas švelnesnio išgirstat, tai mirštat. gražu doh.gif

mano asmenine nuomone, RK anksti fotkinti už pinigus. bet daugeliui yra, buvo ir bus anksti fotkinti už pinigus, bet fotkino, fotkina ir fotkins. savo nuomonę galima išsakyti ir normalesniu tonu, be akivaizdžios paniekos. arba nebesakyti, jei matot, kad negirdi, nenori girdėti, nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 29, 12:45)
sakei jau gavai nauja fotika labai noreciau pamatyt nauja foto su nauju fotiku

Kazkada butinai parodysiu.
Idomu man jusu visu nuomones isgirsti. Gerai kad mane jos bent jau nenudusina lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 29, 12:48)

mano asmenine nuomone, RK anksti fotkinti už pinigus. bet daugeliui yra, buvo ir bus anksti fotkinti už pinigus

vat čia sutinku. Daug kam šioje temoje anksti fotkinti už pinigus, turėti facebook savo psl..... O turi, fotkina...

Tuoj eisiu ir aš savo psl. kurti, nes liksiu visur paskutinė biggrin.gif Reik bent Sayonarą pralenkti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 12:48)
na aš ne dėl to klausiau. Tiesiog man labai švelnus fainas avataras. Labai patinka balta spalva namuose. Daug baltos.

Ji buvo kazkokia fotostudija namie pasidariusi su paklodem ar kuom, fotkino su blykstem. Foto buvo spalvota, padariau J/B.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 11:52)
vat čia sutinku. Daug kam šioje temoje anksti fotkinti už pinigus, turėti facebook savo psl..... O turi, fotkina...
Tuoj eisiu ir aš savo psl. kurti, nes liksiu visur paskutinė  biggrin.gif  Reik bent Sayonarą pralenkti.

pffff, mane tai drąsiai praneši. aš beviltiška, komercijai netinkama, brokas smile.gif
Atsakyti
Butent, Yvette, daug kas turi puslapius, bet nieks nedristu rodytis cia (gal viena kita).
Atsakyti
Mergytes, laukiu dar atsakymu del savo 5ND WB naturaliame apsvietime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 12:55)
Butent, Yvette, daug kas turi puslapius, bet nieks nedristu rodytis cia (gal viena kita).

nu prasom mano fb
Atsakyti
Sveikos,

Magie, net nepazinau taves is tu foto! Tu tikrai turi stiliu. Savita. Ir jis mane zavi. O anosios tvarkingos, grazios, bet be stiliaus.

Yvete, aciu uz nuoroda! Kaip tik siemet svajojau tokiu budu dazyti kiausinius wink.gif)
Atsakyti