Pasikartosiu dar karta, ne uz viena ideta foto FB neemiau pinigu.
Tiesiog optimistiskai tikiuosi, kad su naujuoju fotiku bent jau nebus kokybe tokia ziauri.
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 11:20)
o jūs ėjot pas ją fotkintis ir tikėjotės geresnių foto, sumokėto tiek pinigų ir sh gavot?
nes antraip nesuprantu kodėl turėtų jums trukdyti ta suma. Tikrai ne mūsų reikalas svetimus pinigus skaičiuoti.
nes antraip nesuprantu kodėl turėtų jums trukdyti ta suma. Tikrai ne mūsų reikalas svetimus pinigus skaičiuoti.
Na ne piniguose esme, Yvette.
Man tarsi isniekina tai, ka myliu labiausia, kuo gyvenu 24/7.Ne pinigai tai.Nemoku as net pasakyti, tiek man liudna.
O be to, ne pati Endzi atkapste, pati RK vakar ar uzvakar idejo pasigirti.Taigi niekas cia nesikapste.
AI
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 11:25)
Pasikartosiu dar karta, ne uz viena ideta foto FB neemiau pinigu.
Tiesiog optimistiskai tikiuosi, kad su naujuoju fotiku bent jau nebus kokybe tokia ziauri.
tai gerai reiskia tu ivertini savo foto tiek
ta optimizma tavo girdziu oi kiek, pirkai viena fotika,taip kalbejai, db kita, galvoji tai ka nors ispres?, galvoje reikia mastyma keist o ne technika
as nebekomentuosiu jeigu galima po tavo postais ir foto bus ramiau ir tau ir man
QUOTE(Alabama @ 2013 03 29, 12:26)
Na ne piniguose esme, Yvette.
Man tarsi isniekina tai, ka myliu labiausia, kuo gyvenu 24/7.Ne pinigai tai.Nemoku as net pasakyti, tiek man liudna
Man tarsi isniekina tai, ka myliu labiausia, kuo gyvenu 24/7.Ne pinigai tai.Nemoku as net pasakyti, tiek man liudna
perdaug asmeniškai viską imi į širdį. Žiūrėk tuos darbus kurie tau patinka ir numok į visus kitus ranka ir tiek.
Išniekinimas vistik per stiprus žodis. Rodos nežinia ką ta R.K. daro, pasaulis sugrius.
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 11:29)
perdaug asmeniškai viską imi į širdį. Žiūrėk tuos darbus kurie tau patinka ir numok į visus kitus ranka ir tiek.
Išniekinimas vistik per stiprus žodis. Rodos nežinia ką ta R.K. daro, pasaulis sugrius.
Jo, tu teisi.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 11:33)
Endzi, negi nuvertinsi dabar save ?
tai reikejo rasyt 400 lt ko cia smulkintis reiskia as save nuvertinu nes nedrisciau dar prie savo rasyt foto kad verte 250 lt
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 12:33)
Endzi, negi nuvertinsi dabar save ?
Gerai, Yvette, sakai, ko cia imti dabar i sirdi, pasaulio blogybiu nepakeis imdama viska i plaucius.
Visoms geru svenciu ir nuotrauku
ATEEE
Gerai, Yvette, sakai, ko cia imti dabar i sirdi, pasaulio blogybiu nepakeis imdama viska i plaucius.
Visoms geru svenciu ir nuotrauku
ATEEE
klausykit, panele, moterie ar mergaite, nežinau kiek tau metų.
O avataro foto tavo daryta? tokia faina
QUOTE(Alabama @ 2013 03 29, 09:26)
zinok alabama tave suprantu 1000000k gal as nenormali kazkokia nu man sirdi skauda (tikrai ne del pinigu) del to kad zmogus sako esu fotografas nu jopapa koks tu fotografas tai yra zodzio paniekinimas esmes nesupratimas cia yra ta teorija kai nusipirkau fotkia uz en tks ir jau esu fotografas gi toki fotika turiu
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 12:20)
o jūs ėjot pas ją fotkintis ir tikėjotės geresnių foto, sumokėto tiek pinigų ir sh gavot?
its not about the money ;/ labiausiai liudna matyti toki poziuri. ir kita vertus - vat is tokius ir atsiranda komercijoje baisumu.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 12:25)
jetau. nu kaip zirniais i siena.
sakyk, nu koki jau pries tai nekokybishka fotika turejai? reiketu ateiciai merginas ispeti, kad gryba pjauna. as visai rimtai. tu dar turi fotika? tu vilniete?
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 09:10)
Manau jei nori kiek prasijudinti, tai savaitgaliniai žaidimai, jei juos kas nors toliau organizuos, tau tiktų.
man ziauriai savaitgaliniai netinka laiko atzvilgiu. stengiausi bent keliuose sudalyvaut, bet savaitgaliais as kaip tik uzsiemus ir viska kruopsciai suplanavus. mokytojos norejosi, kad ne tik, kad pasijudinti, man idomu objektyvi nuomone, man idomu klaidos, patarimai ir uzduotys. kad ir kazkokia taisykliu skaitymo medziaga (as tikrai ne tiek daug ir skaiciau apie taisykles..), ar kompozicijos mokymasis su fot. pavyzdziais. cia "grynas pinigas", nes savu keliu ir eisiu, manau sudetinga butu kazkam jau mane stipiriai itakoti tad Say
ne i tema. drauge patare dazyti kiausinius aniliniais dazais (kazkaip dar su medziagom). niekada to nesu darius, neisivaizduoju kaip ir t.t. (as ne itin draugauju su virtuviniais reikalais). SM info step by step nera, nete irgi. padekit plz...
QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 12:38)
ne i tema. drauge patare dazyti kiausinius aniliniais dazais (kazkaip dar su medziagom). niekada to nesu darius, neisivaizduoju kaip ir t.t. (as ne itin draugauju su virtuviniais reikalais). SM info step by step nera, nete irgi. padekit plz...
mačiau facebooke vakar info. Tuoj nuorodų paieškosiu. ten ne step by step, bet gan paprasta atrodo.
čia
Buvo ten su medžiaga ir su šilkiniais kaklaraiščiais
QUOTE(Maggie @ 2013 03 29, 11:38)
i
sakyk, nu koki jau pries tai nekokybishka fotika turejai? reiketu ateiciai merginas ispeti, kad gryba pjauna. as visai rimtai. tu dar turi fotika? tu vilniete?
jei manes nepaveda atmintis tai buvo canon 600 d kaip mano