Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas

Jausmai. Gal tai meilė?..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 29, 00:18)
Liudna foto smile.gif Atrodo, kad vazele griuna g.gif
Vietomis yra isdegimai, bet siaip balta g.gif uzskaitysiu 4u.gif

Ačiū smile.gif
Laukiu kitų merginų atsakymų dėl mano 5ND WB natūralioje šviesoje.

QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 29, 01:42)
Tai čia ne zoominime esmė, paprasčiausiai nefokusuoja tada, kai esi fiziškai per arti objekto  4u.gif Dar nuo objektyvo, aišku, priklauso tas atstumas, bet jei esi arti ir nefokusuoja, tai reiškia, kad nieko jau nepadarysi, reikia atsitraukti toliau, ir tada jau zoominti arba nezoominti smile.gif
Papildyta:
aha, ačiū, radau  4u.gif

Supratau, dėkoju už atsakymą. Ir Suprem ačiū 4u.gif
Vadinasi, jei noriu nufotografuoti iš labai arti savo numatytą objektą, turėsiu zoomint ir negalėsiu išgauti plačiausiai atvertą diafragmą.. unsure.gif Arba fotkint su autofokusu?

Mangute, man atrodo negerai ta nukirpta alkūnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 29 kovo 2013 - 09:13
Mangute, gaila ir rankytės ir kojytės
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 09:15)
Mangute, gaila ir rankytės ir kojytės

man irgi gaila smile.gif mano modeliukai nekantrūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 29 kovo 2013 - 09:21
sbo - aš užskaitau 4u.gif ax.gif

Endži - kokios sesutės nuostabios!

Mangute - man irgi kojyčių ir rankyčių norisi, bet šiaip tai tikrai - gal tai meilė smile.gif gražu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 29 kovo 2013 - 09:30
Labas,

Esu žalia žalia naujokė fotografijoje. Noriu prisijungti prie jūsų, bet žiūriu, taip griežtai Rytinę Kavą čia kapojat, kad baugu unsure.gif

Atsakyti
Endži, labai miela emocija sesių, tik man apdirbimas nepatinka. Akys užaštrintos, užblizgintos. Tiesa, dar nepatina apranga ir galvos papuošalas mažosios - kompozicija tokia tarsi proginė, šventinė, o aplinka kasdieniška. Abi nuogos arba su vienodais baltais nepuošniais rūbeliais atrodytų labia puošniai ir subtiliai. Pagaudyk jas kitaip aprengtas. Ai, objektyvumo dėlei prisipažinsiu, kad tas galvos reikalas gal man asmeniškai nepatinka, niekada nesupratau, kodėl mergytės tais daiktais puošia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 29, 10:23)
sbo - aš užskaitau 4u.gif  ax.gif

Endži - kokios sesutės nuostabios!

Mangute - man irgi kojyčių ir rankyčių norisi, bet šiaip tai tikrai - gal tai meilė smile.gif gražu!

Ačiū smile.gif
Turiu du Taip, laukiu dar verdiktų ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 29, 10:33)
Endži, labai miela emocija sesių, tik man apdirbimas nepatinka. Akys užaštrintos, užblizgintos. Tiesa, dar nepatina apranga ir galvos papuošalas mažosios - kompozicija tokia tarsi proginė, šventinė, o aplinka kasdieniška. Abi nuogos arba su vienodais baltais nepuošniais rūbeliais atrodytų labia puošniai ir subtiliai. Pagaudyk jas kitaip aprengtas. Ai, objektyvumo dėlei prisipažinsiu, kad tas galvos reikalas gal man asmeniškai nepatinka, niekada nesupratau, kodėl mergytės tais daiktais puošia smile.gif

Hm, o man atvirkščiai taip patinka visi tie kaspinėliai, gėlytės, tokios mažos lėlytės tos mergytes biggrin.gif O surimavau kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2013 03 29, 09:32)
Labas,

Esu žalia žalia naujokė fotografijoje. Noriu prisijungti prie jūsų, bet žiūriu, taip griežtai Rytinę Kavą čia kapojat, kad baugu unsure.gif

aha, būsi bloga, susižinosim adresą ir atvažiuosim palesti kepenų biggrin.gif mes, maitvanagiai, mėgstame šviežias kepenis smile.gif

sveika atvykus. laukiam namų darbų ir linkim įkvėpimo ir fantazijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 08:00)
o tam psl reikia prisiregistruot, kad matyt? nes man irgi išmetė daug video, bet to, kur reik, nerandu

Kad as nesiregistravau, o man rodo viska unsure.gif
QUOTE(Respect @ 2013 03 29, 09:32)
Labas,

Kapojam ja ne del to, kad nemoka, o kad ne velnio nemokedama, nejausdama, lenda i komercija ir juodina visa profesija.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 28, 12:18)
Ziurinejau senas nuotraukas ir radau viena vis dar man patinkancia  ax.gif Idomi butu jusu nuomone  smile.gif Laukiu kritikos  ax.gif

Man patinka. Norėjau rašyti, gal geriau horizontali žiūrėtųsi, bet kai pamačiau horizontalią, kurią įdėjai, tai ne.

QUOTE(Mangute @ 2013 03 29, 10:00)
labas rytas
Jausmai. Gal tai meilė?..

Gal gražiau būtų, jeigu būtų aplink vaikus daugiau erdvės? Aš ne tik dėl nukirstų galūnių. Tiesiog dabar jie tokie susprausti tam kadre atrodo...
Atsakyti
Nuotraukos, autoportretai:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 29 kovo 2013 - 09:59