labas rytas
Jausmai. Gal tai meilė?..
QUOTE(ich @ 2013 03 29, 00:18)
Liudna foto Atrodo, kad vazele griuna
Vietomis yra isdegimai, bet siaip balta uzskaitysiu
Vietomis yra isdegimai, bet siaip balta uzskaitysiu
Ačiū
Laukiu kitų merginų atsakymų dėl mano 5ND WB natūralioje šviesoje.
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 29, 01:42)
Tai čia ne zoominime esmė, paprasčiausiai nefokusuoja tada, kai esi fiziškai per arti objekto Dar nuo objektyvo, aišku, priklauso tas atstumas, bet jei esi arti ir nefokusuoja, tai reiškia, kad nieko jau nepadarysi, reikia atsitraukti toliau, ir tada jau zoominti arba nezoominti
Papildyta:
aha, ačiū, radau
Papildyta:
aha, ačiū, radau
Supratau, dėkoju už atsakymą. Ir Suprem ačiū
Vadinasi, jei noriu nufotografuoti iš labai arti savo numatytą objektą, turėsiu zoomint ir negalėsiu išgauti plačiausiai atvertą diafragmą.. Arba fotkint su autofokusu?
Mangute, man atrodo negerai ta nukirpta alkūnė
Mangute, gaila ir rankytės ir kojytės
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 09:15)
Mangute, gaila ir rankytės ir kojytės
man irgi gaila mano modeliukai nekantrūs
sbo - aš užskaitau
Endži - kokios sesutės nuostabios!
Mangute - man irgi kojyčių ir rankyčių norisi, bet šiaip tai tikrai - gal tai meilė gražu!
Mangute - man irgi kojyčių ir rankyčių norisi, bet šiaip tai tikrai - gal tai meilė gražu!
Endži, labai miela emocija sesių, tik man apdirbimas nepatinka. Akys užaštrintos, užblizgintos. Tiesa, dar nepatina apranga ir galvos papuošalas mažosios - kompozicija tokia tarsi proginė, šventinė, o aplinka kasdieniška. Abi nuogos arba su vienodais baltais nepuošniais rūbeliais atrodytų labia puošniai ir subtiliai. Pagaudyk jas kitaip aprengtas. Ai, objektyvumo dėlei prisipažinsiu, kad tas galvos reikalas gal man asmeniškai nepatinka, niekada nesupratau, kodėl mergytės tais daiktais puošia
QUOTE(Miraval @ 2013 03 29, 10:23)
sbo - aš užskaitau
Ačiū
Turiu du Taip, laukiu dar verdiktų
QUOTE(sayonara @ 2013 03 29, 10:33)
Endži, labai miela emocija sesių, tik man apdirbimas nepatinka. Akys užaštrintos, užblizgintos. Tiesa, dar nepatina apranga ir galvos papuošalas mažosios - kompozicija tokia tarsi proginė, šventinė, o aplinka kasdieniška. Abi nuogos arba su vienodais baltais nepuošniais rūbeliais atrodytų labia puošniai ir subtiliai. Pagaudyk jas kitaip aprengtas. Ai, objektyvumo dėlei prisipažinsiu, kad tas galvos reikalas gal man asmeniškai nepatinka, niekada nesupratau, kodėl mergytės tais daiktais puošia
Hm, o man atvirkščiai taip patinka visi tie kaspinėliai, gėlytės, tokios mažos lėlytės tos mergytes O surimavau kaip
QUOTE(Respect @ 2013 03 29, 09:32)
Labas,
Esu žalia žalia naujokė fotografijoje. Noriu prisijungti prie jūsų, bet žiūriu, taip griežtai Rytinę Kavą čia kapojat, kad baugu
Esu žalia žalia naujokė fotografijoje. Noriu prisijungti prie jūsų, bet žiūriu, taip griežtai Rytinę Kavą čia kapojat, kad baugu
aha, būsi bloga, susižinosim adresą ir atvažiuosim palesti kepenų mes, maitvanagiai, mėgstame šviežias kepenis
sveika atvykus. laukiam namų darbų ir linkim įkvėpimo ir fantazijos
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 08:00)
o tam psl reikia prisiregistruot, kad matyt? nes man irgi išmetė daug video, bet to, kur reik, nerandu
Kad as nesiregistravau, o man rodo viska
QUOTE(Respect @ 2013 03 29, 09:32)
Labas,
Kapojam ja ne del to, kad nemoka, o kad ne velnio nemokedama, nejausdama, lenda i komercija ir juodina visa profesija.
QUOTE(gizzy @ 2013 03 28, 12:18)
Ziurinejau senas nuotraukas ir radau viena vis dar man patinkancia Idomi butu jusu nuomone Laukiu kritikos
Man patinka. Norėjau rašyti, gal geriau horizontali žiūrėtųsi, bet kai pamačiau horizontalią, kurią įdėjai, tai ne.
QUOTE(Mangute @ 2013 03 29, 10:00)
Gal gražiau būtų, jeigu būtų aplink vaikus daugiau erdvės? Aš ne tik dėl nukirstų galūnių. Tiesiog dabar jie tokie susprausti tam kadre atrodo...