Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 03 28, 21:07)
Keista, man konkretu video atidaro

ieskok What Remains: The Life and Work of Sally Mann

o tam psl reikia prisiregistruot, kad matyt? nes man irgi išmetė daug video, bet to, kur reik, nerandu
Atsakyti
Maggie, šįkart nesiūlau kirpti link kvadrato, bet daugiau erdvės kairėje priklijuoti, tave paliekant taip, kaip esi.

Apie mokines. Kai pirmąkart šūktelėjai, kad norėtum, pagalvoju, bet nepasiūliau. Dėl tos pat priežasties, eini savu keliu, nuo pat pradžių. Nesinorėjo tavęs įtakoti. Vat. Manau jei nori kiek prasijudinti, tai savaitgaliniai žaidimai, jei juos kas nors toliau organizuos, tau tiktų.

Pas mus per naktį prisigo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 kovo 2013 - 08:12
QUOTE(Yvette @ 2013 03 29, 08:10)
Pas mus per naktį prisigo  blink.gif

jo, šiemet pavasaris sudurniavo kaip reikalas
Atsakyti
labas rytas merginos, sorry kad prapuoliau, ligos uzpuole vaika ir galiausiai mane doh.gif aciu labai kas netingi ir komentuoja mano idetus darbus i flickr 4u.gif
Labai prabegom pasiziurejau ka raset blush2.gif
sveikinimai Alabamai, taip pat Vienintele ir mergina kurios buvo ryto raganavimai, ar ne Gotte? blush2.gif saunuoles merginos, labai patiko Maggie auto spalvotas variantas wub.gif
Rytine Kava, linkiu tobulet ir issiklausyti i merginu pastabas, nes net man nelabai patyrusiai kokybes truksta blush2.gif 4u.gif
ateinu su man labai mielu portretuku
Sisters
user posted image
Alabama rase, kad persviesu, bandysiu namie paziuret jei patamsint kaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 29 kovo 2013 - 08:31
QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 08:30)

Sisters

labai mielas portretukas, bet tikrai gal per šviesus ir dar man truputį keistai ta ranka apačioje atrodo, kuri apkabinus mažylę. būtų su rankove, kaip kairėj, gal kitaip atrodytų, o ši, kaip iš niekur tokia smile.gif
bet šiaip portretą ir aš tokį norėčiau išgaut, tokį ryškų, su sufokusuotom visom akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 08:37)
labai mielas portretukas, bet tikrai gal per šviesus ir dar man truputį keistai ta ranka apačioje atrodo, kuri apkabinus mažylę. būtų su rankove, kaip kairėj, gal kitaip atrodytų, o ši, kaip iš niekur tokia smile.gif
bet šiaip portretą ir aš tokį norėčiau išgaut, tokį ryškų, su sufokusuotom visom akim smile.gif

na bandysiu namie patamsint, del rankos, kirpau mamos sona, nes ji prilaike mazyle, ir man tas sonas isvis trukde doh.gif zinau kad butu be rankos 100 kart geriau, bet mergaite labai muistesi ir sese negalejo jos islaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 29, 08:39)
na bandysiu namie patamsint, del rankos, kirpau mamos sona, nes ji prilaike mazyle, ir man tas sonas isvis trukde doh.gif zinau kad butu be rankos 100 kart geriau, bet mergaite labai muistesi ir sese negalejo jos islaikyt blush2.gif

šiaip kad ir keistai ta ranka atrodo, bet galvojau, kad čia sesės ranka biggrin.gif bandžiau kirpti apačią, bet tada tas apkabinimas dingsta ir kažkaip viskas nebe taip
Atsakyti
Maggie, norint mokytis išeitų pažaboti degtukizmus, manau smile.gif Tik klausimas, ar Tu iš tokios kaip aš galėtum nors ko nors pasisemti? Nesi pradžiamokslė, žinai, ko nori ir kaip tai pasiekti. Jeigu manai, kad gali, tai kalbėkim.
Atsakyti
patamsinau siek tiek, ar geriau? g.gif user posted image
Atsakyti
nu, žinok, kai patamsinai, mano akimis per pilka pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 29, 06:08)
Maggie, aciu 4u.gif .
Nesibiesink, viskas bus gerai  smile.gif .

Deja, tau gerai nebus.Tik ne fotografijoje.Pritariu Maggie 10000000procentu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 29, 08:50)
nu, žinok, kai patamsinai, mano akimis per pilka pasidarė g.gif

tai va ir man doh.gif man kazkodel sviesesnis variantas labiau patinka blush2.gif na namie dar su ps pabandysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 03 29, 08:50)
Deja, tau gerai nebus.Tik ne fotografijoje.Pritariu Maggie 10000000procentu

pritariu ir as, gal ir nekokia is manes patareja, pati mokaus, bet nematau Rytines Kavos pasistumejimo, tobulejimo nuo atejimo cia, o ji cia jau senokai sakyciau g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 29 kovo 2013 - 08:57