Noriu paklausti, o koks skirtumas tvarkant nuotraukas su PS, fotografuotas RAW ir JPG formate? Juk tvarkyti galima ir tas, ir tas
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 13:50)
Persiprašau, neseku visų ND. Mano manymu, būtų gerai, jei perdarytum. Patarčiau fokusuoti ne į burbuliuką, nes į jį mažiausiai krypsta žvylgsnis, dėl to ir atrodo nuotrauka tokia blanki dar būtų geriau šviesiau, tada klausimų dėl WB nekiltų niekam
na ką - ir vėl ruošiam vietą...
QUOTE(sbo @ 2013 03 21, 16:01)
Noriu paklausti, o koks skirtumas tvarkant nuotraukas su PS, fotografuotas RAW ir JPG formate? Juk tvarkyti galima ir tas, ir tas
RAW vs JPG
JPG-e jau suspausta informacija, is RAW-o lengviau "istraukti" sviesias, tamsias vietas, apdorojant maziau kencia kokybe...
Auto
Lempute
Rankinis
Lempute
Rankinis
Užmirstuole o tau rankinis panašu kad baltas? jei pati matai kad yra blogai kokia prasmė dėti?
uzmirstuole ir trecioj foto kazkas netaip, nera visiskai fokuso, ir jau ziedelis kitoj pusej, nei kitose nuotraukose
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 14:35)
Užmirstuole o tau rankinis panašu kad baltas? jei pati matai kad yra blogai kokia prasmė dėti?
jauciu kad sakes man
QUOTE(krispuka @ 2013 03 21, 14:39)
uzmirstuole ir trecioj foto kazkas netaip, nera visiskai fokuso, ir jau ziedelis kitoj pusej, nei kitose nuotraukose
kad as kol susiziuriu tai mazoji mano objekta pavagia
QUOTE(krispuka @ 2013 03 21, 15:39)
Bet tai geras, kokios jus pastabios
Man biski to truksta...
QUOTE(sbo @ 2013 03 21, 14:45)
nu as ir nepastebejau
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 21, 14:44)
tiesiog kam dėti bloga darba, nuo pat pradžių rodyk kas tau pačiai atrodo liuks, nes paksui bus tiesiog ignoras, nes atsibos rašyt tą patį o ir atrodys kad nekreipi dėmesio į pastabas
Auto
Lempute
Rankinis
as kazkaip ziuriu su pipete tai man lyg balta, nebent as ziuriu kazka ne taip
Lempute
Rankinis
as kazkaip ziuriu su pipete tai man lyg balta, nebent as ziuriu kazka ne taip
Užmirstuole mėlynuoja ir per tamsu, expocija pastum i +