Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Noriu paklausti, o koks skirtumas tvarkant nuotraukas su PS, fotografuotas RAW ir JPG formate? Juk tvarkyti galima ir tas, ir tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 13:50)
Persiprašau, neseku visų ND. Mano manymu, būtų gerai, jei perdarytum. Patarčiau fokusuoti ne į burbuliuką, nes į jį mažiausiai krypsta žvylgsnis, dėl to ir atrodo nuotrauka tokia blanki  mirksiukas.gif dar būtų geriau šviesiau, tada klausimų dėl WB nekiltų niekam  smile.gif

4u.gif
na ką - ir vėl ruošiam vietą...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 21, 16:01)
Noriu paklausti, o koks skirtumas tvarkant nuotraukas su PS, fotografuotas RAW ir JPG formate? Juk tvarkyti galima ir tas, ir tas  g.gif

RAW vs JPG mirksiukas.gif
JPG-e jau suspausta informacija, is RAW-o lengviau "istraukti" sviesias, tamsias vietas, apdorojant maziau kencia kokybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 21 kovo 2013 - 14:15
Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 21 kovo 2013 - 14:34
Užmirstuole o tau rankinis panašu kad baltas? jei pati matai kad yra blogai kokia prasmė dėti?
Atsakyti
uzmirstuole ir trecioj foto kazkas netaip, nera visiskai fokuso, ir jau ziedelis kitoj pusej, nei kitose nuotraukose
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 14:35)
Užmirstuole o tau rankinis panašu kad baltas? jei pati matai kad yra blogai kokia prasmė dėti?

jauciu kad sakes man doh.gif doh.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 03 21, 14:39)
uzmirstuole  ir trecioj foto kazkas netaip, nera visiskai fokuso, ir jau ziedelis kitoj pusej, nei kitose nuotraukose

kad as kol susiziuriu tai mazoji mano objekta pavagia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 21, 15:39)
uzmirstuole  ir trecioj foto kazkas netaip, nera visiskai fokuso, ir jau ziedelis kitoj pusej, nei kitose nuotraukose

Bet tai geras, kokios jus pastabios bigsmile.gif thumbup.gif
Man biski to truksta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 21, 14:45)
Bet tai geras, kokios jus pastabios  bigsmile.gif  thumbup.gif
Man biski to truksta... blush2.gif

nu biggrin.gif as ir nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 21, 14:44)
jauciu kad sakes man  doh.gif  doh.gif

tiesiog kam dėti bloga darba, nuo pat pradžių rodyk kas tau pačiai atrodo liuks, nes paksui bus tiesiog ignoras, nes atsibos rašyt tą patį o ir atrodys kad nekreipi dėmesio į pastabas mirksiukas.gif
Atsakyti
Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image

as kazkaip ziuriu su pipete tai man lyg balta, nebent as ziuriu kazka ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 21 kovo 2013 - 15:36
Užmirstuole mėlynuoja ir per tamsu, expocija pastum i +
Atsakyti