Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(virdzzinija @ 2013 03 28, 14:47)
grazu  rolleyes.gif ,kur cia fotografavai?  bigsmile.gif

Dekui smile.gif Cia Danijoje, vis nuvaziuojam prie to svyturio, labai grazu man ten, labai dideles kopos ir tas svyturys kysantis is tu kopu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 28, 10:09)
todėl visų pirma geriau pasiekti tam tikrą lygį, kai pasimato, ar gali toliau žengti ir ar verta gerinti aparatūrą.

Va todėl ir aš neskubu pirkt naujos aparatūros, nes nesijaučiu patobulėjusi...
Atsakyti
Na bet kaip tobulėti su nekokia aparatūra jūs man pasakykit g.gif Namie tamsu, kelt iso, plaut triukšmus, gaudyt fokusą, kuris vis nušoka? Žinoma, yra vaikų, kurie sėdi ir nekruta, galima ilginti išlaikymą, galima vazonus susistatyti, galima į lauką išeiti... Bet kaip gera būtų nesukti galvos dėl tokių dalykų, o geriau žiūrėti kaip geriau, gražiau padaryti... Tiesiog pamąsčiau, kandžiotis nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 28, 13:44)
Tai ir parodziau nuotraukas puslapyje smile.gif .
Aktyviai fotkinau biggrin.gif

klausimas ar tu norėtum ten mūsų komentarus skaityti
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 28, 14:32)
Na bet kaip tobulėti su nekokia aparatūra jūs man pasakykit  g.gif Namie tamsu, kelt iso, plaut triukšmus, gaudyt fokusą, kuris vis nušoka? Žinoma, yra vaikų, kurie sėdi ir nekruta, galima ilginti išlaikymą, galima vazonus susistatyti, galima į lauką išeiti... Bet kaip gera būtų nesukti galvos dėl tokių dalykų, o geriau žiūrėti kaip geriau, gražiau padaryti... Tiesiog pamąsčiau, kandžiotis nereikia  mirksiukas.gif

Sorry, bet as pradejau su muiline.Kuo puikiausiai galima tobuleti su bet kokiu fotiku.Taip, ir man nusokdavo, judedavo, muilinosi, bet tik dar labiau stengiausi.lengviausia suversti viska technikai ir manyti, kad va nupirksiu fotika uz 10K ir kaaaaaip desiu cia visiems.Nea:)Isvis fotografuojama ne su fotiku, o su akim ir sirdim.
Atsakyti
O neatsiskaicius ND galima nuotrauka kokia parodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 28, 14:32)
Na bet kaip tobulėti su nekokia aparatūra jūs man pasakykit  g.gif Namie tamsu, kelt iso, plaut triukšmus, gaudyt fokusą, kuris vis nušoka? Žinoma, yra vaikų, kurie sėdi ir nekruta, galima ilginti išlaikymą, galima vazonus susistatyti, galima į lauką išeiti... Bet kaip gera būtų nesukti galvos dėl tokių dalykų, o geriau žiūrėti kaip geriau, gražiau padaryti... Tiesiog pamąsčiau, kandžiotis nereikia  mirksiukas.gif

Krimst, chrust, niam, triaukšt..smile.gif
Paskaičius tokią pabaigą, norisi būtent tuo užsiimti biggrin.gif

Jei rimtai, tobulėti galima su BET KOKIA aparatūra. Net su degtukų dėžute. Šimtu procentų esu tuo įsitikinusi. Pasiimtum plastmasinę smeną ir fotografuotum kuo puikiausiai, jei turi matymą ir pojūtį ir, be abejo, norą tobulėti, o ne įsigyti aparatą.

Stebėdama fotografų temas jau daugiau negu penkmetį susidariau nuomonę, kad dalis žmonių neįsisąmonina vieno dalyko: dažnas perka fotiką, nes nori fotiko, o ne fotografuoti. Ir patikėsit ar ne, bet kartais pačioje pradžioje matosi, kurie žmonės kada nors pažengs į priekį, o kurie niekada to nepadarys.

Bet taip, patogiau yra nusipirkti brangų aparatą ir išbandyti save tokia kaina. Bet greičiausiai kažkur laukia riba, kai joks aparatas nebepagelbės ir kai kurie supras, kad ne juose esmė. Tai va nuo to nusivylimo Jus gali apsaugoti neskubėjimas pirkti brangios aparatūros ir vargimas su triukšmais, mažais iso ir kt. pigesnio aparato trūkumais. Jeigu juos įveiksite, tik pagalvokite, kokios nuostabios bus foto su geresniu aparatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 28, 14:47)
Sorry, bet as pradejau su muiline.Kuo puikiausiai galima tobuleti su bet kokiu fotiku.Taip, ir man nusokdavo, judedavo, muilinosi, bet tik dar labiau stengiausi.lengviausia suversti viska technikai ir manyti, kad va nupirksiu fotika uz 10K ir kaaaaaip desiu cia visiems.Nea:)Isvis fotografuojama ne su fotiku, o su akim ir sirdim.

Kalbu ne apie dėjimą, o apie lengvesnį darbą... Kiek aš vargau su savo kitiniu tamsiu tamsiuose namuose ir nesupratau, kodėl visoms gaunasi, o pas mane vaiduokliai biggrin.gif Jei kas duotų man gerą aparatą, tai profe netapčiau, bet lengviau būtų tai tikrai. Ir jei kas gali panorėjęs nusipirkti, tai tegul, kad ir su auto fotkins, vis tiek baltai pavydžiu rolleyes.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 28, 14:51)
Krimst, chrust, niam, triaukšt..smile.gif
Paskaičius tokią pabaigą, norisi būtent tuo užsiimti biggrin.gif

Bet tikriausiai supranti, kad su degtukų dėžute tobulėsi ilgiau nei su geru aparatu? g.gif smile.gif

Aš tikrai suprantu, ką norit pasakyti, ir jūs suprantat, ką aš sakau mirksiukas.gif

Dar galvoju - ar daugiau pasieks dirbantis, bet savimi nepasitikintis, ar pritingintis, bet pasitikėjimo turintis į valias? g.gif

Per daug laiko turiu, įsiplepėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 28, 15:32)

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 28, 15:32)
klausimas ar tu norėtum ten mūsų komentarus skaityti

Man uzteko bendro apibudinimo cia, man tik to ir tereikejo tongue.gif .
Atsakyti
vakar grįždama iš darbo mačiau didelį geltoną kamuolį besiridinėjantį žeme.. Norėjau pasičiupti ir namo parsinešti. Nepavyko.
Pilnatis. bet šįkart nereali pilnatis, tokio diiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelio mėnulio seniai nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 28, 15:01)
Kalbu ne apie dėjimą, o apie lengvesnį darbą... Kiek aš vargau su savo kitiniu tamsiu tamsiuose namuose ir nesupratau, kodėl visoms gaunasi, o pas mane vaiduokliai biggrin.gif Jei kas duotų man gerą aparatą, tai profe netapčiau, bet lengviau būtų tai tikrai. Ir jei kas gali panorėjęs nusipirkti, tai tegul, kad ir su auto fotkins, vis tiek baltai pavydžiu  rolleyes.gif
Bet tikriausiai supranti, kad su degtukų dėžute tobulėsi ilgiau nei su geru aparatu?  g.gif  smile.gif

Aš tikrai suprantu, ką norit pasakyti, ir jūs suprantat, ką aš sakau  mirksiukas.gif

Dar galvoju - ar daugiau pasieks dirbantis, bet savimi nepasitikintis, ar pritingintis, bet pasitikėjimo turintis į valias?  g.gif

Per daug laiko turiu, įsiplepėjau biggrin.gif

Tamsu-statyk prie lango, juda-duok veiklos.Viskas imanoma.Fotikas ne prie ko.

Kadras, darytas su 100 metu senumo fotiku-(aaaaa, kaip myliu sia autore)

irgi 100metis fotikas, su kurio reik kantrybes dirbti ir mazas vaikas
user posted image

O ir toli nereikia eiti-speju irgi fotografuota ne su Nikon 600:D
user posted image
Atsakyti
Jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 28 kovo 2013 - 15:26