Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ale jusu pasiklausius, tos mano visos foto yra kazkokia tragedija.
Man taip nera ir tikslas tikrai nestovet vietoj smile.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi nemoku gražiai "išrašyti" savo vaizduotės, bet trumpai jei pasakyti, paskutiniu metu labai noriu nufotografuoti gražų, kokybišką, kūną kutenantį saulėlydį 4u.gif
Atsakyti
Ziurinejau senas nuotraukas ir radau viena vis dar man patinkancia ax.gif Idomi butu jusu nuomone smile.gif Laukiu kritikos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 28, 11:18)
Ziurinejau senas nuotraukas ir radau viena vis dar man patinkancia  ax.gif Idomi butu jusu nuomone  smile.gif Laukiu kritikos  ax.gif

man tai žiauriai prašoso dešinės ir daug apačios, kad daug smėlynu matytusi ir tas bokštelis taip tolėliau nusistumtu smile.gif

Aš nesivelsiu į diskusija sapie Rytine kava, tik parašysiu kad laukiu darbų ir tavo aktyvumo nuotraukose o ne pašnekiuose, jei nori tobulėt tai rodyk nuotraukas o ne puslapi savo kaišiok mirksiukas.gif
Atsakyti
Gizzy, man labai patinka, nes įsivaizduoju tokį atviruką bigsmile.gif
Gali uždėti rėmelį kaip polaroido, didesnis įspūdis bus, to užbaigtumo.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 28, 12:35)
man tai žiauriai prašoso dešinės ir daug apačios, kad daug smėlynu matytusi ir tas bokštelis taip tolėliau nusistumtu smile.gif

Dekui 4u.gif Apacios daug neturiu, bet desines dar yra. Idedu nekarpyta, gal geriau?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 28, 12:45)
Gizzy, man labai patinka, nes įsivaizduoju tokį atviruką  bigsmile.gif
Gali uždėti rėmelį kaip polaroido, didesnis įspūdis bus, to užbaigtumo.

Oi kaip malonu! smile.gif Dekui 4u.gif
Nelabai moku remeli uzdet blush2.gif Eisiu ieskoti i youtube, gal rasiu kokia pamokele smile.gif
Atsakyti
gizzy patinka man si tavo nuotrauka, nekarpyta graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 28, 11:52)
Dekui  4u.gif Apacios daug neturiu, bet desines dar yra. Idedu nekarpyta, gal geriau?

man dar dar dar norisi smėlio smile.gif na bet nėra tai nėra, jei rinktis iš dvieju tai gal pirma man labiau patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 28 kovo 2013 - 12:01
QUOTE(Veronika~ @ 2013 03 28, 12:54)
gizzy patinka man si tavo nuotrauka, nekarpyta graziau atrodo  smile.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 28, 13:01)
man dar dar dar norisi smėlio smile.gif na bet nėra tai nėra, jei rinktis iš dvieju tai gal pirma man labiau patinka

Deja, bet nera daugiau. Man paciai irgi labiau pirma patinka, ir siaip man dabar kvadratai labai patinka ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

uzsukau pasigirti ir padekoti Rittulei uz pavasariniu mainuo nuotrauka. Tiksliau net tris biggrin.gif labai aciu. Smagu kad taip anksti gavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 28, 12:35)

Aš nesivelsiu į diskusija sapie Rytine kava, tik parašysiu kad laukiu darbų ir tavo aktyvumo nuotraukose o ne pašnekiuose, jei nori tobulėt tai rodyk nuotraukas o ne puslapi savo kaišiok mirksiukas.gif

Tai ir parodziau nuotraukas puslapyje smile.gif .
Aktyviai fotkinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 28, 12:18)
Ziurinejau senas nuotraukas ir radau viena vis dar man patinkancia  ax.gif Idomi butu jusu nuomone  smile.gif Laukiu kritikos  ax.gif

grazu rolleyes.gif ,kur cia fotografavai? bigsmile.gif
Atsakyti