Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Say uzduotis apeiti namus labai idomi ir mokines tikrai saunuoles thumbup.gif Labai patiko Chiquitka atradimai smile.gif

Noreciau ir as pas ka nors i mokines ax.gif Jei pas ka atsirastu laisva vieta, butu labai smagu smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 03 27, 01:52)
Ech, zut but reikia savaitgaliniu zaidimu. hmmmmzz, gal uzsiimti ar ka  biggrin.gif

oki. pabandysiu ja pas save pc pazhet. taip man patogiau.

konkursui "Jausmai" ir projekteliui 12, taipogi jausmai.

drinks_cheers.gif uzsiimk, faina butu smile.gif

4u.gif

Spalvota labai patinka, spalvos tokios svelnios, labai grazios rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 26, 23:34)
mangute man noretusi kad kiausinis matytusi ir jis butu per viduri o sakele apatiniam trecdali, gal fokuso ryskesnio  g.gif

per vidurį? g.gif nu nežinau g.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 03 27, 00:52)
konkursui "Jausmai" ir projekteliui 12, taipogi jausmai. Ideja, spalvos, apdirbimas - kruopsciai suplanuotas ir ivykdytas. Tas mane dziugina. Tik neatsispyriau konvertuoti i jb. Kam idomu

man labai puikus portretas, o ypač spalvos wub.gif ir tu tokia trapi, pažeidžiama, atrodo lyg nuvilta.. o kokį jausmą norėjai perteikti? Ar aš gerai supratau nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 27, 08:36)
Merginos, kviečiu dienos užduočiai. Ne grynai fotografinei, o labiau vizionieriškai..smile.gif
tikiuosi, kad nepraignoruosit wink.gif

na, kad paskui mano vaizdinių nekeistų kitų merginų įsivaizdavimai ir pateikimai...

...ankstus, dar tik pradedantis švisti rytas prie jūros...jūra rami, be menkiasio virpulio, nes ir moteris, einanti jūros krantu yra visiškai rami, visiškai nuoga, visiškai pasitikinti savimi...žiūri tiesiai ir mato nuostabius vaizdus...savo augančius vaikus, savo namų šilumą, savo darbus, savo pomėgius... visa tai atsispindi brėkštančiuose saulės spinduliuose į kuriuos ši moteris ir eina...ji tokia tobula, net su netobula savo figūra... už nugaros plėvesuoja palaidi ir vėjyje besidrakantys ilgi plaukai...tai tarsi už nugaros likęs nerūpestingumas, vaikystė, jaunystė, pašėlęs ir patrakęs gyvenimas... tie du tarsi visiškai skirtingi pasauliai sujungti Jos - iš vienos pusės tos pačios, bet iš kitos pusės tokios skirtingos...iki ir po...

oi, kaip sunku rašyt...
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 03 27, 07:11)
per vidurį?  g.gif nu nežinau  g.gif

mirksiukas.gif pabandyk pazaist, pastumdyk i viena sona i kita sona mirksiukas.gif nes dabar labai nesiziuri 4u.gif
Atsakyti
Maggie aš už spalvota, joje gražiau išryškėja kaikurios linijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 03 26, 23:32)
Kažkas siūlė temą Velykos, tai mano foto 'Velykų belaukiant'. Komentarai, ačiū smile.gif

Man labai vienišas tas kiaušinis... Ir bendrai kažkaip be nuotaikos ir spalvų foto, mano manymu.

Maggie, tavo auto patinka, tik paveikslas mane nervuoja smile.gif Aš už spalvotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 03 27, 09:11)
per vidurį?  g.gif nu nežinau  g.gif

Ne per vidurį, daugiau kairės, mažiau dešinės smile.gif Man idėja patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 03 26, 23:26)
gal truputi visko per daug? man cia nei zuikio, nei to kito sausainio nereiktu, dar nuimti keleta dekoraciju ir tuomet jau gautusi atvirukas, kur butu su uzuomina i velykas, pavasari, o ne tiesiai pateikta (kiskis, marguciai ir kt.) smile.gif

Dėkui už nuomonęsmile.gif Man kažkaip taip grynai velykiškai norėjosi. Gal tas kiškis kiek didokas, dabar žiūrint... Bet man patiko ta atvirukų idėja, galvoje ima atsirasti kita vizija, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 27, 10:02)
Man labai vienišas tas kiaušinis... Ir bendrai kažkaip be nuotaikos ir spalvų foto, mano manymu.
Maggie, tavo auto patinka, tik paveikslas mane nervuoja smile.gif Aš už spalvotą 4u.gif

Tu neteisi. paveikslas ten tiesiog privalo būti, tik sutinku su Yvettes pastaba, jis galėtų būti tvarkingau lokalizuotas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 27, 00:52)

ne. tai tokia smulkmena. g.gif vat jei knygos kampas tilptu ir siaip desines butu - tada geryn.

As flikrei parasiau po tavo nuotrauka.Ten del ranku:)

O mano foto-desines man nereik, o va jei stumtelciau puodeli desiniau, jo sviesi deme atsvertu berniuko sviesia deme, butu labiau pusiausvira.Nors bendrai jo, tu teisi, jei butu desines daugiau, LANGO sviesi deme atsvertu berniuka.Gal.Nezinau.Ai, jauciu perdarysiu, nors niekam nepatiko.

As turiu dziugena efote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 27, 08:36)
Merginos, kviečiu dienos užduočiai. Ne grynai fotografinei, o labiau vizionieriškai..smile.gif
Aprašykite visos kaip įmanoma išsamiau savo ryškiausią fotografinę viziją. Kokį kadrą nešiojatės galvose ir ketinate įgyvendinti? O galbūt neketinate, tik nešiojatės inspiraciją, savotišką vaizdinę mūzą? Pasidalinkite su kolegėmis savo vizijomis, matymais, svajonėmis.

Įdomiausio per šiandieną (iki 24 val.) pateikto aprašymo autorius (arba autoriai) gaus fotografinį atviruką, o gal ir ne tik.

bet taip jau nepagailėkit žodžių kiekio, pafantazuokit garsiai, pamankštinkit vaizduotę.

tikiuosi, kad nepraignoruosit wink.gif

Portetas su pušimi. Noriu porteto su medžiu, tokio, kad net nekiltų abejonių, kad tai tiesiog portretas pasibaigus fantazijai. Esupadariusi galvoje kelis šimtus kadrų, keli buvo visai neblogi, netgi geri drįsčiau sakyt biggrin.gif Iki to tobulo trūksta visai nebedaug - būten to medžio ir sparnų, kad galėčiau įsitaisyti pačioje virutiniausioje viršūnės šakoje. Foto matau iš paukščio skrydžio, gan stambiu palnu, gana sunkią, tiek spalvomis, tiek formomis. Taigi liko visai nedaug smile.gif Atnešiu portretą , pažadu.( nors gali būti, kad negreit, labai myliu turėti apie ką svajoti)

Dar pasakysiu kaip aš mankštinuosi, gal kam parūps išmėginti . Kartą ar kelis per savatię, šeimos nario, draugo, internetinio bičiulio ar tiesiog sutikto, paprašau pasakyti bet kokią raidę, ar pirmą į galvą šovusį žodį - vsio, turiu užduotį. Fotografuoju galvoje, kartais tik matymus, kartais "tikrus" tą dien pamtytus vaizdus. Foto suarchyvuoju, kai prireikia, belieka jomis pasinaudoti.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 03 27, 10:14)
As turiu dziugena efote blush2.gif

Nematau ko blush2.gif .
Džiaugiuosi , džiugena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 kovo 2013 - 12:30
Ankstus vasaros rytas, dar tik brėkšta, bet saulės spinduliai jau siekia pailsėjusią nuo vakar dienos kaitros žemę. Ji alsuoja - rūku. Laukas. Žalias. Jo viduryje senas didžiulis didžiulis ąžuolas, tankiomis šakomis ir pro jas skverbiasi pirmieji rytiniai saulės spinduliai. o po tuo medžiu stovi jauna, grakšti it stirna moteris. Stovi išdidžiai, veidas romus, nes ji mėgaujasi tyla, ramybe, grožiu. Tolumoje miškas ir iš jo išnyrantys medžiotojai, stebi tą jauną, grakščią, bebaimę stirną - moterį.

Mano paveikslas 4u.gif
Atsakyti