Kažkas siūlė temą Velykos, tai mano foto 'Velykų belaukiant'. Komentarai, ačiū
mangute man noretusi kad kiausinis matytusi ir jis butu per viduri o sakele apatiniam trecdali, gal fokuso ryskesnio
QUOTE(Inza @ 2013 03 26, 23:26)
gal truputi visko per daug? man cia nei zuikio, nei to kito sausainio nereiktu, dar nuimti keleta dekoraciju ir tuomet jau gautusi atvirukas, kur butu su uzuomina i velykas, pavasari, o ne tiesiai pateikta (kiskis, marguciai ir kt.)
pritariu.
bet Zydraakes pasiilgau ir faina Tave matyt. Ech, zut but reikia savaitgaliniu zaidimu. hmmmmzz, gal uzsiimti ar ka
QUOTE(Alabama @ 2013 03 26, 17:25)
Profes, Yvette, ar teisingai man atrodo, kad foto butu geresne, jei puodelis butu kiek desiniau?
ne. tai tokia smulkmena. vat jei knygos kampas tilptu ir siaip desines butu - tada geryn.
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 26, 09:46)
jei imanomas dalykas tai as eilej
mi tu. ojej, tiek as, tiek Say kankintumemes
QUOTE(sbo @ 2013 03 26, 11:02)
Tai kaip čia taip dabar, ar aš visai nieko nesuprantu mene ar kame čia rykštė
pas mane tas pats. bet jau nekreipiu demesio ;]
QUOTE(Yvette @ 2013 03 25, 23:38)
Bet žiauriai pavargau.
tuoj tuoj balandis.
QUOTE(gizzy @ 2013 03 23, 20:51)
Maggie, idejau jau flickre nekarpyta tulpiu nuotrauka, tai kai turesi laiko buciau labai dekinga jei uzmestum aki
oki. pabandysiu ja pas save pc pazhet. taip man patogiau.
QUOTE(sayonara @ 2013 03 23, 07:25)
todėl ir skatinu žvelgti plačiau, lavinti vaizduotę, bandyti išreikšti savo jausmus pasitelkiant įdomesnes, įvairesnes, netikėtas formas.
konkursui "Jausmai" ir projekteliui 12, taipogi jausmai. Ideja, spalvos, apdirbimas - kruopsciai suplanuotas ir ivykdytas. Tas mane dziugina. Tik neatsispyriau konvertuoti i jb. Kam idomu cia (kuri geresne? man gal jb, bet gavau pastaba is salies, kad nemazai tokiu jb foto, a la su grudeliu, rukeliu, "juostos siukslem", tad bandau zaisti su spalvom, is anksto nusistacius tiksla).
QUOTE(Mangute @ 2013 03 26, 22:32)
Kažkas siūlė temą Velykos, tai mano foto 'Velykų belaukiant'. Komentarai, ačiū
kompozicija
Maggie, ką reiškia, tiek Tu, tiek say kankintųsi?
graži Tavo foto. ir spalvota, ir jb. Tiesa, jb matosi, kad netikra juostinė, o sluoksniai, ir tai numuša dalį žavesio. Todėl lieku ties spalvota. Tikrai dailu.
Šiandien - Edward J. Steichen gimtadienis. Vienas pirmųjų mados fotografų.
Apie
Kelios foto
Sveikutės, vakar žiūrėjau filmą apie fotografę DIANE ARBUS, filmas vadinasi Kailis. Įsivaizduojamas Dianos Arbus portretas (Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus)
Gal kam bus įdomu pažiūrėti
QUOTE(Idda @ 2013 03 27, 07:50)
Sveikutės, vakar žiūrėjau filmą apie fotografę DIANE ARBUS, filmas vadinasi Kailis. Įsivaizduojamas Dianos Arbus portretas (Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus)
manau, kad daug kas iš senesnių dalyvių jį matęs gražus filmas, bet tikrai "įsivaizduojamas", t.y. su realybe turi mažai ką bendra. Bet žinant jos biografiją galima gražiai sužiūrėti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 26, 14:15)
Kaip smagu, kad patiko jums mūsų ND bandom, stengiamės- kas be fotoaparatų, kas be įkvėpimo.. bet judam po truputį
Norėjau dar filmą užrodyt, man taip kažkaip fotografiškai susižiūrėjo, yra visas dalimis sukeltas jutūbėj: For lovers only
Ir dar sayonara šį rodė, tai išvis atrodo superinis, nors dar nežiūrėjau, bet jau žinau, kad patiks
( angliškas pavadinimas "Everlasting moments")
Norėjau dar filmą užrodyt, man taip kažkaip fotografiškai susižiūrėjo, yra visas dalimis sukeltas jutūbėj: For lovers only
Ir dar sayonara šį rodė, tai išvis atrodo superinis, nors dar nežiūrėjau, bet jau žinau, kad patiks
( angliškas pavadinimas "Everlasting moments")
aciu uz rekomendacija, paziurejau youtubej, patiko, ziurejau kaip nuotraukas
QUOTE(Maggie @ 2013 03 26, 16:52)
konkursui "Jausmai" ir projekteliui 12, taipogi jausmai. Ideja, spalvos, apdirbimas - kruopsciai suplanuotas ir ivykdytas. Tas mane dziugina. Tik neatsispyriau konvertuoti i jb. Kam idomu cia (kuri geresne? man gal jb, bet gavau pastaba is salies, kad nemazai tokiu jb foto, a la su grudeliu, rukeliu, "juostos siukslem", tad bandau zaisti su spalvom, is anksto nusistacius tiksla).
man spalvota labai grazu, j/b ne tokia grazi
Merginos, kviečiu dienos užduočiai. Ne grynai fotografinei, o labiau vizionieriškai..
Aprašykite visos kaip įmanoma išsamiau savo ryškiausią fotografinę viziją. Kokį kadrą nešiojatės galvose ir ketinate įgyvendinti? O galbūt neketinate, tik nešiojatės inspiraciją, savotišką vaizdinę mūzą? Pasidalinkite su kolegėmis savo vizijomis, matymais, svajonėmis.
Įdomiausio per šiandieną (iki 24 val.) pateikto aprašymo autorius (arba autoriai) gaus fotografinį atviruką, o gal ir ne tik.
bet taip jau nepagailėkit žodžių kiekio, pafantazuokit garsiai, pamankštinkit vaizduotę.
tikiuosi, kad nepraignoruosit
Aprašykite visos kaip įmanoma išsamiau savo ryškiausią fotografinę viziją. Kokį kadrą nešiojatės galvose ir ketinate įgyvendinti? O galbūt neketinate, tik nešiojatės inspiraciją, savotišką vaizdinę mūzą? Pasidalinkite su kolegėmis savo vizijomis, matymais, svajonėmis.
Įdomiausio per šiandieną (iki 24 val.) pateikto aprašymo autorius (arba autoriai) gaus fotografinį atviruką, o gal ir ne tik.
bet taip jau nepagailėkit žodžių kiekio, pafantazuokit garsiai, pamankštinkit vaizduotę.
tikiuosi, kad nepraignoruosit
Aš turiu vieną viziją, su Vilnim ruošėmės kartu. Vis per šalta būdavo tai nukeldavom fotografavimą o turėjo būti mudviejų gimtadieninė foto. Laukiam kol orai atšils.
Bet daugiau nepasakosiu, neįdomu bus žiūrėti foto jei žinoma viziją įgyvendinsim.
Kitų neįgyvendintų ar neįgivendinamų fotografinių svajonių neturiu.
Bet daugiau nepasakosiu, neįdomu bus žiūrėti foto jei žinoma viziją įgyvendinsim.
QUOTE(Yvette @ 2013 03 27, 08:40)
Aš turiu vieną viziją, su Vilnim ruošėmės kartu. Vis per šalta būdavo tai nukeldavom fotografavimą o turėjo būti mudviejų gimtadieninė foto. Laukiam kol orai atšils.
mano vaizduotė, žinok, iš karto groja simfonijas, minimum du variantus turiu galvoje
QUOTE(Maggie @ 2013 03 27, 00:52)
konkursui "Jausmai" ir projekteliui 12, taipogi jausmai. Ideja, spalvos, apdirbimas -
Labai grazu kaip cia toki atspalvi isgaut su ps apsidirba